Skoči na vsebino

triple x

Lunatik
  • Št. objav

    4.443
  • Član od

  • Zadnji obisk

  • Zmagovalni dnevi

    1

triple x: zadnji zmagovalni dan je 8. junij 2010

triple x je imel/a najbolj lajkano vsebino!

Kontakti

  • Website URL
    http://

Informacje profila

  • Spol
    Tip
  • Kraj
    Oslo

Drugi podatki

  • Zanima me
    Tek, smučanje, jadranje, hokej,plavanje, rolanje, kolesarjenje,sablanje,branje knjig,ganjanje beyb!

triple x - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

10

Ugled člana

  1. Šteri men najlubše lunatke Se mi da hehehehe Sam pozdravt sn pršu, mejte se!
  2. Vse najbolš vsem k praznujete! Drgač pa eno voščilo za vse k bl poredk pridem na luno! Nej se vam izpolne vse kr se vam še ni, naredte tist k veste d bi moral pa odlašate, pokažte tistim k jih mate radi kaj vam pomenjo, nikol ne veš, če boš mel še prilko. Bodte s tistimi k hočte bit in ne bit s tistimi k tega nočjo Vzemte si cajt zase, če si ga sami ne boste, si ga ne bo noben. Razmislte kaj vam pomen več, lov za kešem al ljubeča familija. Ne zamudte družinskih praznikov, ne zamudte razvoja svojih otrok, vsaka stvar se zgodi sam enkrat. No zdej pa dost pridige Lepe praznike in skok v leto 2008 in ne se spotaknt!
  3. Conti nej ti bo lep dan in praznovanje, velik lbezni in kr ti poželi tvoj Mick ti pa paz nanjo tko kt treba! Drgač pa vsem škorpijam velik sexa in mal otrok! Hvala beybam k so mi za r.d. voščle love you all! Tud teb Mick!
  4. Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl Thank`s! Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. Bom poskrbu d bom js njega. Mail mi še zmer dela kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih Mejte se ne se kregat, škoda cajta in energije za to
  5. Mushi, sej veš kaj najbl! Drž se bejba in velik zdravja!
  6. Razen treh lunatkov, me majo vsi drugi u želodcu zato tko! Še dobr d me majo beybe rajš, drgač bi čist zafrustriran ratu!
  7. triple x

    Misel trenutka

    Vrjetn veš, da temelji niso trhli!
  8. Kt bi sebe gledu let nazaj! Po kom pa nej po teb? Ja sej to počnem!
  9. triple x

    Misel trenutka

    Investicija se splača, če veš kak je kapital starejše združbe so ponavadi na trdnih temeljih in jim lahko zaupamo hčerinska podjetja, pa te kr hitr spodnesejo, sploh če so temelji nestabilni!
  10. triple x

    Misel trenutka

    Sej veš kak je to, če te psihič jebe! Mene non stop! Pozdrav si smrček! Noč!
×
×
  • Objavi novo...