Skoči na vsebino

pika1000

SkorajOdvisnik
  • Št. objav

    287
  • Član od

  • Zadnji obisk

Kontakti

  • Website URL
    http://

pika1000 - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

1

Ugled člana

  1. Dons bi pa bla ena žwau k mrkne nekam, kjer ma mir in še dva dni lohk tam ostane
  2. Lunatiki, naj se vam vsem novo leto suka tako, da boste z njim tako zadovoljni, da si boste želeli, da se ponovi Veliko , nasmehov do ušes in čim manj zoprnih dni :xx!: Srečno!
  3. ma, ja . Srečno forumu, ki ga jaz sicer le občasno potipam, ampak vidim, da vam pridno služi. Naj ostane tako oblegan in naj ima Marsa še naprej potrpljenje z njim
  4. Ojej, jaz pa sem prvič postnila v temo ALKOHOL, 24. oktobra 2003 ob 20.46
  5. Ajd, da se 'osvobodilni fronti' z občasnim oglašanjem pridružim še jaz. Trenutno sem na 9 ponovitvah - priznam, kako jutro vaje prešpricam (kadar zaspim; malo neumno bi bilo v službi razlagati, da zamujam zaradi tibetancev). Tistih mega efektov iz prvega tedna vaj ne doživljam več, se pa čuti, da je telo bolj gibčno, kar je pa tudi fajn
  6. pika1000

    Tek, jogging :)

    Po novem tečem tudi jaz. Za začetek sem ponosna na tistih dobrih 6 km, ki jih zmorem preteči 'z nasmehom'. Kot piše krokodil - probam po pameti. Bolečin v kolenih ni več, vsake toliko časa pa kje pod gležnjem 'škripne'. Je pa kar luštna rekreacija tole - men s ezdi tko faj, če zmorem prelaufat, kar sem si zamislila.
  7. Ojla! Uspešno sem se prebila skozi začetniške muke tibetanskih vaj. Tisti ekstra učinki (totalna bodnost, prezgodnje zbujanaje) so se zdaj omilili Pogrešam pa, če kak dan ne utegnem (če prepozno vstanem) narediti vaj tako 'z občutkom'. Ubogala vaše nasvete o postopnosti. Zdaj sem na sedmih ponovitvah in mi ne povzročajo posebnih težav - dobro no, pri četri vaji mi itak zmeri rame 'škripajo' - ampak delam.
  8. pika1000

    Zahvale

    Prej skoraj nisem verjela, po enem tednu pa kar konkretno čutim spremembe Pa hvala Zemlji, hvala Nebu , da si tu in 'zganjajš' prijaznost z drugimi - zate imam že dve zvezdici - za prijaznost in dober vpliv (najprej lep sprejem na LNF, zdaj pa še tibetanske vaje).
  9. pika1000

    Zahvale

    Ja, borism, se ti bom kar zahvalila, čeprav sploh ne veš česa si 'kriv' Ko si mi omenjal Tibetanske vaje (in ko sem potem videla, koliko let šteješ ), sem si rekla: tole moram pa pogledat, kaj so to za ene vaje, ki me bodo še čez nekaj let pokonci držale In zdaj jih navdušeno delam že par dni in pomagajo
  10. Noro! Jaz se že 4 dni zbujem pred zvonjenjem ure - prej sem pa pogosto šele na zvonjenje tretje budilke vstala. Sploh ne morem verjeti! Vseskozi sem ve nekem ful budnem stanju čez dan (tak smešen filing, ko mi oči ne lezejo skupaj na vsake toliko časa ). In zvečer sploh nisem tisto . kako bi rekla - ful crknjena. Ampak zaspim pa takoj, ko ležem. Vaje so mi ful všeč - tako malo časa zanje, pa tak učinek. Danes sem na petih ponovitvah. Še kar ne morem verjeti čisto zares, če lahko pol ure gibanja na dan in tibetanske vaje res prinesejo totalen preobrat, ampak očitno ga.
×
×
  • Objavi novo...