Skoči na vsebino

ROGI

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    23
  • Član od

  • Zadnji obisk

Informacje profila

  • Spol
    Tip
  • Kraj
    Ljubljana

ROGI - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

0

Ugled člana

  1. Stanje sanjivosti, .... probaj se koncentrirat/prepustiti tisini in ne zvokom/objektom. Vazna je Tvoja cvrsta odlocitev da zadrzis to stanje
  2. Thanks, zloudal sem si dol tele zadeve. Drugac, pa sem se tudi jaz vceraj dokopal do PC-ja (bil je zabarikadiran-prenavljam del fleta), pa bom kej nasel zanimivga. Na tem naslovu sem prevedel za znance ki jih to zanima http://www.v-j-enterprises.com/rbastral.html . Robert Bruce je praktik in uporablja dobre prijeme pri LS in AP. Sam imam knjigo Mastering Astral Projection. Snemal sem z Audacity-om afirmacije, autosugestije, psihicki film, z frequencami in musko v ozadju, kar se pokaze za efikasno.
  3. Hvala Ti za odgovore in stimulativna vprašanja Ce ne bom vse odgovoril , pa v soboto. Binaurne zvoke poslusam z slušalkami, drugace ce leva in desna stran mozganov zazna obe frekvenci potem ni efekta saj ne stimuliras medsebojno sodelovanje obeh mozganskih prekatov (zdej berem naprej, pa vidim da itak da to ti vse že veš ). Z navadnimi iz Mp-3 slusalkami se enostavna izoliram od zunanjih zvokov. Žične slušalke imajo zelo malo skodljivega magnetnega polja, pravzaprav lahko el.tok celo stimulira cirkulacijo v ušesih (mobitel daleč bolj), zaradi cesar -teoretično - bolje slišiš Mel sem neki cajta eno verzijo BW generatorja, ampak so mi najboljsi mp-3 -ji ze narejeni z kako hipno, ali nature musko in v ozadju alfa delta theta frekvence. Isothronic pulses ne poznam. Mel bi kr nekaj vprasanj zate oz. za izmenjavo informacij. Drugac pa sem tudi sam skombiniral eno sistematiko dela za LS in AP. Izdelal pa sem tudi timer za Reality Check - oblika daljinca za avto, programiraš ga pa po 5 minut (do 250) . Lahko bi se tudi uporabil za to da te v trenutku globokega spanca vrne v stanje sanjivosti, takrat pa se že začne prebujati zavestnost, ob še spečem telesu. ...pišem še... LP
  4. Elementi za dosego lucidnih sanj je recimo 5 osnovnih, kar lahko prebereš kjerkoli. Podrobneje pa Ti lahko pošljem na mail. V nekaj bistvenih alinejah imam doma na PC-ju podrobneje napisano, kako najhitreje prideš do lucidnosti. Kar se tiče theta, alpha, delta valov, sem jih posnel skupaj z relaksajočo musko, ali pa je poleg teh valov že posneta , recimo temu hipntična muska. Postaviš se v pol-ležeč položaj, daš mp-3 na ušesa, narediš afirmacijo ali odločitev, in v enem od petih poskusov prideš do lucidnosti, več al manj. Polsedeč- polležeč položaj mora biti da ostaneš v stanju sanjivosti in ne globokega spanca, tako da delno spiš obeenem pa si delno buden.
  5. Take izkušnje jaz nisem imel, bom jo pa verjetno v kratkem(srednje) dolgem cajtu imel, saj se redno ukvarjam z tem. za Kukvarta: Prizgati luc v sanjah, eni lahko to dosezejo z afirmacijami- autosugestijo, bistvo tega pa je enako - da se zavejo da sanjajo medtem ko telo spi.
  6. Ocitno vaju z XYZ zadeva zanima, verjetno jo bosta enkrat tudi razvijala. Jaz sem vključil v sistem LS-AP niz elementov, ki privedejo do izkušenj, od theta, gama, alfa frekvenc z musko, do autosugestij, reality chack-ov do spihicnega filma. Zadeva deluje, vendar treba biti potrpezljiv. Astralna projekcija ima verjetno opravka z mocnejso matrico kot LS, zato so objekti obstojnesi, kar pa zopet zavisi od moci vpliva tvojih misli na objekte v danem trenutku. Ce se kdaj javi mocna zelja po prakticnosti, kar se mene tice ni problema.
