Skoči na vsebino

crocuta

Zavrnjeni
  • Št. objav

    243
  • Član od

  • Zadnji obisk

Kontakti

  • AIM
    crocuta@mail386.com
  • Website URL
    http://

crocuta - Dosežki

Newbie

Newbie (1/15)

0

Ugled člana

  1. raje ne girly nima smila ker se boš počutila definitivno glupo se bolj kot si. lp crocuta
  2. pacl ne gre za neprijaznost ampak za to da nekdo modruje ali se dela pametnega v neki stvari k nima pojma.Kar se tiče ljubezni do hrane mas prav sam ne pa da nekdo omeni da so recepti bad k jih se probu ni ali pa nima pojma o kuhanju. jaooooo pacl ti bi bil kao edini in edinstverni kuhar k videm da se ful na kuhanje spoznas.Kaksno je pa tvoje mišlenje o meni in mojem kuhanju in receptih pa kje delam je pa to čisto tvoj problem.Problmatika je v tem da nekdo kritizera recepte ali osebo tako kot ti pa se skuhati ne zna ali pa ne praša kako se to naredi lahko je puvati in biti pameten probaj kaj težkega skuhati k nisi kuhar pa me zanima kakšna bo tvoja osebna nota ali tvoj pridih v kuhinji.Ti samo poskusiš pa veš keri kuhar dela jaoo pacl zalosten sem da teke bedarije pišeeš ampak to je tvoj problem. Vidim da je tvoj pridih ali osebna nota v kuhinji čisto zgresena.Vesel pa sem da si boljši kuhar od mene in te še kdaj prosil za pomoč pa da vidim kaki mojster si k videm da ste večinoma vsi fleksibilni in odlični kuharji a ko dobite malo težji recept pa ste izgubljeni. lp crocuta
  3. girly ti ves kaj pišeš kdo je rekel da izdajam najboljše recepte čist preprosti so in nič posebnega. Logično da ti ne bom povedal recepte ki jih mamo v Kavalu saj nisem nor nc kar bi imelo smisla zate k nekatere stvari ne kapiraš al pa ne vem če jih sploh dojameš ej pa ti znaš brati kaj sem napisal nazaj očitno slabo dojemaš stavri zato sorry ne poglablaj se v stvari v katerih nimaš pojma.Mal preštuderi pol pa piši neumnosti.Girly tvoja pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO. lp crocuta
  4. kaj ti bojo drobnareje ce pa kuhat be znas in drobnarije je treba vedeti kako in kdaj jih primešaaš jaoooo ej kar se tiče copy paste sem ponosem da lahko kopiram ker se mi vseh receptov res ne da pisati pa jih svoje recepte dol jemljem. pogrešas osebno noto ves težko vem kaj ti ne veš zato ne napišem sploh pa ne vem kaj se pizdite preden ne prašate.
  5. hvala jest pa ne bom probu ze znano sami stari recepti kolk ste dolgočasni. haha
  6. caw ligniji se skričijo ce ji pečeš ali cveres te usode zal ne moremo na drugacen nacin resiti.Tako da je odgovor ne.Zakaj pa te moti če grejo prevec skrčijo.
  7. porny mogoče je tvoje znanje o kulinariki premalo razsvetljeno kar vidim da je res zakaj pa ne bi jajca pasala k zelenjavi aja pa kaj ti misliš da samo vegeterjanci jejo zelenjavo porny najprej sprobaj recept po ga pa komentirej. lp crocuta
  8. stane pa kaj ti mislis da sem tok nor da bom pustu laiku kot si ti da me privaja pa da mi še hrano zajebe z njegovo soljo ni šans ti kuhej pa te bom jest popravljal to je bolsa ideja da kuhas pa da vidim ka boš skuhal
  9. sem res radoveden kako kuha solinar stane upam da bom lahko ostal resne volje da se ne bom preveč smejal. lp crocuta
  10. ej stane bol se zavedam kaksene recepte mate tle gor k pa ti o svoji soli zato pa ne pametuj koliko ves o kuhinji k nimas pojma kar se pa tiče da bi kaj zajebal bi pa edino lahko če bi tvojo sol not stresu pol bi lahko čist zajebu celo kuho. lp crocuta
  11. s stane o soli res lahko debateras kar se pa kuhne tiče pa bol da si tih ker take nabijas da sam crkavam od smeha pa tak pozanvalec kuhne k pravis da si jao stane sej je res bols da sam o soli govoriš. lp crocuta
  12. TUNA PO BORDOJSKO_ THON A LA BORDELAISE Z 6 oseb POTREBUJEMO: Debel kos tune tezak 750g 1 velika na kolesce zrezana čebula 2 š'alotki zrezani na kolesca 6 velikih olupljenih razsemenjenih in na cetrtine narezanih paradižnikov 2 dcl močne omake 1dcl belega vina 200g gob zrezanih na liste in prepraženih 25 surovega masla 5 cl olja kuhamo 30 min Priprava Vzamemo pol olja in pol surovega masla in popečemo tunino po vseh straneha.Pridenemo vse dodatke razen gob, solimo, pokrijemo in počasi pečemo do mehkega.Pečeno meso predenemo na plošč, preostali sok pa malo ukuhamo in mu primešamo gobe.S tem polijemo meso ma plošči in ga potresemo s sesekljanim peteršiljem. Dober tek
  13. stane očitno jih ne pozaš če ne ne bi to napisal z jušno kocko nisi pa ti odgovoril kaj bi ti noter dal. Stane in ostali ne poznate ali niste poznavalec določene kuhinje kulinarike in njihovih specialitet boljse da nič ne pišete stane to posebno vela zate ne bit moder povsod pa res ne boš vžgal zato se umeri in ne pametuj razen ce bom o soli kaj hotel potem pametuj ker tisti ki jo pozna se ti bo smejal kaj pišeš jaooo stane lp crocuta
  14. Cvetačni narastek 3/4 kg cvetače slan krop dag margarine 3 dag moke 1/8litra mleka 2 jajci 2 žlici naribanega sira 1 žlica kisle smetane 1 žlica drobnjaka ali peteršilja 1žlica drobtin 1 žlička navadne soli (ne une stanetove) Priprava Oprano cvetačo razdelimo na večje cvetove in skuhamo v slanem kropu,ki smo mu prilili mleka(da ostane bela). Kuhano preložimo v namazano skledo za narastek,polijemo z besamel omako in potrosimo z naribanim serom. Pečemo jo 20-30 minv pečici, ogreti na 200 stopinj. Pečen narastek čim prej serviramo.
×
×
  • Objavi novo...