Skoči na vsebino

ZNOVA

Lunin Odvisnik
  • Št. objav

    908
  • Član od

  • Zadnji obisk

ZNOVA - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

1

Ugled člana

  1. ZNOVA

    LNF Vedeževalnica

    Pozdravljen El Nino Zelim zanositi, a se jemljem tablete. Zanima me koliko casa po prenehanju jemanja bom zanosila- ko se odlocim (verjetno bom kmalu nehala jemat)
  2. ZNOVA

    POROKA

    Kje sem napisala, da pisem knjizno slovenscino? Ti si res ena budala in s tabo se ne mislim vec ukvarjat! Od zdaj naprej pisi kar hoces, jaz ti ne bom odgovarjala, ker se mi smilis..
  3. Ti pa prdni, da te ne bo tako napenjalo..
  4. ZNOVA

    Dota

    Glede na to, da sem TOLIKO delila z vami o moji poroki.. Kje se bom porocila? Kdaj? Kako bo izgledala poroka? Koliko bo ljudi? Kako "razkosna" bo? haha, prav smesna si ze..
  5. ZNOVA

    POROKA

    haha, ves kaj .. Niti en stvar, ki si jo tukaj napisala ni res.. Ce bi to kar si napisala, rekla oseba, ki me pozna, bi bila prizadeta, ampak ker me ti ne poznas, mi ne mores do zivega. Niti najmanjsega pojma nimas, kako sem prisla do denarja, kako sedaj zivim, kaj delam,,.. in nikoli ga ne bos imela, ker s tabo takih stvari ne mislim delit. Ja, srecna sem in bom srecna, ker sem tak tip cloveka. Pa ce bom imela milijone ali pa nic denarja, bom srecna.. In dokler denar imam ( to ti nenehno povdarjas, ne jaz ), bom v njem uzivala. Ti pa delaj kar ti je volja.. Jaz nisem sprasevala po tvojem premozenju, sama si mi povedala da imas kolikor imas in drugi so napisali, da imas premoznega oceta ( tvoj oce je premozen - NE TI). Jaz sem svoje premozenje zasluzila ( plus imela sem malo srece, da mi je podjetje tako dobro steklo ), ti pa pravis da ti ni reba delat.. ZATO, ne seri vec z nekimi delovnimi navadami in s tem kako ti je tezko, ker si osladna.
  6. ZNOVA

    Dota

    Hkrati si proti uzivanju, zapravljanju denarja, uzivanju zivljenja in se pretvarjas da si uboga, skromna dekla,..., darila si pa z veseljem pobrala, a? Ti si pa res uboga, uboga para... nisem poročena in nič nisem pobrala... Ja pa se bos ne..? ce.., seveda.. haha Daj ne repenci se vedno.. Mi gres ze malo na zivce.. Ceprav. Mah ne, govori kar hoces.. , moje dobre volje ne mores pokvarit.
  7. Potem pa lahko ti tudi, ZNOVA pa ne sol? ne hvala...
  8. ZNOVA

    Orgazem

    A ti ne govoris na pamet? Potrebna pa sem ja..., enega cajcka..
  9. ZNOVA

    POROKA

    Jaz nikoli nisem rekla, da sem zelo bogata! Nikoli nisem rekla, da lahko kupim vse kar hocem.. Vedno govorim o tem, da uzivam zivljenje, se razvajam, si privoscim marsikaj in sem vedno dobre volje,.. Ne smilim se sama sebi, ne jocem brez veze in ne jamram.. Ce pride krizni trenutek ( kjerkoli ze ), se raje nasmehnem in naredim nekaj, da se stanje izboljsa.. me pa ljudje, ki so negativno nastrojeni in dolgocasni in se smilijo sami sebi, zelo jezijo in mi grejo na zivce.
  10. ZNOVA

    Dota

    Kot npr. Jankovici?
  11. ZNOVA

    Oporoka

    Seveda se to dogaja, ampak ce ze zdaj razmisljas o takih stvareh, raje razmisli tudi o tem, ali se sploh preselit s partnerjem v skupno stanovanje. Ce imas pomisleke, potem nekaj ni v redu in morda ta partner ni pravi zate. Ne vem kaksna je pri vama situacija, ampak jaz ne bi zacela skupnega zivljenja s svojim fantom, ce ne bi bila 100 % prepricana, da nama bo uspelo..
  12. ZNOVA

    Orgazem

    Le zakaj...iz ene take...antropološke domneve... se ne da prav nič sklepati o majičinih posteljnih radostih... Pojdi kako stran nazaj pa bos videla kolikokrat pise o igranju orgazma.. Pa naj dela kr hoce, tako ali tako tega ne dela meni ( hvala bogu ), ampak sebi... ali pa sosedovemu Poldetu. haha
  13. ZNOVA

    Dota

    Hkrati si proti uzivanju, zapravljanju denarja, uzivanju zivljenja in se pretvarjas da si uboga, skromna dekla,..., darila si pa z veseljem pobrala, a?
  14. ali pa tisti, ki ne zna povedat nic svojega, ampak le prikimava izjavam drugih..
×
×
  • Objavi novo...