Skoči na vsebino

winkystinky

Vajenček
  • Št. objav

    191
  • Član od

  • Zadnji obisk

winkystinky - Dosežki

LN Veteran

LN Veteran (15/15)

3

Ugled člana

  1. winkystinky

    Boks

    paul williams, ki smo ga veliko omenjali tudi v tej temi in upali, da bi se morda kdaj pomeril z zavcem je doživel hudo nesrečo. http://mmaring.si/boksar-paul-williams-utrpel-hude-poskodbe-v-prometni-nesreci/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=boksar-paul-williams-utrpel-hude-poskodbe-v-prometni-nesreci to je še ena od tragičnih zgodb, ki so doletele mnoge vrhunske boksarje v zadnjih 3-4 letih.
  2. winkystinky

    Boks

    dober je bil uushona mi je kar malo žal da nisem šel gledat, odločila je edino moč zavca, afričan je že zgledal, kot da spada kakšno kategorijo ali dve nižje in tudi njegovi udarci niso imeli nobenega pravega efekta, čeprav je zavca verjetno večkrat zadel.
  3. winkystinky

    Boks

    smešno je to, da imajo američani klička na 7. mestu, celo za Marquezom? Kaj naj bi on dosegel v zadnjih letih mi tudi ni jasno. Kličko brez dvoma spada na 3. mesto
  4. winkystinky

    Boks

    vitalij kličko adamek pričakovan mismatch, povetkin bo verjetno končal še prej.
  5. winkystinky

    Boks

    Škoda za Zavca, dobro se je držal, ampak Berto je dal že nekaj takšnih dvobojev skozi in odločile so tudi izkušnje, Zavec verjamem da lahko brez težav dobi še kak dvoboj v ZDA, a se bojim da ni tak tip, ki bi ga motiviral samo denar v nekih manj pomembnih dvobojih, sedaj praktično nima več možnosti, da bi se pomeril z elito, verjetno tudi za naslov prvaka ne.
  6. winkystinky

    Boks

    no kar dobri borbi smo lahko videli včeraj, čagajev je kljub porazu bolj navdušil od povetkina, ki je še enkrat dokazal, da udarja po amatersko, učinkovito samo za točkovanje brez da bi poskušal svojo energijo usmerit v posamezne udarce in proti kličku nima šans, zelo malo možnosti ma da preživi 12 rund. heleniusa sem prvič videl in je atraktiven borec, spustil se je v odprt boj proti ljakoviču, čeprav je prejel ogromno udarcev v nobenem trenutku ni zgledal da bi padel iz svojega ritma, verjetno je sposoben razen kličkotov premagat kogarkoli od ostalih že v tem trenutku, ima pa še veliko časa za napredek. tudi ljakovič je prišel dobro pripravljen in pokazal precej več želje kot proti valuevu ko sem ga videl nazadnje, bil je tudi 9 kg lažji od takrat. brez kličkotov je težka kategorija lahko kar zanimiva, drugače pa bosta očitno še kr nekaj časa nedotakljiva.
  7. winkystinky

    Boks

    mah ta WBA nasploh postaja smešna organizacija http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_world_boxing_champions skoraj v vsaki kategoriji majo po 2 al pa celo 3 prvake, tut Povetkin-Čagajev je kar za naslov.
  8. winkystinky

    Boks

    v soboto tudi 2 zanimivi borbi v težki kategoriji Čagajev-Povetkin in Helenius-Ljakovič, prva bo zagotovo na ARD okrog 22.30, za drugo pa ne vem če bo prenos.
  9. winkystinky

    Boks

    Sam sem že stavil na Zavca, 5.25 je lepa kvota. Baje je Zavec na sparingu dominiral proti Jackiewiczu in Aydinu, v ZDA bo spariral še proti Joel Juliou. Še zanimive borbe v velterski kategoriji: 26.8 Senčenko - Avendano 3.9 Bailey bo boksal na istem eventu kot Zavec proti zaenkrat neznanemu nasprotniku 17.9 Ortiz - Mayweather 8.10. Jackiewicz - Brook 12.11. Pacquiao - JM Marquez in še zanimivost: WBC zahteva rematch med Aydinom in Jo Jo Danom.
  10. winkystinky

    Boks

    no ta izjava je razumljiva saj je Berto le favorit, čeprav ima Zavec zelo dobre možnosti, kar pa me skrbi so sodniki, sploh po zadnji videni borbi Williams - Lara... Je pa Zavec dal podobno izjavo že pred zadnjo borbo z Delgadom, ki je bil rangiran nad 100tim mestom, imel 10 porazov in nobene zmage proti omembe vrednemu tekmecu. "Vsakdo je premagljiv, tudi Delgado."
  11. najbolje da se pogovoriš z zdravnikom, in mu predlagaš pregled ščitnice, lahko da ti deluje preveč, in je tresenje posledica tega. Predlagat pa moraš zato, ker se dostikrat zgodi, da zdravniki vse skupaj ignorirajo in te pošljejo na preiskave šele ko se stanje poslabša, poznam primere ko so 2 ali 3 leta hodili na vse druge preiskave razen za ščitnico, na koncu pa se je izkazalo ravno to.
  12. winkystinky

    Boks

    gledal sem sicer samo do 8 runde, ker je madžarom zmanjkalo slike, ampak je res neverjeten, za razliko od nekaterih drugih "starih" prvakov, ki so to bili zgolj na papirju je hopkins legitimen prvak, praktično se njegov stil ni spremenil od 90ih, nespektakularen in taktičen, še vedno je neverjetno eksploziven za svoja leta. čeprav ima očitno že precej težav z zdravjem zarad boksa pa je še vedno doktor v ringu.
  13. winkystinky

    Boks

    upam da pride do rematcha ne glede na to kar se je zgodilo, je pa vseeno vprašanje kakšen efekt je imel kličkov udarec, solis je sam rekel da se je poškodoval ko je padel, tako da udarec ga je vseeno podrl, noge so mu poplesavale ko se je vstal, al je to res od same poškodbe ali pač udarca... čudno je predvsem to da je normalno stal v ringu že čez nekaj trenutkov in odšel sam iz ringa. v vsakem primeru pa mislim da bi lahko solis dobil še kak match, že zato ker ni drugih v tem trenutku, ki bi sploh lahko pokazali kaj več.
  14. winkystinky

    Boks

    po moje je solis dobival rundo do tega trenutka, ampak dvomim da je šlo za kakšno poškodbo, sicer ne bi mogel kar tako iz ringa, kličkotu je pač uspel popoln udarec, ki se zgodi enkrat na miljon, solis je izgubil ravnotežje, vsaj tako je zgledalo glede na tipično poplesavanje nog, kasneje je normalno stal in šel sam iz ringa, verjetno je zaigral šepanje za opravičilo.., tak občutek sem jaz dobil, seveda pa ne bom trdil da je tako in bomo mogli počakat na uradno razlago, če jo bomo kdaj dobili.
  15. winkystinky

    Boks

    če smo že pri zavcu in kot je mick omenil, da konstantno napreduje, meni se zdi največji njegov napredek v kondicijski pripravljenosti, spomnim se tistih prvih TV prenosov, kjer je proti koncu vedno deloval že utrujeno tudi proti takrat slabim nasprotnikom, boksal je samo še defenzivno, da le pride do zmage, zdaj je to povsem drugače, drži močan tempo do konca, nekako je to postala njegova največja prednost.
×
×
  • Objavi novo...