  7. Razlaganje sanj-simbolov ne poznam dobro, je pa hoja po stanovanju ena od velikih želja Lucidnih Sanjačev da se prebudijo v Sanjah. Živ, tole bolj paše v forum Moje Sanje, sam tolk. Drugač pa me ne moti, saj razumevanje sanj prav tako poteka preko LS in AP. Alo, kako se imenuje tehnika, ali je to samo zibalni občutek in nič drugega? TAKO JE ! Pozdravljen še enkrat po dolgem času . Razlika je v tem ko se jaz hočem zavedati telesa se tudi zavem (ob TV-ju recimo), dočim pri globokih LS to ni možno, razen ko se popolnoma zbudiš. Se pa strinjam da gre različna stanja zavesti kot si prej omenil.
  8. Zanimivo razmišljaš oz. prebiraš. Kakorkoli že, merilo si na koncu vedno Ti in tvoje izkušnje. Kako zgledajo tvoje neobičajne sanje, morda malce bolj lucidne -budne?
  9. Vsaka tvoja misel "premakne" objekte na astralnem planu. Ne vem, morda se želiš zbuditi pa poskušaš premakniti telo. To se zgodi hipoma tako da filma v katerem bi hodila nazaj k telesu. Kaj bolj podrobno se dogaja še v tvojih (morda lucidnih) sanjah? Previden praviš ...... tako je, vendar to velja v prvi fazi LS in AP samo za osebe z nestabilnim umom.
  10. Dolgo me ni bilo, pravi čas je da se zresnim Taraja, verjetno si že kje prebrala katere so razlike. Moje izkušnja je da so LS- zavedanje da sanjaš in ni tvojega telesa in objektov , medtem ko telo spi. Pri AP pa pridobiš tudi nekaj -več ali manj manevrirnih elementov ter prisotnost objektov. Ja, taki so najbolj relevantni in pri njih imaš male pomisleke, pri teoretikih pač velike. Če jaz, v določeni fazi LS, ne čutim telesa, ne vidim ga, niti kako drugače ga ne zaznavam, obenem pa sem zavesten z mislimi, razmisljanji, kako bi to poimenoval?
  11. Pozdravljeni Vsi ! Bom spremljal tale forum in seveda kaj dodal. Kaksno malenkost vsekakor. LP
  12. VSEM PONOVNO ŽIVJO ! ČE KOGA ZANIMA TAK PRAKTIČNI TRENING ASTRALNE PROJEKCIJE, KI BI POSAMEZNIKU NAJBOLJ USTREZAL (TEHNIKE, ČASOVNA RAZPOREDITEV), Z HOLISTIČNIM PRISTOPOM (OBVEZA, KONTROLA), NAJ SE JAVI. POGOVORI NA OSNOVI PRAKTIČNIH IZKUŠENJ SO TAKO BISTVENO BOLJ KREATIVNI, KOT SAMA TEORIJA. NEVER GIVE UP
  13. Scorpion 25, Na nekem globokem nivoju (egregor) so zapisane vse informacije do tega trenutka. 1/4 informacij lahko dober sanjac ali videc z 100 % natančnostjo ugotovi preko sanj oz.drugih načinov. 3/4 pa le z večjo ali manjšo natančnostjo. Kako jim to uspe da iz globine potegnejo te informacije je treba njih vprašat. Dejstva pa so da so nekateri zelo dobri, praviloma pa večina ni popolnoma natančna pri vsaj polovici primerov.
  14. taraja, živ Kreativni podzavestni um manifestira objekte v trenutku ko vklopimo misli o določenem objektu. Na nivoju sanj so ti objekti stvarni in obstojijo toliko časa dokler jih hranimo-energiziramo z mislimi. Ker je okolica čudna in naša zavedanje minimalizirano so tudi naše misli ne dovolj koncentrirane pri čemer lahko prihaja do popolnoma drugačne slike. Ni lih točno tako, ampak recimo da je precej od tega res. Spalna paraliza, po mojem začetek sanj ali Lucidnih Sanj. taraja: No, jaz se nekako zavedam, da bom začela tako sanjati, vedno hodim po stanovanju, ampak stvari niso na istem mestu kot so v resnici. Potem pa se zbudim, če se uspem nekako premakniti. Bolj se zavedam, ko grem iz spalnice ven, nazaj pa niti ne. Ampak verjetno je to spalna paraliza, saj se pred sanjami ne morem premakniti oz. tisti občutek dobim. Čudo.
  15. V bistvu je bla tema Moje sanje tedaj odprta ravno z namenom, da bi sami mal vpogleda dobili, da bi sami skusal interpretirat itd., + kar omenja(s) Robi in NE (kot se vedno zeli/pricakuje ) da bo nekdo, ki je car, uletel in nam razlozil nase sanje. Valjda, Marsa Tut Rogi se bo pocasi navadil na komentarje na forumih, kako sistem deluje, itd... LP
×
×
  • Objavi novo...