Skoči na vsebino

Blisk

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    10
  • Član od

  • Zadnji obisk

Blisk - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

1

Ugled člana

  1. Glede koloidnega srebra je bilo tukaj povedano kar nekaj nesmislov. Kot prvo ne potrebuješ 99,999% čistega srebra, ker je precej drago tako srebro in kot drugo ne moreš uporabiti tako čiste vode, da se bi razlika med 99,99 in 99,999 poznala. Delali so teste in je razlika tako minimalna, da nima smisla. Torej dovolj dobro je srebro 99,99% nikakor pa ne samo 99,9% Voda se obarva rumeno, pomeni, da je koloidno srebro narejeno slabo. Ko se dela elektroliza, je na začetku reakcija zelo mala in se dela počasi, z večanjem srebra v vodi se veča tudi reakcija in takrat začnejo odpadati večji kosi srebra v vodo in zato se obarva rumeno. To pa pomeni, da morate imeti konstanten tok pri elektrolizi in se mora le ta izvajati ves čas z enako intenzivnostjo ne glede koliko je srebra v vodi. Hkrati se priporoča menjavanje polov, zato, da ena srebrna palčka ne postane črna in ti delci potem padajo v vodo. Če se vse to upošteva, je koloidno srebro brez barve. Trenutno razvijam sistem za izdelavo koloidnega srebra, ki upošteva vse te parametre.
  2. Ok, mene zanimajo vilinski simboli. Kdo je avtor tega in kdo ima avtorske pravice nad tem, če jih ima.
  3. Se pravi, če nekdo prodaja ogrlice z vilinskimi ključi, mora vprašati Marjetko, če lahko, ker so to njeni simboli. Če prav razumem?
  4. Kaj to pomeni, da so ti vilinski ključki slovenska iznajdba in da o tem v tujem jeziku nič ne piše? Iz kje sploh izvirajo?
  5. Mi lahko kdo prosim napiše, kako je to v angleščini. Vilinski simboli in Vilinski ključi. Ker bi rad našel literaturo o tem tudi v angleščini, pa ne vem kako je to prevedeno in iz kje to izvira, kdo je naredil te vilinske simbole?
  6. Zanima me, ali se še komu to dogaja. Po večini nosim ta prstan vedno. Včasih pa mi ga ne paše nosit in ga moram dat dol. Zakaj se to dogaja?
  7. Blisk

    Vedeževanje

    Ja to res lahko naredim. Sam nisem pa še dobil odgovora, zakaj 3 vedeževalke na isto vprašanje odgovorijo drugače. Kako je to mogoče?
  8. Blisk

    Vedeževanje

    Stvar je v tem, da ni šla k njej zaradi mene pač pa zaradi ene druge zadeve, potem pa je mimogrede še zame vprašala. In me je ta tok spluvala, da me mora pustit, da sem totalna zguba, da jo samo izkoriščam, da sem vedno iskal eno tako, ki me bo "rešila". Povedala je vse to kar ni res. Pa stvar ni v tem, da punca meni nebi zaupala, pač pa začela je malo dvomit če slučajno ni kaj res. Hkrati pa ko bo prišlo do kakega problema verjamem da bo takoj potegnila tole vedeževalko na svetlo in začela še bolj razmišljati o tem. Saj veš, kako je s tem, bolj razmišljaš o eni stvari več je verjetnosti da se bo uresničila. Si me že prehitela, preden sem napisal do konca. Da ni šla tja zaradi mene pač pa zaradi posla. Tako da tukaj ni tisti bistvo problem med nama.
  9. Blisk

    Vedeževanje

    Sem že poizkusil to pa noče it k drugi.
  10. Blisk

    Vedeževanje

    Zanima me, zakaj naprimer različne vedeževalke povejo različne odgovore na isto vprašanje. Druga stvar, ki me zanima je ta. Punca je bila pri vedeževalki in ji je o meni povedala same take stvari, ki ne držijo zame, poleg dosti ostalih stvari, ki ne držijo. Niti ene same stvari ni zadela. Zaradi tega je naredila precej škode, ker punca dosti verjame temu. Ali je to sploh profesionalno, če vedeževalka govori o meni popolno neresnico in da naj me punca pusti? Kaj lahko človek naredi v tem primeru?
×
×
  • Objavi novo...