Skoči na vsebino

Biserne nitke

  • zapisov
    76
  • komentarjev
    20
  • ogledov
    183.251

Medijstvo | Komunikacija z dušo in bitji svetlobe


teja

1.335 ogledov

http://www.tejakeber.com/svetovanje-z-bitji-svetlobe/

 

Intuitivno svetovanje in medijstvo – pogovor z umrlimi.

Že od otroštva sem vedela, da obstajajo bitja kot so palčki in angeli. Že takrat sem videvala razne barve, ki so spreminjale obliko in gostoto. Čeprav nisem vedela kaj je, sem bila še vedno odprta za fizično nevidne in/ali nedotakljive stvari oz. energije. Zavestno sem vedela da angeli obstajajo vendar sem mislila da so angeli gor – na nebu, nekje nad oblaki, kjer v miru gledajo dol in od tam tudi pomagajo. Ni bilo prisotnega občutka da so tu in da imam lahko bližnji stik z njimi. Za palčke pa sem mislila da so le v gozdu, vendar ker so ti gozdovi skriti, posledično ne morem do njih.

Na neki točki v življenju sem padla na tla. Na površje so prišli dogodki in spomini, ki sem jih potlačila. Prišli pa so tudi spomini, ko sem kot majhna deklica videla žareče belo bitje. Potem pa sem se spomnila da sem v bistvu že prej videvala energijo, za katero zdaj vem da me je varovala. Ko so se spomini začeli vračati sem videla, da vsa ta bitja niso le nekje gor, tu so. Z nami. Okoli nas. Neštetokrat nam puščajo znake in govorijo čez druge ljudi, le da pride sporočilo do nas.

S tem, ko sem spoznavala da so ta bitja tu, pa sem opazila da lahko komuniciram tudi z drugimi, temi ki so umrli – s tistimi, ki so že odšli domov ali pa s tistimi ki so iz različnih razlogov po smrti še vedno ostali na Zemlji. Večkrat ostanejo kratek čas, največkrat ko je nenadna ali težka smrt. Takrat običajno ostanejo zmedeni in v čustvih, oziroma energijah ki jih morajo še predelati. Skoraj vedno pa imajo kaj za povedat,sporočiti in izraziti – še posebej če čutijo da niso končali kot bi želeli, če čutijo da niso povedali vsega ali opravili svojega poslanstva. Ko preidejo na drugo stran s časom dobijo večji vpogled v življenje na Zemlji in vidijo večjo sliko kot prej. Ko odidejo domov imajo lahko globlja sporočila, saj vidijo širšo sliko. Vendar se še vedno lahko pokažejo v popolnoma taki obliki in energiji kot so bili na Zemlji. Razlog za to pa je duša.

Vsak od nas ima v sebi dušo. Duša v sebi nosi vse spomine, modrosti in znanja iz tega in preteklih življenj, vsega kar se je naučila od svojega nastanka pa do tega trenutka. Temu lahko rečemo tudi višji jaz, podzavest, itd… Vendar se velikokrat zgodi da se od svoje duše odmaknemo. Postanemo preobremenjeni ali pa se zaradi travm, težkih in bolečih dogodkov odtujimo od nje. To je popolnoma razumljivo in normalno, saj je to eden izmed načinov da takrat preživimo. Vendar pride čas, ko želi duša povedati svojo zgodbo oziroma želi nekaj narediti, napredovati in se iz vsega tega veliko naučiti. Želi nam pokazati in odpreti oči temu kar smo morda pozabili. Takrat se večkrat pojavijo bolezni, bolečine (glavoboli, zoboboli, bolečine v kolenu), težave z vidom,sluhom,… Lahko zaidemo v zasvojenosti in razne odvisnosti. Za boljše počutje bežimo k alkoholu, drogam, športu, elektroniki, hrani, pretiranemu delu, učenju,… Lahko smo depresivni, imamo samomorilne misli in/ali pa smo nagnjeni k samo-kaznovanju. Lahko pa se kažejo tudi v zunanjih ponavljajočih se situacijah v katerih se vedno znova znajdemo – različni parterji imajo iste lastnosti (ljubosumje,nasilje,alkohol, nespoštovanje…), dogajajo se nesreče z avtom,motorjem, kolesom, nikakor ne zmoremo reči ne, se postaviti zase, v šoli ne gre, delo nas preveč izčrpuje, domače živali in hišni ljubljenčki se nenavadno obnašajo ali zbolijo, v stanovanju ali hiši stalno nekaj ne dela ali pušča,… To lahko vidimo kot nekaj vsakdanjega kar se dogaja ali pa vzamemo kot priložnost in znak da nekaj naredimo in pogledamo vzroke. Končni cilj je živeti srečno življenje in opravljati poslanstvo zaradi katerega smo prišli na Zemljo.

Na naši poti nam ob strani stojijo vodniki, angeli, palčki, vile, delfini in ostala bitja svetlobe. Prav tako nas želijo podpirati naši predniki. Čeprav včasih lahko na prvi pogled izgleda kot da smo sami in okoli nas ni kilometre nobenega, temu ni tako. Vse je sestavljeno iz energije. Mi in prav tako okolica. Posledično ima lahko – če le prisluhnemo; narava, hišni ljubljenčki, predniki, umrli, bitja svetlobe in naša duša – vedno sporočilo, ki nam lahko tako ali drugače pomaga.

Imam močne intuitivne zaznave. S povezavo z njimi in vašo dušo vam lahko s pogovorom svetujem pri reševanju,razumevanju težav oz. pomoči ob za vas pomembnih težavah, dogodkih.

Svetovanje je namenjeno tistim, ki si želite slišati sporočila umrlih, duše in/ali bitij svetlobe.

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...