Skoči na vsebino

Energijski studio

  • zapis
    1
  • komentarjev
    0
  • ogledov
    5.105

Energijski vikend


Anja012

3.066 ogledov

Živjo!

 

Najprej bi Vas rada pozdravila na mojem blogu, kateri je še čisto nov in prevzet z novo, svežo pomladno energijo. Za pisanje le-tega sem se odločila zato, ker so ljudje okrog mene vse bolj depresivni, zmedeni, utesnjeni, izčrpani... Nikakor ne morejo najti svojega smisla v življenju. Živijo v preteklosti in prihodnosti. Vendar prav sedanjost je kreator našega žviljenja. Našega jaza. Le z trenutkom ''zdaj'' lahko zaužijemo svežo, novo energijo, ki jo za to življenje že tako nujno potrebujemo.

Kot ste opazili je beseda energija, kar pogosto uporabljena in prav je tako. Frekvenca s katero bijemo nas vodi do določenih ljudi, dogodkov, krajev... To nikakor ni ''slučajno'' ali '' po naključju'' kot radi pravimo. Naključji v življenju ni. So samo frekvence katere vlečemo k sebi. Law of attraction ali zakon privlačnosti je samo začetek našega zemljevida življena. Kaj pravite, da bi naše energijske sprejemnike namestili tako, da bi privlačile k sebi občutek kontrole, moči, miru, radosti, svežine, mladosti? Oh, bilo bi super, da bi se vsako jutro zbudili naspani, pozitivni in šli z veseljem izzivom naproti! Nič več kaj je bilo ter kaj še bo.

In kako lahko to storimo? Najprej si moramo vzeti čas zase. Da, v tem času je to težko. Priznam. Vendar vsaka zgodba se začne na začetku. Pri sebi. Pri nas samih. Energije okrog nas je neskooončno.. In čaka na nas! Želi priti v nas! Nam zopet dati tisto svežo, nedolžno in radostno počutje. Vendar kako naj svetloba pride v nas, če jo ves čas blokiramo z mislimi, z egom, z groznimi izkušnjami, ki smo jih pridobili do sedaj? Zopet rečeno.... začne se na začetku. Namestimo se skupaj in pritegnimo zunanjo, svežo energijo vase. Ne iz sebe, kajti ta je že porabljena in nas more zapustiti. Tudi zaužito hrano moramo izločiti, da lahko vnesemo vase novo. Prav tako je z energijo.

Morda, te ta tema pritegne, morda ne. Morda mi verjameš... ali pa tudi ne.

Blog je namenjen tistim, ki so zapustili mentalni nivo, ter so pripravljeni višati svojo zavest, znova in znova. Pripravljeni učiti sebe ter druge. Namenjen je tistim, ki verjamejo v moč življenske energije, ki nas obkroža. Namenjen tudi tisim, ki so pripravljeni storiti korak proti svetlobi, radosti ter miru.

Morda se nam pridružiš v marcu v Poreču? Energijski vikend kot mu mi pravimo. Tam bomo svežo, življensko energijo črpali vase, se sproščali, pozabili na preteklost in prihodnost. Tam bomo le sami s seboj. Z uporabnimi vajami bomo svoje energijsko telo zopet prebudili in ga napolnili. Prebudi se z nami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png.

 

http://shrani.si/t/1o/xN/zzQZhMo/pomladjevanje-kopija-2.jpg

 

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...