Skoči na vsebino

light

ŽeČistoDomači
  • Št. objav

    470
  • Član od

  • Zadnji obisk

  • Zmagovalni dnevi

    1

light: zadnji zmagovalni dan je 24. maj 2011

light je imel/a najbolj lajkano vsebino!

light - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

  • Prva objava Redko
  • Sodelavec Redko

Nove značke

38

Ugled člana

  1. Spomnim se, da sem videla cerkev, ne s prve strani, ampak zadnje in bila začudena, kako je videti cerkev z drugega konca. V drugem delu pa se mi je sanjalo, da sem bila v veliki jedilici, kamor je prišla jest skupina ljudi in se je hrana pripravila samo za njih izven delovnega časa, na sredini jedilnice. Spomnim se, da sem pojedla kos zelene solate, nato pa sem jo zvečila in zvečila in zvečila in nekako je nisem mogla pojest (bil je prevelik koas). Hotela sem jo izpljuniti, pa je nisem zaradi drugih ljudi, zato sem jo še naprej zvečila. Očitno se nekaj kuha,... pa ne gre ne naprej, ne nazaj....
  2. A se ti zdi, da je v tvojem življenju eno področje, ki ti ni "dostopno"? Bi rada na enem področju izboljšala stvari, pa zadeve nekako ne stečejo in se mogoče zaradi tega počutiš nesigurno (v bistvu zunanji dejavniki to onemogočajo)?
  3. Meni se je pa sanjalo o stolpnici. Bila sem v njej. Zdela se mi je vsa razmejana, vendar je stala. Potem pa je nekdo vzel eno samo opeko ven (kot iz stene - Takrat sem že prišla ven.). In to je povzročilo domino efekt in potem se je stolpnica začela rušiti. Ni se porušila cel, a en del stolpnica se je. Tiste ruševine so potem stale kot pred vhodom in ga zapirale.
  4. To meni čisto nič ne pomaga, kaj je drugje. Res pa je, da mi določeni ljudje z juga delujejo "groteskno". Po moje, da zato, ker nimajo tiste ljubezni v sebi al ne vem kaj. Ne vsi, da se ve, ampak eni so mi pa tako groteskni, da me kar zmrazi, ko jih vidim, ker sem tako zelo občutljiva. Pol si mislim, da so tiste ta najhujše vrste kriminalci, da drug že ne more imeti take energije. Res pa je, da vidim včasih koga (to so predvsem ženske), ki imajo zelo dobro energijo in jo tudi lahko čutiš, to toplino, četudi sploh en govoriš z osebo, ampak greš samo mimo. Če pa gledam kakšni turški film padem pa skorajda v depresijo. Škoda, k prinašajo eni tako zelo slabo energijo v EU.
  5. Lahko bi napisala tudi ime in priimek, če ne bi bilo to kaznivo... Otresti se jih hočem, ker mi jemljejo energijo, to imajo vsi slabe, negativne eneregije, samo so na tako nizkem nivoju, da še tega ne morejo dojeti... Še vedno do sedaj je bilo tako, da je bilo neko ozadje, ko sem tako čutila,... temu pač ljudje rečejo slutnja, samo da običajen človek običajno ne "začuti" oziroma ne ve kako to deluje,... Slovenija ima na splošno tako slabe energije, sploh po vaseh (ne vseh), da je to groza. Edino v Ljubljani so malo boljše (koritniška prašičereja je pač draga v tej državi in to se pozna tako enim, kot drugim). Vzhodnega dela pa ne poznam.
  6. A mogoče kdo ve, kako se otresti ljudi, ki se ti hočejo maščevati na osebnem nivoju? Hočem reči, kako se jih otresti, da jih ne bi "čutil" na daljavo kako spletkarijo proti tebi? Pa da ne bi kdo mislil, da se je šlo za kakšno goljufijo ali kaj podobnega. Ne, samo za en vic.
  7. Ko sem prebrala knjigo Posmrtno življenje Billya Fingersa sem dobila občutek, da je ljubezen res tista najpomembnejša stvar v življenju, ki šteje. Ne samo v tustranstvu, ampak tudi v onostranstvu. Sploh na koncu, ki pravi nekaj v smislu, da naj ga ima rada, da si želi ljubezni in da nikoli nikamor ne bo odšel, ampak da bo vseprisoten, četudi se ne bo oglašal iz onostranstva. In zato me vedno stisne, ker vem, da nimam dovolj ljubezni v življenju. Pa tudi druge knjige kot je npr Stopnice do nebes (avtorica vidi angele), kjer je jasno povedano, da jo ima Bog rad zato, ker je tako dobra oziroma v tem smislu. Skratka ljubezen.
  8. Ne razumem čisto točno kaj mi hočeš povedati. V bistvu me zanima samo, če bom kdaj v življenju imela dom, da mu bom lahko rekla "dom" in se tako tudi počutila.
  9. Ne, imela sem le neke čudne nočne more (nekaj dni po viziji), odgovora pa ni bilo nobenega. Vem le to, da se me drži nekaj pokvarjenega, celo zlobnega in da zato ne morem napredovati v življenju. To je pa tudi vse, kar vem. Kako naj pa to "pokvarjenost" presežem, tega pa ne znam. Kot bi bila ujetnica v lastnem mentalu. Dejansko pa mislim, da ravno zato, ker se me drži nekaj pokvarjenega, da zaradi tega ne dobim nobenega odgovora. Rešitve pa tudi ne.
  10. Ja res je. Jest mislim, da mi nihče noče nič povedati samo zato, ker imam tako ušivo življenje, ker ni nič za povedati.
  11. Ja res je ja. Imela sem čudovito vizijo moje življenje je nekoliko mistično, vendar pa prihodnosti nekako ne vidim.
  12. Mene pa zanima kateri so dobri jasnovidci? Pa da niso preveč dragi? Tko mi vsega manjka v življenju, pa rabim vsaj malo upanja....
  13. light

    Progresirana Luna

    Kje to vidiš? Trenutno se Saturn približuje trigonu z Uranom, čeprav bo trajalo še nekaj mesecev, da se bosta srečala,... trenutno sta v trigonu, kar je pa kontra vpliv od kvadrata!
  14. light

    Progresirana Luna

    Čez en teden bo luna šele prišla v znamenje Rib,... ampak malo se jo pa že začuti, pa tudi pretekli mesec se jo je čutilo.
  15. light

    Progresirana Luna

    Ja, oven predstavlja čisto druge energije, kot pa Riba. Kot obrat za 180 stopinj. Ne, tudi jaz imam n luno v devici v 12. hiši, ribji Imam pa Marsa n v raku. Ja vem, da to ni najboljši položaj za Marsa, samo je pa v 10. hiši (mogoče bom bolj aktivna kot bi sicer bila). In v 2. hiši škorpijona imam Urana (lahko bi se poznalo na financah). Skrbi me samo to, kako se bo to dejansko poznalo v moji karieri in financah, ker je riba tako neotipljiva.... tam nekje,... med oblaki.
×
×
  • Objavi novo...