Skoči na vsebino

Anja Horvat Jeromel

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    8
  • Član od

  • Zadnji obisk

Informacje profila

  • Spol
    Bejba
  • Kraj
    Ljubljana

Anja Horvat Jeromel - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

1

Ugled člana

  1. Presne čoko sladice so tudi idealna varianta, da naredimo korak k bolj zdravem prehranjevanju, če že drugega ne moremo spremeniti. Več o tem na moji presni delavnici o sladicah (v LJubljani že v četrtek 1. decembra od 17h do 20h), kjer bomo ustvarjali in jedli presne dobrote, kot so: s čokolado oblite marelično kokosove praline, nežna bela čokolada z goji jagodami, športne praline za moč oblite s čokolado, sušene presne božične zvezdice, čokoladno-pomarančni mousse. Več informacij: http://ekologicen.si...prehranjevanja_ V soboto, 10. decembra 2011, od 10. do 13. ure pa bomo iste jedi ustvarjali tudi na prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu.
  2. Presne čoko sladice so tudi idealna varianta, da naredimo korak k bolj zdravem prehranjevanju, če že drugega ne moremo spremeniti. Več o tem na moji presni delavnici o sladicah (v LJubljani že v četrtek 1. decembra od 17h do 20h), kjer bomo ustvarjali in jedli presne dobrote, kot so: s čokolado oblite marelično kokosove praline, nežna bela čokolada z goji jagodami, športne praline za moč oblite s čokolado, sušene presne božične zvezdice, čokoladno-pomarančni mousse. Več informacij: http://ekologicen.si...prehranjevanja_ V soboto, 10. decembra 2011, od 10. do 13. ure pa bomo iste jedi ustvarjali tudi na prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu.
  3. Do domače, ekološke zelenjave pri domačih kmetih je mogoče tudi prek Partnerskega kmetijstva: http://partnerskokmetijstvo.si/. Ena od pomembnih prednosti partnerskega kmetijstva za potrošnike so 30-odstotkovnižje cene za ekološko sadje in zelenjavo (Cene se večinoma gibljejo od 8 EURza mali zabojček do 16 EUR za velikega). Poleg tega potrošniki poznajo svojegadobavitelja in mu lahko zaupajo, saj poznajo njegov način pridelave, ter imajovpliv na samo pridelavo, saj lahko vnaprej skupaj s kmetom naredijo sejalninačrt. Pridelki, ki jih potrošniki prejemajo na tedenski bazi so raznoliki(spoznajo lahko tudi zelenjavo, ki je doslej niso poznali in osvojijo novekuharske recepte) in so praktično nabrani še v istem dnevu ali dan preddostavo, kar prinese svežino hrane in boljšo hranilno vrednost, saj odpade časdolge logistike. S tem potrošniki prispevajo k svojemu zdravju, posredno papomagajo tudi kmetom in našemu planetu.
  4. Jaz sem tudi že od nekdaj čokoholik , zato sem bila zelo vesela, ko sem se začela prehranjevati presno, da mi ne bo hudega, saj je presna čokolada prav tako odlična, poleg tega ohrani vse antioksidante in minerale, ki odlikujejo kakav. Presne čoko sladice so tudi idealna varianta, da naredimo korak k bolj zdravem prehranjevanju, če že drugega ne moremo spremeniti. Več o tem na moji presni delavnici o sladicah (v LJubljani že v četrtek 1. decembra od 17h do 20h), kjer bomo ustvarjali in jedli presne dobrote, kot so: s čokolado oblite marelično kokosove praline, nežna bela čokolada z goji jagodami, športne praline za moč oblite s čokolado, sušene presne božične zvezdice, čokoladno-pomarančni mousse. Več informacij: http://ekologicen.si/article/367/Delavnica:_Presne_sladice_odli%C4%8Dna_in_najla%C5%BEja_pot_do_bolj_zdravega_prehranjevanja_ V soboto, 10. decembra 2011, od 10. do 13. ure pa bomo iste jedi ustvarjali tudi na prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu.
  5. Silvija super za jabolčni štrudl . Če je razpadal, bi bila rešitev, da bi v maso prihodnjič dala še malo lanenih semen ali chia semen (ta sicer niso tako lokalna, ampak imajo tudi super razmerje omega 3 in omega 6 maščob, pa prav tako dobro vezivo so, le da čisto nevtralnega okusa). Evo, delavnica na Koroškem se je očitno uresničila , saj bomo v soboto, 10. decembra 2011, od 10. do 13. ure na prvi osnovni šoli v Slovenj Gradcu ustvarjali presne dobrote, kot so: s čokolado oblite marelično kokosove praline, nežna bela čokolada z goji jagodami, športne praline za moč, sušene presne božične zvezdice, čokoladno-pomarančni mousse. S temi sladicami pa se bomo sladkali tudi v LJubljani že v četrtek 1. decembra od 17h do 20h. Več informacij: http://ekologicen.si/article/367/Delavnica:_Presne_sladice_odli%C4%8Dna_in_najla%C5%BEja_pot_do_bolj_zdravega_prehranjevanja_.
  6. Lepša plat presnojedstva so ravno presne sladice. Zdaj ko se bliža predbožično obdobje zdrave presne sladice predstavljajo lažjo pot do bolj zdravega prehranjevanja. Na to temo je tudi že kar nekaj delavnic. V kratkem se obeta ena zanimiva na to .temo: Presne sladice odlična in najlažja pot do bolj zdravega prehranjevanja: http://www.ekologicen.si/article/356/Delavnica:_Presne_sladice_odli%C4%8Dna_in_najla%C5%BEja_pot_do_bolj_zdravega_prehranjevanja_
  7. Če koga zanima zdravo sladkanje, se v teh dneh obetajo delavnice o zdravih sladicah. Če niste pripravljeni na drastične spremembe v vašem življenju, pa si vseeno želite bolj zdravega prehranjevanja, so zdrave presne sladice odlična in najlažja pot. Če želite očarati vaše domače ali za posebno priložnost poskrbeti za zdravo sladico ter sebe in goste razvajati z božanskimi okusom, se mi pridružite na delavnici presnih božanskih sladic. Recepti, ki jih bomo pripravili, so primerni tudi za alergike, saj ne vsebujejo mlečnih izdelkov, glutena, jajc in arašidov. Več informacij se najde na: http://ekologicen.si/article/356/Delavnica:_Presne_sladice_odli%C4%8Dna_in_najla%C5%BEja_pot_do_bolj_zdravega_prehranjevanja_ Pa lep in sladek vikend...
  8. www.ekologicen.si www.presnaumetnost.si www.partnerskokmetijstvo.si
×
×
  • Objavi novo...