Skoči na vsebino
  • zapisov
    155
  • komentarjev
    28
  • ogledov
    105.763

kapica

263 ogledov

Evo... to je eden izmed prvih "raziskovalcev" vode, ki ne poskusa "znanstveno dokazat" spomina, ampk se bolj osredotoca na estetski vidik kristalizacije... Je avtor knjige: Sporocilo vode oz. "The Message from the Water"

v kateri predstavlja okrog 150 mikroskopskih fotografij kristalov.

V 12-letnem raziskovalnem delu mu je uspelo neoporecno "dokazat", da je voda sposobna shranjevati:

* informacije

* custva

* zavest

do koncnega izdelka = nastanka fotografije.. nastopijo stevilne "tezave" oz. izzivi... nastavitev pravilne T, primerna osvetlitev, ustrezne povecave, izbira fokusa (k z razlicnim fokusom lahk isti kristal clovk vidi na razlicnih "nivojih"), izolacije "eksperimentalne" vode do drugih vplivov skupaj z vplivom "eksperimentatorja na eksperimentalno" vodo... in vseh 12-let je prouceval kko bi lahk v vodi shranjene inforamcije napravil VIDNE in s tem prekosil te izzive... Hotu je prikazat, da je voda izvor zivljenja, ki odbaja svet in da nosi s seboj VSE necistoce in jih raztaplja.... Pricel je ugotavljat kko bi lahko kvaliteto vode natancno ocenil. In ugotovu je, da je najcistejsa voda NARAVNA IZVORNA voda... Njen spominski zapis je v skladu s harmonijami stvarstva = je popolen... voda, ki pa je kemijsko onesnazena (prisotnost svinca, kadmija, nitratov...) pa vsebuje vse info tudi teh snovi v svojem zapisu... in tud, ce clovk kemicno precist, taksno vodo, se le-ta nebo oporecna oz. bo se vedn neoporecna, ker v zapisu obdrzi energijsko informacijo odstranjenih snovi. Ker so te informacije destruktivne in zivljenju nasprotne, ustvarjajo kaos in logicno je, da kaoticnost lahko sega do popolne destrukcije kristalne strukture.

Emoto je pa tud trdil, da clovk s svojimi mislimi, custvi in obcutki programira vodo svojega in tud neposrednega okolja..., ker je voda medij, ki stalno krozi, zato informacije ne ostanejo le na enem mestu, ampk se sirijo...

Podobne energije se zdruzujejo in v dolocenem trenutku so tko intenzivne, da se informacija lahk kamot udejanji... na ta "nacin" je ugotovu je, da se misli, usmerjene v vodo, preden ta zmrne, kasneje odrazajo tudi v obliki njenih kristalov... in, da je clovk za vse, kr ustvarja polno odgovoren!

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...