Skoči na vsebino

BINGA-BONGA

D član
  • Št. objav

    4.369
  • Član od

  • Zadnji obisk

  • Zmagovalni dnevi

    3

BINGA-BONGA: zadnji zmagovalni dan je 13. marec 2018

BINGA-BONGA je imel/a najbolj lajkano vsebino!

Kontakti

  • Website URL
    http://BINGA-BONGA.forumfree.net

Informacje profila

  • Spol
    Bejba
  • Kraj
    Trst

BINGA-BONGA - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

391

Ugled člana

  1. Torej, NE VEM, KJE OBJAVITI rojstnodnevno voscilo: Danes, 13.3.2018 moja draga sestrica MARSA praznuje rojstni dan: Vse najboljse, zdravja, ljubezni, denarja, uspeha in vse lepo ti zeli tvoja sestrica
  2. http://images.forwallpaper.com/files/thumbs/preview/15/151650__blue-butterfly-fantasy-girl_p.jpg
  3. http://o.homedsgn.com/wp-content/uploads/2011/03/Two-Sisters-House-05.jpg
  4. http://static.pourfemme.it/pfmoda/fotogallery/625X0/62323/blumarine-borsa-gialla.jpg
  5. http://www.timeslive.co.za/incoming/2012/08/17/black_and_white_hands.jpg/ALTERNATES/crop_630x400/black_and_white_hands.jpg
  6. Jasno, da se ob gledanju pricakuje, da slej ko prej pride kak morski pes, kajti krvi je biloo kar dosti! Pa nic, cisto drugacen zakljucek! Glede tega, kako se je udaril v eliko: bil je pod ladjo in noz se mu je izmuznil iz rok. Plaval ga je iskat in ker je bil brez kisika se je moral hitro vrniti na povrsje, toda bil je vedno pod ladjo in tako je razbil glavo ob eliko!!!!!
  7. SUPER TALE METULJ! Pa tut Bosa de novo!
  8. Danes ponoci sem gledala super film Alla deriva-adrift (Film) Thriller Regia: Hans Horn - Cast: Susan May Pratt, Richard Speight Jr., Niklaus Lange, Ali Hillis. THRILLER 95' - Germania, 2006 Baje je resnicna zgodba: 3-je pari, sosolci iz mladih let, ena kopija z dojenckom gredo jahtat. Sredi odprtega morja se hocejo malo namocit. 4 skocijo v vodo, mamica z otrokom in lastnik kaksne 40-metrske jadrnice ostanejo. Zenska se boji morja, ker ko je bila mala sta se z ocijem kopala v morju, on je utonil, ona ga je resevala! Potem gresta na palubo, tip jo vzdigne, ona krici in .... skoci z njo v morje. Ona skoraj umre od straha, edina ki ima resilni brezrokavnik. Vse v redu, toda ..... NIHCE NI SPUSTIL STOPNIC! Tako plavajo okoli ladje, ki je visoka in ne morejo gor. Niso se niti zasidrali. Ena od straha utoni, tip jo resuje, toda globina je velika in .... ena manj. Ko se v krogu vrtijo pridrvi en ogromen gliser s katerega jim zenske veselo mahajo, oni v vodi kricijo na pomoc, toda motor je preglasen! Otrokov oce gre z masko pod ladjo, in ker mu zmanjka kisika z glavo udari v (ne vem kako se ze rece) eliko, zacne krvaveti, pride na povrsje (na sreco v filmu ni morskih psov) in potem kmalu umre. Drugi tip ponori, vzame noz in ga zacne zabadati v ladnjin trup, tako da bi potem nekdo stopil nanj in naprej na ladjo. Ker pa je ladja iz spolzke plastike mu noz spodrsne in se zabode v trebuh. Kmalu umre. Ostanejo trije: lastnik, ki pa sploh ni, si je jadrnico samo sposodil, da bi se hvalil, kako je bogat. Punca zabodenega v trebuh se odloci, da gre plavat po pomoc .... Zacne dezevati, neurje, noc .... Lasnik tauha in iztauha neko zelezo, ga zabada v trup in mu uspe, tako da ona spleza na njegove rame in naprej na barko. Hitro spusti stopnice in