Skoči na vsebino

Samson435

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    17
  • Član od

  • Zadnji obisk

Samson435 - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

0

Ugled člana

  1. To je to,ta vodja je pravi .Sami moramo vaditi,meditirati in odkrivati stvari,brez da se na koga navezujemo(oziroma brez,da nas kdo navezuje nase), jaz to počnem sedaj,in občutek je fenomenalen. Vse kar potrebuješ,je samo energija, in noben guru.
  2. Tile "inštruktorji" pri nas se itak precenjujejo,in nimajo nobenih sposobnosti.Vsak,ki je nekaj mesecev hodil k Wangovi na seanse,je odprl svoj center. V parih mesecih pa ne moreš postati mojster,in ne moreš veliko dati ljudem.Lahko pa jim veliko vzameš,to je pa tudi cilj. http://www.svet-je-lep.com/phorum/read.php...1807&t=1791 http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/218237 Drugače pa nikogar,ne prepričujem....odločitev je itak vaša. Jaz sem samo povedal svoje izkušnje,ker nočem,da bi bil še kdo tako "nategnjen",kot sem bil sam,in vem da nisem edini.
  3. JA RES JE NORO . In ,ko boš naslednjič v TEJ SEKTI,boš verjela tole o denarju. Vem kaj sem videl,in bil sem naiven,ker sem verjel,da je to res tisto pravo.Ampak potem vidiš,da je to še daleč od tega(TISTO PRAVO SEM ZDAJ NAŠEL),in vse kar sem tukaj povedal je resnica o SHEN QIJU in o guruju. Takih primerov,je pa ogromno,tantra ti jih je lepo predstavil. Če verjameš ali pa ne,je pa tvoja stvar.
  4. Govorim samo o tej SHEN QI skupini,katere sem bil sam član. Ta skupina je imela te lastnosti katere sem naštel,za druge ne vem kako imajo. Teorija o tem kako moramo pravilno živeti je super(to me je tudi pritegnilo,da sem šel v to sekto),ampak najboljše je,da potem tisto kar izveš prakticiraš sam(vsaj jaz to počnem in občutek je veliko boljši), ker sem videl,da jih guru s to teorijo samo potegne noter in potem mislijo,da brez njegovih napotkov ne morejo oziroma ne znajo živeti. Po domače rečeno dobi jih v ŠAH.
  5. Dasy zadnji trenutek si odšla,ker ko sem jaz začel hodit je bilo vse to(kar se je tebi uprlo) nekaj normalnega. Živeli smo praktično skupaj, in SHEN QIju si moral posvetiti svoje zivljenje. Na seanse smo hodili dvakrat na dan ponavadi v zgodnjih jutranjih urah, in v pozno popoldanskem času še enkrat. Pridigal nam je ponavadi samo guru,in kar je on rekel je bilo sveto,in sploh pomisliti nisi smel,da bi podal svoje mnenje,ker ti nimaš sposobnosti komuniciranja z bogom,"on jo pa ima", in še bi lahko našteval. Mesečna karta je pa bila dve leti nazaj,ko sem zapustil skupino 400€, danes je pa cena še enkrat višja,in vsako leto se viša. Ponavadi se na hitro zviša,kar med letom,in ko imaš še dodatna"usposabljanja",ki trajajo po teden ali dva,ponavadi kje v tujini,moraš doplačati še kakšnih 3000 do 4000 evrov. Govorim pa to samo o tej skupini v kateri sem jaz bil. Drugače pa teorija SHEN QIja ni slaba,in kot sem rekel,na začetku sem bil navdušen potem pa,ko vidiš,da je vse skupaj navadna manipulacija in da si kot robot ,ki te usmerjaja nekdo in ti sploh ne dovoli,da bi razmišljal s svojo glavo,potem je bolje,da se umakneš.
  6. Tukaj je bolj na podrobno predstavljeno! http://revija.ognjisce.si/leto2001/jul2001/pdf/sekte.pdf Drugače ima pa te lastnosti,da vsam bo bolj jasno,vsaj pri mojem primeru je bilo tako,za druge primere ne vem. separatizem: zapiranje pred drugače mislečimi, zavest pripadnosti <LI>misijonarska vnema: vsak član misijonar <LI>pranje možganov, miselna manipulacija <LI>prisilno prepričevanje oz. vabljenje( v tem primeru,če ima član partnerja,ga nekako prisilijo,da je zraven. V nasprotnem primeru pa ne morata biti skupaj)<LI>finančno izkoriščanje; tu se ne gre za prispevke, za katere prosijo cerkev in druga društva, ki se z njimi financirajo, ampak za večje vsote in drugo lastnino (kar se, resnici na ljubo, dogaja tudi ponekod s cerkvijo) <LI>nenormalna odvisnost od organizacije, od vodje, guruja <LI>sekto vodi en človek, "pravi prerok", ki se predstavlja kot božji izbranec ali višja inteligenca.<LI>fanatizem: naglašanje skrajnih stališč <LI>obljube o takojšnjem razsvetljenju, eksploziji zavesti, dosegu kozmične zavesti ipd. <LI>zahteve po popolni predaji - po predaji "telesa in duše" temu, za kar se sekta zavzema oz. kar uči<LI>zahteva ali povzroči pretrganje stikov privrženca z njegovim domačim okoljem <LI>poskuša prodreti v organe javne oblasti, na politično raven. In če to ni sekta! Tisti ki so notri itak ne priznajo da je.
