Skoči na vsebino

Knez

Vajenček
  • Št. objav

    198
  • Član od

  • Zadnji obisk

Knez - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

14

Ugled člana

  1. Knez

    Šport 2012-2013

    Mah Dejan je as, nimaš kaj. vsa čast mu, ker se ni skrival po Evropi, kot večina "nemških" boksarjev, ampak je iskal fajte z ameriškimi pitbulli. Berto in predvsem Thurman sta bila zanj pač preveč. vsa čast dejanu za doseženo, edino kar mi ni jasno je, od kod mu še energija, da misli še nadaljevati kariero.
  2. Knez

    Boks

    Ja, Namibijec je bil proti vsem pričakovanjem precej dober. Težka zmaga za Dejana. Je pa pravi terminator, da še vztraja pri teh letih in toliko poškodbah. Verjetno si je z zmago nad uushono spet malo popravil rejtinge in si še lahko obeta ene 3 solidne fajte. Potem bo verjetno čas za konec kariere. Itak je dosegel vse, kar si je zadal, naslov svetovnega prvaka, nekaj obramb, ameriški dvoboj z zvezdo kategorije..
  3. Knez

    Boks

    To je profi boks. Vedel sem, da bo tako. Bertu pač ni interes braniti pas proti nekemu Baileyu, pa ne vem komu še. On hoče Mayweatherja ali Pacquiaa. IBF pas bo zdaj prost in Dejan mogoče spet pride zraven.
  4. Knez

    Boks

    Legendarni Joe Frazier se je poslovil.. Pravi ded, njegove borbe z Alijem so legendarne, to je bil boks, sploh prva, ki jo je Frazier dobil po 15 rundah strahovitih udarcev.
  5. Knez

    Boks

    Žal je Urbanc izgubil že od prvega nasprotnika, Kolumbijca in ni ponovil uspeha izpred 2 let, ko je zabeležil eno zmago.
  6. Knez

    Boks

    Ravno poteka svetovno amatersko prvenstvo, mi imamo Urbanca med teškaši.
  7. Knez

    Boks

    Američani ne marajo evropskih boksarjev ravno.
  8. Knez

    Boks

    Mislim, da je najbolje, da gresta Klička v penzijo. Med sabo ne bosta boksala, resnih tekmecev pa nimata. Brez njiju bo kategorija zanimiva.
  9. Knez

    Boks

    Ma preveč se omenja to revanšo, pri boksu so revanše redka stvar. Do njih ponavadi pride, če boksarska organizacija določi, da je boksar zmagal nepošteno, ali pa če obstaja izjemen interes obeh managerjev ali splošen velik finančni interes. V dotičnem primeru stvar ni taka, vidimo sicer nek udarec z glavo, dokazati, da je nameren je nemogoče, takih potez je v dvobojih veliko, poleg tega mu s tem udarcem zagotovo ni razklal očes, saj s elepo vidi, da ga z glavo butne nižje. nastala sta dva mita, mit o revanši in mit o nepošteni zmagi Berta. Drugi mit je precej neosnovan, prvi pa je prav tako na trhlih temeljih.
  10. Knez

    Boks

    To soboto Vitali-Adamek....Decembra Holyfield-Povetkin....Holyfield je živa boksarska legenda, nevrjetno je, v kakšni formi je ded pri teh letih.
  11. Knez

    Boks

    To o povratnem dvoboju, kar so seved anaši mediji na veliko pograbili, bom verjel, ko bo zmenjeno in napovedano, kje pa kdaj. Berto je bil zainteresiran za Zavca, ker ga je zanimal njegov pas, zdaj ko ga ima, nisem ziher, da bo našel interes za revanšo. Bo pa Dejan še boksal, zgleda da mu ta poraz ni vzel volje, prej obratno, kar je pozitivno in jaz bom navijal zanj, pa če bo boksal proti 500-temu na lestvici.
  12. Knez

    Boks

    Zavec je car, to ni debate.
  13. Knez

    Boks

    Težko je reči, kako bo zdaj zgledala Zavčeva kariera, koliko ima še sploh volje. Verjetno bi še lahko dobil šanso proti komu od dobrih Evropejcev v tej kategoriji, mogoče kakšnega solidnega latinosa ali pa malo slabšega Američana. V ZDA bo mogoče še dobil šanso v kakšnem dvoboju 10 rund, v glavnem eventu večera pa sigurno ne. Treba je evdeti, da Američani že itak gledajo podcenjujoče evropske boksarje. Če le-ti nimajo nobenega pasu, pa so še toliko manj zanimivi. Vem, ni pošteno, a tako je. En Luis Collazo lahko pride,po več ko letu odsotnosti, podpiše za golden boy promotions in takoj dobi obljubljeno, da bo spet boksal za prvaka. Ampak Collazo je Američan.
  14. Knez

    Boks

    E jebi ga, vsega lepega je enkrat konec. Čestitke Dejanu za vse, kar je dosegel.. Dejan je šel na taktiko, da tekmeca v prvih rundah umiri, v zadnjih pa pokaže svoje najboljše. Žal imam vtis, da je bil preveč pasiven, ameirški sodniki veliko dajo na aktivnost in ta je bila Bertu v prid. Težko je reči, kaj bi bilo, če bi bilo, ampak jaz imam vtis, da je bil Berto danes za zavca enostavno predober.
  15. Knez

    Boks

    Američani so začeli malo pazit, kaj pišejo o Zavcu, tako sem na maxboxing prebral, da je Zavec pri Bertovih nasprotnikih v skupini takoj za Ortizom, primerljiv s Collazom in Uragom.
×
×
  • Objavi novo...