Skoči na vsebino

Alan_New

Lunatik
  • Št. objav

    5.578
  • Član od

  • Zadnji obisk

  • Zmagovalni dnevi

    22

Alan_New: zadnji zmagovalni dan je 15. februar 2023

Alan_New je imel/a najbolj lajkano vsebino!

1 sledilec

Informacje profila

  • Spol
    Tip

Kontakti

  • Skype
    alan_new726

Drugi podatki

  • O meni...
    --> beri objave

Alan_New - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

-151

Ugled člana

  1. Alan_New

    In memoriam

    Carl Sagan http://www.youtube.com/watch?v=wupToqz1e2g
  2. Predaleč ja, zabluzil je v tri pm. Človek ni žival in podobne neumnosti. In zraven je še podpiral in širil laži, česar ni bil sposoben sprejeti, spoznati svoje napake in nehati s takim škodljivim početjem. In kot se je že povedalo, počel je točno vse tisto, kar je očital drugim. Klasičen primer arogantnega newagerja, ki je prepričan, da vse ve. Jaz ga ne bom pogrešal.
  3. In je šla še ena šansa, da bi dejansko prisluhnil, kaj ti nekdo sporoča.
  4. Eh, in kdo si ti, da boš določal, kateri odziv je primeren? Odziv je takšen, kakršen je: ali ti je všeč ali ne, ali je po tvoje merodajen ali ne, je popolnoma vseeno. V tem je keč.
  5. Ma midva bi se itak veliko bolje razumela v živo. Stavim moje članstvo na forumu!
  6. In kaj tebi preprečuje, da bi bil sproščen in izražal svoje misli? Mogoče odziv? Če še ne veš, v življenju boš vedno naletel na tak ali drugačen odziv, ko boš izrazil mnenje. Sooči se — predvsem s sabo!
  7. sin, če bi svojo miselno energijo namesto v pizdenje in samosmiljenje usmeril v razmišljanje, bi mogoče, MOGOČE!, videl tam spodaj na glavni strani foruma napis: Aktivni uporabniki v zadnjih 30 minutah … in mogoče, MOGOČE!, bi ti to nakazalo odgovor na tvoje vprašanje. Pravim mogoče, ker mogoče ni tako kot predvidevam, da namreč ne pokaže takoj prijavljenje člane, ampak z zamikom.
  8. Ne vem, ali ti bi jaz povedal ali počakamo Pornyja.
  9. Brava. sin rad lepi laži in nepreverjene informacije, potem pa ko se izkaže, da povezava ni v njegovem prepričanju, se vleče ven z izjavami, da se ne nujno strinja s povezavami ipd. Zakaj potem ne objavi povezave, kako je meso fajn in veganstvo bullshit? Saj se ne strinja, a ne?
  10. Alan_New

    Misel dneva

    http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcmzm2PlsR1qhgu4do1_500.jpg
  11. Če bodo tudi proticepivci odgovarjali, ko ne bodo cepili otrok in bodo zaradi tega širše posledice, sem za.
  12. Če bi verjel v boga, bi dejal: bog se usmili, kakšne neumnosti pišete! Saj vem, da ne bo pomagalo, ste pregloboko v neumnostih, a vseeno: vsi sesalci so vretenčarji. P.S.: Predlagam, da se ta debata premakne v drugo temo, ker res več nima nobene veze s cepljenjem.
×
×
  • Objavi novo...