Skoči na vsebino

nelika

Legenda Foruma
  • Št. objav

    1.418
  • Član od

  • Zadnji obisk

Informacje profila

  • Spol
    Bejba
  • Kraj
    Ljubljana

Drugi podatki

  • Zanima me
    Hobiji so: mačke, astrologija, fitnes, knjige, filmi, računalniške igrice

nelika - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

4

Ugled člana

  1. Se popolnoma strinjam. IN VSE TIHO JE BILO....Noben ne odgovorja...NIČ......Za bruhat....
  2. No, pa bom še jaz povedala kar si mislim. Že kar nekaj časa se mi dozdeva, da sta Kresalova in Senica par le zaradi koristoljubja ter da navzven kažeta sliko normalnega heteroseksualnega para, v resnici pa sta oba gaya in živita vsak svoje življenje. No pa to ni tako važno. Naj počneta kar želita, čeprav je to butasto. Vsekakor pa se tudi res kaže tudi to, da sta oba skupaj zaradi koristoljubja. Oba sta iz premožnih družin, z veliko vplivnimi sorodniki, prijatelji ter znanci. Tako sta prepletla mrežo osebkov (v zdravstvu, politiki, sodni veji, odvetniki itd), ki si med sabo pomagajo ko kaj rabijo, gredo mimo zakonov, tako na lepe oči...ker so pač kolegi. In to je žalostno. Oškodovani Meglič se je 4 leta boril po sodiščih za odškodnino in svoje pravice, pa ni dosegel NIČ. Tako je danes v naši državi. Vse dobiš preko vez in poznanstev. Pred časom smo gledali posnetke LJ podžupana, ko so mu nataknili lisice na avto, pa je poklical kolega varnostnika, ki mu je odklenil avto brez kazni. Potem smo gledali Golobiča in njegovo sprenevedanje z Ultro, Pa Kresalovo mamo, pa ministra, ki je klical na univerzo zaradi doktorskega zagovora kolegice itd....Bolano, res bolano. Kaj si dovolijo.
  3. R.I.P Michael!!! Prva kaseta v otroških letih mi je bila od Michaela Jacksona....Tko, da na njega imam samo lepe spomine.
  4. "Taken" Ful dobr film o albanski mafiji. Začetek je sicer malo dolgačasen,razplet pa fantastičen.hehehe
  5. Ja saj tako sem si tudi razlagala. Je pa bil ta dvig v svetlobo tako nenavaden občutek,da se ga še danes spominjam. Istočasno s silo dviga sem se zbudila in se prav tako spomnim strahu ob zavedanju dogodka.To pa verjetno zato,ker si teh zadev ne znaš takoj razložiti.Človeka pa je običajno strah tistega,česar ne razume najbolje....
  6. Pred leti sem se tudi jaz zbujala v spalni paralizi. Morda kdo ve čemu je vzrok? Takrat sem si razlagala, da je spalna paraliza posledica mojih težav in občutkov brezizhodnosti. Kajti v sanjah si čisto otrpel ter se ne moreš premakniti-recimo tako kot v žiljenju ko nekje obtičiš. Nekoč sem imela tudi en tak čuden občutek padanja v temo in potem silovit dvig v močno svetlobo. Pa sploh ne vem ali so bile to sanje ali kaj drugega.
  7. Jaz tudi to opažam...Tudi pri ljudeh,ki običajno ne sikajo.
  8. Jaz bi se vprašala kako v 3. svetu kupovati etično in preživeti. V Vietnamu sem se zastrupila s hrano,pa da ne omenjam kaj vse vidiš na tržnici.....Vse!!!!!!!!!!!!!!!!Kar leze in gre...
  9. ok, priznam,da igra ni bila slaba.Ampak to je pa tud vse.In sedaj ne morem reči,da je bil film toook super, ker en igralec dober igra v filmu.Enostavno ne.Je za pogledat,da vidiš,kako bi slovenski igralci lahko igrali,pa ne znajo. Ampak saj pravim,take hvale kot pa je bil film deležen,pa si spet ne zasluži.Je pa zanimivo slišat kako je folku film potegnu,ker ko sem ga jaz prvič gledala sem se čudila čemu taka hvala.
×
×
  • Objavi novo...