Skoči na vsebino

danilof

NeČistZačetnik
  • Št. objav

    30
  • Član od

  • Zadnji obisk

danilof - Dosežki

StaraŠola

StaraŠola (4/15)

1

Ugled člana

  1. Jaz pa tega ne gledam tako. To gledam kot dokaz samemu sebi, da ni ves trud zaman in da sem sposoben stvari, ki mi odpirajo nove možnosti za razvoj. Niti malo ni to iz želje po dokazovanju drugim. Takšne stvari so lahko mejniki, ki ti pokažejo pot naprej.
  2. Zaradi zanimanja za to področje, sem tudi jaz izdelal kazalec iz alufolije in ga nataknil na šivinko in ga poskušal vrtet z mislimi. Pred poiskusom sem bil precej optimističen, ker sem lahko nihalo vrtel v poljubne smeri in mi je to uspevalo brez večjega truda. Ko pa sem poskusil z kazalcem iz alufolije pa ni bilo nikakršnega uspeha. Porajati se mi je začelo vprašanje, če slučajno nihalo ne kroži v željene strani, ker ga držimo v roki in nekako mikro premiki v prstih povzročajo gibanje v željeno smer in da tu nima moč misli veliko zraven. Ko pa z zadevo nimamo direktnega stika pa se zadeve malo zakomplicirajo. Zanima me če vam je res uspelo vrteti kaalec v željene strani, sploh če je bil pokrit z kozarcem od kumaric? Tisti, ki imate izkušnje s tem pa lahko natančno poveste, kako se takšen poizkus izvede. Hvala za zainteresirane odgovore
  3. Za to pa pomaga kitajska dijeta "manjžri"
  4. Bom poizkusil in nato javim. Trenutno mi premankuje časa, ker so me na faxu zasipali z vajami in izpiti. Pride čas, ko bo čas
  5. Ker je za vizualizacijo pomembno, da se sprostiš , me zanima kako najhitreje prideš do alfa stanja
  6. A ste imeli sposobnost vizualizacije položeno v zibelko (prirojeno) ali ste to sposobnost razvili s kakšnimi posebnimi vajami. Če ste jo razvili z vajami, me zanima z kakšnimi. Nekaj predlogov smo že slišali v okviru te teme.
  7. In na kaki način to uporabljaš? Povej malo več. Morda se kaj naučimo
  8. To pa je res Sem bol tehnične narave in probleme ponavadi rešujem tako, da velik problem razbijem na manjše potem pa manjše postopoma rešujem. Spuščanje v alfa stanje kot je opisano v knjigi Nove poti do zdravja, pa uporabljamo na jogi pri končnem sproščanju. Res je super zadeva za doseganje precejšnje sproščenosti. Dopade se mi, da se mi vedno več stvari poklaplja med sabo in da lahko iz tega nekaj "potegnem"
  9. Super! Ugotavljati sem začel, da jaz na svet gledam preveč z realnimi očmi. Nekako si ne dopustim, da bi videl tisto česar ni. Zdaj še moram samo poiskati način kako to preseči
  10. Ali je pri vizualizaciji pomembno če imaš oči odprte ali zaprte? Se mi zdi. da če oči zaprem vidim samo temo
  11. Ciganica zanimiva zgodba Tudi mene je začela vizualizacija zanimati pred 7-8 leti. Tedaj sem začel prebirati literaturo na temo samohipnoze, ki pa je precej povezana z vizualuzacijo. Nakar sem za nekaj časa pozabil na vse skupaj in tako me je približno pred 2 letoma spet neustavljivo "potegnilo nazaj". Še zdaj ne vem zakaj, samo čutim, da to predstavlja nekakšen ključ do stvari, ki so mi namenjene. Morda se sliši malo čudno, a je res. Seveda mi je po "naključju" na pot prišla oseba, ki se precej spozna na stvari in sva se pri pogovoru dotaknila tudi te teme. Nakar me je ona spomnila, da je težava pri vizualizaciji možna tudi zaradi straha, ki lahko izvira iz prejšnjih življenj.
  12. Prav veseli me, da je na tem forumu toliko pozitivno razmišljajočih ljudi in da se lahko z vami tudi pogovarjam o teh temah, ki ne naletijo povsod na razumevanje.
  13. In kako se navadiš to ločevati
  14. Me veseli, če sem ti uspel prebuditi to idejo. Poskusiti ni greh
  15. Marsa in daisy hvala za naslov tistih dveh knjigic. Sem si jih izposodil in malo pogledal. Vidim, da sta obe precej zanimivi in je v njih precej koristnih nasvetov. Ugotovil sem tudi, da jih ne bom samo "prebral", zato jih bom vzel pod drobnogled in tudi kakšne zadeve stestiral. Če še ima kdo kakšne izkušnje ali priporočila pa jih bom z veseljem poslušal (bral)
×
×
  • Objavi novo...