Skoči na vsebino

KAMENA STRELA

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    26
  • Član od

  • Zadnji obisk

Kontakti

  • Website URL
    http://

Drugi podatki

  • Zanima me
    REIKI

KAMENA STRELA - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

0

Ugled člana

  1. Všeč mi je to expres, expres. Kot hitra kavica po kosilu. 8.5.77 oz 582. Že nekaj časa razmišljam o spremembi poklica in o konkretni šoli izven moje profesije. Vendar sem pred kratkim dobila zelo slabe reference o tej šoli. Ali naj vseeno vztrajam pri svoji odločitvi ali počakam na morebitno boljšo rešitev? Hvala, stokrat.
  2. Se pridruzujem temu komentarju. Sicer cas celi vse rane, je pa veliko lazje ce si razresevanje tega problema zamislis na tak nacin. Jaz sem konec vzela kot zacetek nove ere. In res sem vstala (vsaj zdi se mi tako) kot Fenix iz pepela.
  3. Črv nezaupanja do tebe ga bo zmeraj žrl. Dokler bosta skupaj. Berem od Tjazija nekaj postov, pa imam vtis da ga še nobena baba ni pošteno zmešala. Ko ga bo kakšna, bo vedel kaj je to ljubosumje, kaj je varanje, kaj je zaupanje v partnerja in kaj pomeni če ti partner laže v faco. Ni tolk hudo varanje kot samo dejanje, ampak zelo slabo laganje. Ko te partner prepričuje iz dneva v dan, pa opaziš da se tudi zgodbice iz dneva v dan razlikujejo. Če se partnerja dogovorita za svobodno vezo je to njuna stvar in ponavadi tudi ljubosumnih izpadov ni. Druga pesem je ko se skriva in laže. Če je dober v tem potem ni skrbi. Hudič je če partner ne obvlada umetnosti laganja in zavajanja. To je seme ljubosumja, žaljivk in posesivnosti in ne varanje samo. Imaš dve varijanti z njim: 1. Bodi do konca iskrena z njim ne glede na njegove ljubosumne izpade. Pa ga s časom omehčaš. Za to je malo možnosti. 2. Če ga sračkaš ga srački na tak način da partner tega ne bo dojel. Če ne znaš lagati in igrati, tega NE počenjaj. Samo ti dve varijanti imaš. Obstaja pa še ena in sicer tista najhujša. Prekinitev. Ane V glavnem punca, pošteno si boš zavihala rokave. Tako ali drugače. ce to ni dober argument, potem pa ne vem... Smo ze dali vse cez tako, da vem za kaj gre.
  4. Ej, ej, ... Ce bi vedla, da se bo tako razpletlo, sploh ne bi stren razpredala in odpirala nove (prepovedane) teme. Kljub temu, da ste se prav lepo 'razpisali'. Mick, ti si faca - ocitnio imas rad prepovedano Ceprav samo kamen...ma vas rad. Lep pozdrav
  5. Bravo JanjaK! To sem hotla slisat oz. prebrat.
  6. Kaj pa mislis da si, ce imas pschesnajst zvezdic Ja, ja sem si ogledala celih osem strani. Bo pa ta se malo ... osvezen, ne?
  7. Kaj bomo pa pol naredil s crno luknjo, ko bo ze polna?
  8. Zdej pa dost tega. Pogledam teme, naslove, pogledam v forum .... in grem na zadnjo - 24. (ce ne se vec) stran. Nakar ugotovim, da so trije stalni clani foruma ze vse predelal in bi bilo moje mnenje pod nivojem strokovnosti. Sicer pa je nit pogovora zgubljena ze deset strani nazaj. :xx!: Zato ravno sedaj nacenjam novo temo. Evo: Kako si prisel na lunin net in zakaj si se vkljucil na forum?
  9. Hm, v ponedeljek sem dobila mocan obcutek, da moram objet svojega bivsega. In sem ga. V mislih. Tudi solz ni manjkalo... Pa se luna je naredila svoje. Zdej se je poleglo, ampak obcutek je bil res mocan.
  10. Destiny is a state of mind and today I'm doing fine.
×
×
  • Objavi novo...