Skoči na vsebino
  • zapisov
    10
  • komentar
    1
  • ogledov
    23.360

Način kako delaš karkoli, je način, kako delaš vse!


Dreamer2020

1.391 ogledov

blog-0694057001456992318.jpghttp://www.miranpeterman.com/wp-content/uploads/2015/07/0002426858EE-849x565.jpg

 

Vsi poznamo rek “Način kako delaš karkoli, je način, kako delaš vse!“. Vendar tega v praksi pogosto ne verjamemo. Ne verjamemo, da to resnično delamo! Mnogo ljudi pravi: “Če bi imel boljšo priložnost, bi se bolj potrudil”. Ni res,način kako delaš karkoli, je tvoja navada, je tvoj način dojemanja življenja, tvoj način reagiranja. Deset evrov pa res ni nič takega, res mi nič ne pomeni. Ni res, način kako tretiraš 10 eurov, je enak načinu kako treniraš milijone. Zato jih tudi nimaš! Ljudje pa mislijo: ” Če bi imel milijone, bi drugače ravnal z denarjem”. Neeee, vse je ista frekvenca in isti princip.

 

Ravno tako je z odlašanjem. Tole lahko počaka, tole lahko naredim naslednji teden, do petka bo to gotovo, začnem naslednji mesec. Če odlašaš pri malih stvareh, boš zagotovo in že zagotovo odlašaš tudi pri velikih priložnostih. Problem je samo v tem, da jih ne prepoznaš. In misliš, da jih ni in da je krivica, ker jih ostali imajo.

 

Razumeti moramo, da vibriramo z in v neki frekvenci. In iz te frekvence dobivamo navodila, ideje, rešitve in rezultate. Če s temi nismo zadovoljni, potem moramo spremeniti frekvenco.

 

Nekdo se ves čas zapleta v ene in iste situacije: pozablja, se zmoti, mu ne gredo stvari od rok. Zapleta se pri malih stvareh in zapleta se pri tem, da bi se premaknil do velikih stvari! Stvar ni v tem, da je tak človek slab, problem je njegova frekvenca, ki mu daje takšne rezultate in njegov ego, ki ga ne pusti naprej. Saj ste slišali tisto, da če ne vidiš nečesa, pač ne vidiš. To pa ne pomeni, da tega ni. In da tega ostali (so pač redki…) ne vidijo in da to ni mogoče. če ne vidiš, potem moraš poiskati nekoga, ki vidi in ti lahko pomaga.

 

Naša frekvenca je odvisna od naše kapacitete energije in našega znanja. Če želimo iti naprej, spremeniti frekvenco, moramo pojačati svojo energijo in dobiti novo znanje, novo razumevanje, nov pogled na življenje. Problemov ne moremo rešiti na istem nivoju, na katerem so nastali, je rekel že Einstein.

 

Novo znanje moramo osvojiti v teoriji in praksi, reprogramirati stara prepričanja in omejujoče programe in natrenirati novo frekvenco. To je proces in ne dogodek. Dan za dnem, korak za korakom, minuta za minuto. Vsak trenutek šteje in vsak trenutek je potrebno izkoristiti! In to je tvoja odločitev, ki jo lahko sprejmeš že danes!

 

 

Vir: http://www.miranpeterman.com/nacin-kako-delas-karkoli-je-nacin-kako-delas-vse/

 

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...