Skoči na vsebino
  • zapisov
    41
  • komentarjev
    6
  • ogledov
    51.121

...


Onix

1.151 ogledov

Prespal celo soboto :xx!: ampak sem to rabil

 

Včeraj bil z Marso v Mizzartu xsuperx so obema pihal na dušo in hranili xegox pa ljubosumne vojne (pa ne glede naju) :xx!: preveč agresivno. Štekam užaljenost in prizadetost, ampak .............. klofute in lasanje na plesišču, pa še nanizanko iz tega narest :xx!:

 

Me je ena Ptujčanka na parkingu ustavila in me povabila na :mex: so jo zaradi njega vrgli iz Menze in je iz protesta šla v MizzArt. Prijetno dekle, ki je brez pompa in užaljenosti dojela da nisem pravi naslov. Pa še na T. je naletela, ji nisva pihala na dušo in hranila ego, pa je nadaljevala z iskanjem. Kaj morem, mi pač ne sede nekdo, ki ga moram stalno hvalit in občudovat.

Pa na plesišču sem tud mel podobne "napade" w:Iw Polna luna, se je folku trgal

Do mene vsaj agresivne niso bile, čeprav me je ena vprašala, če me lahko ubije :eek: in to kar ena, se sploh ne poznava :wOOt: pol me je pa po (sveže obriti glavi) pobožala in se kar v orbito okoli mene vtirila :o|o: sem mel svoj lastni satelit

Marsa je pa imela nekega agresivneža za satelit, ampak je iztiril, sem ga mal grdo pogledal, ker je kar neki šefico za roke grabil. Pa sem jo potem pozabil vprašat kaj je blo ?!

 

Pa obakrat, pred HK in na Metelkovi sem moral avto na kable vžigat, je boga Marsa zmzovala. Verjetno ni računala na tako dolgo čakanje na mrazu, ampak mi enostavno ni časovno zneslo vse nardit na hitro. Upam oziroma se mi zdi da ni bilo neke večje zamere. Na koncu sva bila že tolko :mex: da se nisva kaj preveč pogovarjala, oba zatopljena v svoje misli oz. željo po počitku.

 

Grem tole shranit, mogoče še kaj dopišem, se je še veliko zgodilo samo .......... nimam volje za pisanje, tečen sem zaradi svoje neodločnosti, omahljivosti, dvoma vase, ......... in vsega ostalega kar me ustavlja glede odnosa z ženskami!!!

Sem prej gledal XX/XY, film o odnosu in potisnjeni, skriti ljubezni xrolleyesx sem se večkrat prepoznal. Kam te lahko pripelje neiskrenost in neodkritost, in lajf se ti sesuje v trenutku .................

 

Še vedno ne vem kaj hočem, najhuje pa je, da sem da sem začel dvomit da vem česa nočem

In se spet začel zapirat

0 komentarjev


Recommended Comments

Trenutno ni nobenih komentarjev.

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...