Skoči na vsebino

odium.p.'s Blog

  • zapisov
    22
  • komentarjev
    47
  • ogledov
    28.812

KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA


odium.p.

776 ogledov

Za dober obrambni mehanizem je nujno zavedanje našega "notranjega telesa". Torej zavedanje kolikor je to pač mogoče naše subtilne energijske oblike.

 

Pa kar sedaj ko to berete preizkusite kako to v praksi deluje: Verjetno sedite, zdaj se namestite približno tako kot pri meditaciji, pomembno je da se nikamor ne naslanjajte in da imate raven hrbet. Oči lahko zaprete kasneje to ni več nujno.

 

 

Pustite naj vam še naprej popolnoma enako kot do sedaj dihanje vodi podzavest. Vi se le osredotočite na to dihanje in ga kolikor je to mogoče zaznavajte. Poizkušajte vizualizirati spet kolikor je pač mogoče, kako v vaše telo z vsakim vdihom prihaja vse več svetlobe, ki se v vašem telesu vse bolj gosti. Poizkusite to svetlobo občutiti od zadnjega prsta na nogi do vrha glave. Celotno vaše telo naj prežema gostota te subjektivne energije. Občutite vsak delček sebe. Postanite samo še velik žareč svetlobni sij, tudi ko oči odprete si lahko zadržujete to predstavo koliko je mogoče. Tudi ko boste dejansko ugledali sebe prežetega/o s svetlobo se nikar ne ustrašite zadržujte to zavestno navzočnost.

 

Z zaprtimi očmi zavestnost lahko nadaljujete še globlje, zdaj poizkušajte opustiti vsakršno vidno zaznavo ali miseleno projekcijo, osredotočite vse svoje bitje samo na občutek. Vse kar bo ostalo naj bo občutek prisotnosti oz. občutek SEM.

 

Ostanite na tej ravni kolikor vas je volja. S to vajo, ko jo boste enkrat obvladovali upočasnite proces fizičnega staranja in krepite svoj imunski sistem.

 

 

 

ZDRAVJE JE TEMELJ ŽIVLJENJA

1 komentar


Recommended Comments

Pridruži se debati

You are posting as a guest. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar ...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...