Skoči na vsebino

Mario

ŽeČistoDomači
  • Št. objav

    460
  • Član od

  • Zadnji obisk

Informacje profila

  • Spol
    Tip

Mario - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

51

Ugled člana

  1. jaaaa samo od katere trave http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png
  2. v tem primeru se sigurno motiš...
  3. Na kak način pa se znebiš vseh virusov? Ce so v limfocitih, pomeni to, da se znebiš tudi limfocitov. Ja, pol pa res nič več ne boli, ker si mrtev http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif www.živelabrezplačnareklama.si
  4. kako je to dolgočasno, ko vse vema en o drugmu in si nimama kaj povedati http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png
  5. Mi ne verjameš? Kdo je "nas"? Če spada v to kompanjo še kak jasnovidec, ti naj pa on pove, da je res http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif
  6. Če je zastrupljanje močnejše kot zdravljenje, potem nič ne pomaga. Mi imamo že naravna sredstva, ki zaustavljajo rast rakavih celic in jih tudi uničujejo, pa vseeno pomaga samo tistim, ki se celostno zdravijo. Kdor pa naprej greši, temu ne pomaga nobeno čudežno zdravilo. Jaz sem zdaj brez greha http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png, meni je pomagalo.
  7. shamannamo piše, da se bolniki odločijo za alternativo šele, ko uradna medicina odpove. Mislim, da je to največja napaka, da potem iščeš pomoč, ko te nekateri že odpišejo. Jaz sem se zdravil vsporedno, drgač ne vem, kako bi prenesel vse to. Sem imel vsakokrat pred kemoterapijo dober imunski sistem, zdravnica je bila kar presenečena. Moj namen je bil ozdraveti, zato sem lahko marsikaj spremenil in zmagal. Saj verjamem, da bom tudi jaz umrl, ampak ne zdaj in ne več zaradi raka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png živ biv!
  8. Vse to pomaga, zboleti in umreti. Moja bivša je dobila od takih zdravil pljučno hipertenzijo (povprečna doba preživetja od 6 mesecev do 6 let)
  9. No, te pa sem jaz izjema, da se nisem pripravljen spremenit samo v bolezni; jaz sem se pripravljen spremenit tud prostovoljno, če spoznam, da bi blo pametno. Kaj je samoumevno - jaz bi rekel, da potem sam sebe umeš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif ne morem si pomagat, da bi ti verjel. Na drug konec razlage sem se pa usedel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif
  10. Saj ne moreš vedeti, če ne spiš z njimi. Jaz pa vem, da imajo mnoge bolečine, ker imajo prevelike dojke in zato ne morejo spati brez modrčkov. Pa da ne boš misl´a, da zato vem, ker sem spal z njimi (mogoče pa modrčke prodajam )
  11. To omejujem na psihološko problematiko. Kemija ti v tem primeru ne narekuje, kako moraš hoditi, da ne boš spet spodrknila. Tisti nikakor niso zdravi, za katere ti verjameš, da so pozdravili psiho s kemijo. In tudi jaz ne govorim o nekih terapevtih, ki nimajo niti ustreznega študija, ampak priporočam dipl. psihologe, ki so človesko psiho študirali in to so strokovnjaki na tem področju. Seveda, kjer gre za shizofrenijo in podobne bolezni (suizid), kjer predstavlja bolnik nevarnost za sebe in za druge; tam temu sploh ne ugovarjam. tistim predlagam psihiatra; drugim pa univ. dipl. psihologa. IN četudi mora sama vse to rešit, bo lahko rešila le s psihologom, ki jo bo ciljno usmerjal iz tistega začaranega kroga... Kdor tiči v tem, redko najde pravo pot sam. Ker tudi izogib ni rešitev. tudi tu soglašam. Samo mešajo po dreku.... Erika je bila zelo mlada, vesela, zaljubljena... Povabili so jo v neko sekto (delavnico) in ji obljubili, da jo bodo pozdravili in da bo potem ona zdravila druge. Umrla je v hudih mukah, polna metastaz v pljučah in v glavi. Zamisli, da bi morali vsi, ki se igrajo terapevte, nositi roza haljo, (kot zdravniki belo haljo), potem bi bila to 365 dni maškerada . Jih je kr nekaj tule.
  12. jaz ne vem, kaj imate vsi s psihiatri in s psihofarmaki. mar ne veste kdo je strokovnjak za kaj. še nisem videl enga, ki bi psihološke probleme rešil s tabletami. aboyanasanna, najdi si psihologa s koncesijo v tvoji družini. On bo to obračunal z zavarovalnico in če je sposoben strokovnjak, ti ne bo ponujal tablet. Tule imaš nekaj naslovov: http://www.kamline.de/viewtopic.php?f=17&t=629&sid=6c4fbfbe7c448116c155b536f6baf995 Drži se!
  13. sem mislu, da je učitelj poklic, nisem vedel, da je bolezen Kot učenec pa se učim prostovoljno in ne zato, ker bo en *vsak* izvzel sebe (čist tko po narcistično)
  14. Daj ti to piši v prvi osebi ali pa tretji in ne v drugi, kadar odgovarjaš meni Jaz nisem tak bogi, da bi se učil edino skoz bolezen. Je pa velik takih, ki se tud skoz bolezen nočjo učit.
  15. Ne vem, če se zemlja le ne vrti drugače, kot so nas učili v šoli, ker tale prispevek je resničen dokaz, da so v Ameriki še kar precej za luno. To velja za večino tvojih prevodov. To je tako nekako, kot da nekateri sami ne spoznajo, zakaj razširjajo kake nevednosti, kar pa ne pomeni, da drugi tega ne spoznajo. Morda bi našli odgovor v astrologiji, kak vpliv ima luna na to, da prihajajo take "novice" iz Amerike
×
×
  • Objavi novo...