  7. Najbolj čudno,vse skup je pa to,da slepo guruju verjamejo,(vsaj pri nas blo tko)da mu je bog rekel,kaj morajo počet in oni so vse te stvari počeli. Če bi jim rekel,da naj se z glavo v steno zaletavajo,ker mu je bog tako naročil,bi se oni veselo zaletaval,skratka počnejo samo tisto,kar jim guru reče,sami s svojo glavo ne mislijo nič,in tle se vidi manipulacija,oni pa tega ne dojamejo. Nekateri pač mislijo,da so sami bogovi,ampak ok vsak ima svoje. http://sl.wikipedia.org/wiki/Svetovno_dru%...vanje_invalidov
  8. Mislim ,da je ona trenutno na Novi Zelandiji,in veliko ljudi hodi razočaranih od nje. Imena pa spreminjajo zato,ker je SHEN QI v nekaterih državah prepovedan in tako delujejo pod drugim imenom, ubistvu gre pa za eno in isto stvar.
  9. Verjetno res Je pa tudi res ,da bi pri kakem drugem boljšem mojstru dobili več,za 10krat manjšo ceno.
  10. Ja res je sami se odločajo. Jaz sem hotel samo opozorit ostale naivne dušice, če se bodo hotele pridružiti tem "članom" ,naj rajši malo premislijo. Ni vse tako kot je videti in vsi tisti malenkostni rezultati,ki jih imajo so samo prepričanje guruja,da jim je uspelo s tem treningom. Seveda on bo vedno zadovoljen,če se bodo vračali k njemu in mu nosili denar. Itak pa večinoma vse on pokasira na roko seveda.
  11. U glavnem tale SHEN QI je en navaden BULLSHIT.Že kar nekaj časa nazaj sem imel punco,ki je v tej sekti,in čez nekaj časa je prepričala še mene,da sem se jim pridružil. Vodja te skupine je bil učenec mojstrice Aiping Wang in na začetku me je to kar navduševalo,ker nism videl nič slabega v tem. No potem se je pa počasi začelo odpirat. Najprej sem plačal 15 000 evrov zase in za njo, ker po njegovo je to tako,kdor ne more plačat seans ni nič vreden,imaš slabo pozicijo in bog te ne podpira. U glavnem tisti ki so notri so ponavadi vsi zapufani do konca. Jaz verjamem,da je verjetno kje kakšen mojster SHEN QIja,ki ima v glavi veliko boljl počiščeno in ne manipulira z ljudmi tako kot tale vodja,ki jih najprej naveže nase(mene ni mogel) potem pa dela z njimi,kar mu paše,kot da so njegove lutke. In ko se cene treningov višajo ponavadi folk ne sfolga z denarjem in izpadejo,ker jih energija ni podprla,eni se pa še bolj zapufajo samo,da so noter in ,da dobijo tisto količino energije brez katere mislijo,da ne morejo preživeti. Jaz sem nehal hodit ,ko sem videl,da se gre temu guruju samo za denar s punco sva se razšla,ker ko nisem bil z njimi sem bil avtomatsko proti njim,denarja pa verjetno ne bom nikoli več videl.Po njegovo je tako,če ti je bog dal milijarde pomeni,da te ima rad,če si pa revež,ki se komaj prebija z meseca v mesec,te pa ne opazi. Jaz upam,da to ni tako in,da nas bog vse opazi neglede na to kakšen je kdo,in da denar vseeno ni tako pomemben.
  12. Samson435

    Telovadba

    Pozdravljeni! Tudi sam že kar dolgo časa treniram z utežmi,ampak zadnja dva meseca pa delam vecinoma s KETTLEBELLs,in moram priznat da sem s tem treningom še pridobil na moči,eksplozivnosti in na kondiciji. Na masi sicer nisem pridobil kaj dosti,ker ta trening niti ni namenjen za bodybuilderje, je pa veliko bolje kot pa tista rutina z utezmi,in se tudi vizualno hitreje pozna. Tukaj se večinoma izvajajo superserije s čim manj počitka. http://www.youtube.com/watch?v=Jx7KOxcbqpc http://www.youtube.com/watch?v=ULXHkgtGrf8...feature=related
  13. Če boš vzel tega ne boš nič zgrešil,pa še imunski sistem si boš okrepil ,res pa je da ima svojo ceno. http://www.prosport.net/katalog/product.ph...t_id=1030017113 In če poznaš kaj EAS firmo,potem veš,da so njihovi izdelki namenjeni predvsem zato,da zadovoljijo potrebe vrhunskih športnikov in je vse 100% prečiščeno. Kaj več si pa lahko pogledaš tukaj. http://www.eas.com/
×
×
  • Objavi novo...