gre k dojencku, ki se cel dan dere na ves glas. Cez nekaj casa vidi, da tipa ni! Gre pogledat ... in v luninem siju ga vidi, kako se plavajoc oddaljuje. Ze je hotel na ladjo, toda zavedajoc se posledic, 100-letnega zapora, odloci za samomor. Ona mu vrze resilni pas, ga klice in potem skoci v morje, ga resuje in ..... tukaj se konca do jutra, ko pride ena ribiska barka! Ribic vidi ladjo, resilni pas, resilni oranzni jopic, spuscene sopnice in otroski jok. - prva varianta druga varianta: mamica na ladji gleda v daljavo, tip na palubi lezi na trebuhu .... in tako se konca. Mladi igralci so dosti boljsi od vseh oskarjevcev, res, pretresljivo in dokaj resnicno!
  9. Danes ponoci sem gledala super film Alla deriva-adrift (Film) Thriller Regia: Hans Horn - Cast: Susan May Pratt, Richard Speight Jr., Niklaus Lange, Ali Hillis. THRILLER 95' - Germania, 2006 Baje je resnicna zgodba: 3-je pari, sosolci iz mladih let, ena kopija z dojenckom gredo jahtat. Sredi odprtega morja se hocejo malo namocit. 4 skocijo v vodo, mamica z otrokom in lastnik kaksne 40-metrske jadrnice ostanejo. Zenska se boji morja, ker ko je bila mala sta se z ocijem kopala v morju, on je utonil, ona ga je resevala! Potem gresta na palubo, tip jo vzdigne, ona krici in .... skoci z njo v morje. Ona skoraj umre od straha, edina ki ima resilni brezrokavnik. Vse v redu, toda ..... NIHCE NI SPUSTIL STOPNIC! Tako plavajo okoli ladje, ki je visoka in ne morejo gor. Niso se niti zasidrali. Ena od straha utoni, tip jo resuje, toda globina je velika in .... ena manj. Ko se v krogu vrtijo pridrvi en ogromen gliser s katerega jim zenske veselo mahajo, oni v vodi kricijo na pomoc, toda motor je preglasen! Otrokov oce gre z masko pod ladjo, in ker mu zmanjka kisika z glavo udari v (ne vem kako se ze rece) eliko, zacne krvaveti, pride na povrsje (na sreco v filmu ni morskih psov) in potem kmalu umre. Drugi tip ponori, vzame noz in ga zacne zabadati v ladnjin trup, tako da bi potem nekdo stopil nanj in naprej na ladjo. Ker pa je ladja iz spolzke plastike mu noz spodrsne in se zabode v trebuh. Kmalu umre. Ostanejo trije: lastnik, ki pa sploh ni, si je jadrnico samo sposodil, da bi se hvalil, kako je bogat. Punca zabodenega v trebuh se odloci, da gre plavat po pomoc .... Zacne dezevati, neurje, noc .... Lasnik tauha in iztauha neko zelezo, ga zabada v trup in mu uspe, tako da ona spleza na njegove rame in naprej na barko. Hitro spusti stopnice in gre k dojencku, ki se cel dan dere na ves glas. Cez nekaj casa vidi, da tipa ni! Gre pogledat ... in v luninem siju ga vidi, kako se plavajoc oddaljuje. Ze je hotel na ladjo, toda zavedajoc se posledic, 100-letnega zapora, odloci za samomor. Ona mu vrze resilni pas, ga klice in potem skoci v morje, ga resuje in ..... tukaj se konca do jutra, ko pride ena ribiska barka! Ribic vidi ladjo, resilni pas, resilni oranzni jopic, spuscene sopnice in otroski jok. - prva varianta druga varianta: mamica na ladji gleda v daljavo, tip na palubi lezi na trebuhu .... in tako se konca. Mladi igralci so dosti boljsi od vseh oskarjevcev, res, pretresljivo in dokaj resnicno!
  10. MAL je imel vceraj 1-urni koncert v enem slovenskem kazinoju! http://www4.slikomat.com/13/0614/2tm-MalIre.jpg
×
×
  • Objavi novo...