Skoči na vsebino
  • zapisov
    41
  • komentarjev
    6
  • ogledov
    51.121

...


Onix

1.492 ogledov

Letos si kar ne vzamem čas za Dnevnik :inocent: sej v Vesoljnega in drugam še pišem, ampak ...

 

Noč pri SH sem kar v Vesoljnega dal, da vsaj povem, da ne bežim :vragec: sem pa od nedelje spet postal zainteresiran za ž. spol :2src:

 

Srečal sem San. xsrcx nazadnje sva se videla, ko sem jo peljal na Sajeto v Tolmin.Se je preselila in sem jo peljal, da vidim kam, pa še na čiku sem se ustavil. Eno izmed začetnih vprašanj je bilo: A je kakšna sprememba? :eek: Verjetno se je to nanašalo na moj samski stan, vsaj jaz sem to tako razumel in odgovoril x:Ix in doživel topel sprejem na odgovor :eek: Ko sva prišla do nje sem (precej samozavesten postajam) si našel odgovor: fotke s Soče, vojaške hlače, zgoraj brez, tatooji, pierc, .... in komentar "Ogromno jih manjka". Upam da mojih, ker se mi zdi da so jo frendice mal na mene kurle xredx še celo všeč sem si na tistih fotkah. Me je v ponedeljek klicala, pizzo naročila in sem se spet ustavil, danes sem jo pa jaz klical in se pred službo ustavil na kavi :mezik: Dolžan sem ji še razlago za oddaljitev, a ne najdem ne priložnosti, ne besed :o|o:

Spoznala sva se, ker me je zanimala ona, ampak ker sem jaz zanimal njeno cimro, ki je tudi super dekle, se je ona vedno umaknila in ji pustila maneverski prostor xrolleyesx pa ravno takrat sem prišel do celibata, naveličan vsega, cimra je najdla, občasno, zabavo z DJ Bleščico, jaz pa beg v samoto in službo v HK.V tem času sem dobil večjo sliko o njej in punca je iz privlačnega dekleta postala krasna, lepa in huuuuuuudo privlačna ženska, o postavi ne bom izgubljal besed, ker se mi zdi da sem že v Vesoljnem pisal o tem izletu.

Po marsičem je podobna AC, moja najdaljša veza xrolleyesx ob skoraj fetišu dolgih las sem večino časa bil s kratkolaskami

Zna poudarit vse svoje telesne kvalitete na neizzivalen način x:)x nikoli nisem videl da bi tipi imeli roke na njej, jih že z odnosom drži stran, čeprav je zelo odprta in komunikativna, na topel in prijeten način. Njeno črnogledost do čustvenih odnosov med spoloma lahko primerjam celo z mojo xnckrivx z njo bi bil ža samo zato da ji pokažem da nismo vsi taki, da smo nekateri pripravljeni gradit vezo :inocent: tudi če bi našla drugega, boljšega in me pustila, bi se počutil da sem nekomu popravil življenje.

KAKŠNE BEDARIJE KVASAM !!!!!!

Punca niti ve ne da jo mam rad, jaz si pa že slikam konec veze in žalost :xx!: a kar je najhuje je ona enaka xnckrivx Gliha vkup štriha x:Dx

 

Hkrati z mojimi čustvi do nje se, spet, pojavlja nekakšen obrambni mehanizem, ki bi me pa spravil v obtok k ostanku ženskega sveta :inocent: me hormonsko razganja, a žal samo kadar sem sam. Pa stalno lovim toplo spogledovanje, žal premladih lepotic, smo: Nisem se toliko časa odpovedoval, da bi na koncu spet bil kakršen sem bil !!! Vseeno vztrajam v dokazovanju telesne vzdržnosti, ker bi res rad da mi partnerka verjame glede zvestobe. To mi je ena najpomembnejših reči v odnosu : ZAUPANJE

Bom jutri spisal kakšen ne preveč osladen SMS.Sej bi ga že, ampak ...... vse se mi zdi preveč pocukrano, fukfehtarsko :farb: se pa velikokrat na njo spomnem, pa :ermm: Ni poguma za pristopit in se spovedat.

 

Končno vsaj bežim ne več, njo bo pa sedanja cimra tudi mogoče malce opogumljala xcrossfingx vsekakor pa ji moram dat vedet da mi je všeč, čeprav to že ve!

 

Grem mal sanjat sanje v ednini x;)x

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...