Skoči na vsebino
  • zapisov
    41
  • komentarjev
    6
  • ogledov
    51.193

...


Onix

1.184 ogledov

Naspan!

 

Vikend preživel doma in v HK :xx!: škoda, v soboto je mel Illegal kru v 4ki bobnbass večer, zih hudo dobro, ampak ............ če ne gre, ne gre

 

Včeraj mi avto (spet) ni vžgal, je kar pred HK ostal, ga bom jutr šel pogledat in pošlatat xrolleyesx

 

Za dobro jutro, ob 20h, sem šel v Klub 300 na Sco-dejt x:px mal manj lunatk kot zadnjič, pa spet sem bil edini tip x:)x lunatki so pogumni samo na besedah z varne (virtualne) razdalje al pa, če so z bejbo sami :o|o: da se ne brukajo v širšem krogu :xx!: nežni in obzirni do žensk so pa kot ruska vojska

Mal sem se spomnu na besede o PikiPikici.Ta tip ma resne probleme!Bejba tud približno ni taka kot jo je opisal.OK, z njo sem se pogovarjal prbl tolk kot on - skor nič, ampak ........... zgleda, da mora ženska past na kolena, si trgat tangice s telesa in vmes njega slačit, po možnosti se to dogaja na sred ceste ob 15h :eek: da bi on rekel, da je bejba kul

Oona me je presenetila, prijetno.Starejša kot sem mislil, a mladostna v vsem ostalem.

 

Hecno, bejbe iščejo nekaj, same pa tega istega ne nudijo xrolleyesx pol je pa vse narobe

Za dolgo, resno zvezo nujno potrbuješ voljo do kompromisov in razumevanja!Vse bi hotele svobodo v zvezi, po mojih, žal bolečih, izkušnjah taka svoboda pripelje zvezo hitro v krizo.Pri meni se ponavadi konča.Kot nazadnje, izziva da bi me videla ljubosumnega potem je pa presenečena, ko povem, da se selim domov :eek:

Pa Aiwek, ki me je hotela videt razpizdenega.Pa ji nisem bil všeč!Sej tud sebi nisem, zato se izogibam takim situacijam, ki me lahko pripeljejo do tega.Ampak bejbe bodo gonile svoje tudi če se bo vse porušilo.

Pa sem mislil, da bi letos končal s samoto xrolleyesx mlad in naiven, zelen sem jaz za take štose

Med vrsticami slišim same moteče stvari, čeprav govorijo o prijetnostih xrolleyesx

Nimam ne volje ne moči za brzdanje in krotenje deklin.Iščem mirno bejbo, ki ne izziva, ne provocira in ima hormone pod kontrolo, da vso temu namenjeno energijo porabi na lepši način:šport, pogovor, nenazadnje tud sex.Zakaj si morajo (ženske in moški) gradit in hranit ego na račun drugih?Da bi sebi dokazal vrednost in sposobnost ni nujno potrebno poniževat in žalit, čeprav se samo še to dogaja.Tud jaz sem bil tak, zato samoodrekanje.

V vseh odnosih, ne samo med spoloma, je nujno medsebojno spoštovanje!!!!!!!!!! Brez tega je vse nesmiselno

A kako naj pričakujem (zahtevam) spoštovanje do mene, če samega sebe ne spoštujem? Sebe nimam rad, hočem pa da bi bil ljubljen, varno, brez bolečine in ponižanja.

 

Največja bedarija je, da so mi fovš za vse :xx!: povem da sem se izogibal ženskam, da me je pocukala in pozdravila, ................... nakar kar iz nič poslušam zgodbe o ugrabitvah sredi ceste, v jutranjih urah: neznanke ga ustavijo in jih pelje domov.Tri minute prej pa model razlaga, da je mama doma in nima miru.A vmes je pa glih šla v trgovino, za tiste tri ure (manj on itak sploh ni v bejbi x:Dx ) .......... pa kar posiljujejo ga za pultom ............... bolj on njih pa potem to projecira na njih.

Mu bom razložil naslednjič par podvigov, bom pač datum spremenil in povedal resnično zgodbo, še predstavil mu bom AlSh., pa bo še ona potrdila in kaj dodala :vragec: kolk bomo moral poslušat kako je on kar avtobus najstnic dol dal .......... s ceste, s svojim avtom x:Dx to da nima in nikoli ni imel izpita ne moti

 

Tipi in bejbe so isti - oboji nakladajo, gradijo svoj image na izmišljotinah in lažeh, pričakujejo pa slepo (če ni taka itak ne traja dolgo) ljubezen in zaupanje.

Sam sem, ker razen praznih obljub nimam kaj ponudit ženski.Vsaka pravi da itak rabi samo pozornost, nežnost in ljubezen; to lahko dam, mam v izobilju, ampak nekaj podobnega pričakujem tudi do sebe.Tu se pa ponavadi zalomi.Meni se ne zaupa, ker poznam toliko žensk! Halo!!!!!! Nič nimam z nobeno, moje roke so vedno na vidnem in nevtralnem prostoru, z nobeno (redke so izjeme) ne ostanem sam nikjer, .... Vse to samo da bi javnosti dokazal da sem resen glede teh stvari, pa ne pomaga.Folk raje verjame svoji domišljiji kot pa svojim očem :xx!:

 

 

Dobil sem vabilo na RD v nedeljo x:)x SBox se je spomnila name x:Ix od srečanja pri SH v lokalu se nisva videla (kot da je to kaj čudnega), že takrat se mi je zdelo, da jo zanimam, samo še ne vem a kot frend al kot tip? Upam, da ma tolko okusa, da bom frend xcrossfingx vse drugo bi me preveč bolelo, pa tri dni ga sploh ven ne bi dal :vragec: (pobožne želje - tud tri minute ne bi zdržal x:px )

Pa preveč je "smučarije" v njeni družbi, jet-set, rahlo snobovski :xx!: čeprav mi paše moška pozornost, ko tuhtajo kaj vraga bejba vidi na meni kar oni nimajo :vragec:

Cepci, tega nikol ne boste imel! Ime, ponos in karizmo ti ne morejo starši kupit z gold kartico!!!

To gradiš sam, s svojim delom, odnosom do ljudi in načinom življenja.Razvajeni egoistični snobi lahko dobijo kvečjemu navlečeno lepotičko in so ji zgolj postaja na poti do javnega dela.

 

 

Kot ponavadi sem zabluzil, nisem imel namena pisat o teh stvareh, me je zaneslo v jezi na sebe in okolico.Rabim daljši pogovor, debato ne poslušanje!Sogovornika, ki bi konstruktivno sodeloval-a, moje starosti bi mi najbolj sedlo.Predolgo se nisem pogovarjal s kom, ki ta planet gleda vsaj 35 let!

Jaz sem se najbolj spremenil po 30tem, rad bi izmenjal izkušnje, samo ............ ženske si ego hranijo podobno kot moški. Vse se vrti okoli telesnih stikov, privlačnosti, .... moje dojemanje prijateljstva to ne vključuje, vsaj navzven in v začetku ne, za naprej puščam odprto.Zdaj rabim pogovor, da najdem sebe, potem bom iskal druge!

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...