Marsa 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/11/"][b]Napoved za 11. teden[/b][/url] - [b]10. - 16. marec 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Hvala za napoved Všečna..sploh tisti del med merkurjem in venero. Imam bogami kar nekaj planov. Tudi za jutri Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAA [color="#8B0000"][b]V ta teden bomo stopili z nekoliko pozitivnejšim pristopom in splošno boljšega počutja in bomo imeli tudi več energije (kot v minulem tednu), tako se bomo lotili številnih zadev, za katere prej nismo zbrali dovolj moči ali volje.[/b][/color] ...želim si, da bo tole res držalo, ke tolk mal energije kot jo je blo t ateden ( nezainteresirana tudi za svojo uživancijo) pa že dolgo ne Torej samo go go go [color="#8B0000"][b]se bomo morda lotili kakšnega novega posla, projekta ali drugega podobnega dela - ali pa se vsaj dogovarjali oz. postavljali nekakšne temelje v zvezi z njim, pri čemer bomo morda dobili tudi kakšno pomoč s strani starejših, avtoritativnih oseb ali nam bodo slednje lahko nekako koristile.[/b][/color] je je je ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2008 madonca, vmes ko sem popravla 'mroebitije' ze 4 komentarji! thanx za fidbek! ampak upam da noute razocarane, sama si namrec prav nic ne verjamem. iskreno - z najvecjo muko sem tole spisala, hotla se kaj, pa ne morem pa ne morem. (pa se obisk dobim, pa ne sam zato, a dvomim, da bi se kej *pametnega* lohk dodala).... ponavad jo/jih pisem tko nekak celostno, da ko zacnem, mi kar laufajo stavki, tokrat sem pa mukoma vsak stavk/odstavk posebej, tko da lohk da ni nc prida - iskreno. ampak - bomo vidl. mogoce bo pa vse res. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 [quote name='Marsa' post='950530' date='9. Mar 2008, 19:56']mogoce bo pa vse res. [/quote] itak da bo, Marsa ti si carica....pa čebrov bolj suhcana ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 [quote name='Marsa' post='950530' date='9. Mar 2008, 19:56']ampak upam da noute razocarane, sama si namrec prav nic ne verjamem. ampak - bomo vidl. mogoce bo pa vse res. [/quote] joooj, bejba, kok ti mene nasmejiš WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2008 [quote name='Audente' post='950534' date='9. Mar 2008, 19:57']itak da bo, Marsa ti si carica....pa čebrov bolj suhcana [/quote] jp, vcer se cist zasekirala, ko sla na vago in sem mela ze manj kot 50!! in se nisem pa nisem mogla spravt cesa pojest, kljub temu da se silila in si govorila, da "bi morala". Bl "bi morala", bl mi je blo bad pa manj sem mela apetita. ampak dons sva sla pa s tamalim na pico (k vcer je sel s sosolci) in sem CELO zmazala brez tezav! mam najrajs margerito, sam pol hocem razne dodatke - no in dons sem jo z belusi in mi je tok nad pasala! [quote name='Aliana' post='950537' date='9. Mar 2008, 20:00'] joooj, bejba, kok ti mene nasmejiš [/quote] vsaj kaksna korist od mene! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 o kilah.. po unem ležanju v postli in gripi sem na 45,7 pristala sva pa z bratcem zdaj se spet resno lotila 'rejenja'.. jeva normalno tri obroke pa zraven 1x ali 2x un šejk za športnike z beljakovinami in OH.. da dobiš dodaten konkreten obrok, brez da se mučiš.. mava oba tale problem.. da veva, da bi blo fajn jest.. sam se nama sploh ne je pol pa oba še vsaj 2x na teden mal športanja zraven, tamal pridno sklece dela in kolo goni, jaz pa jahanje pa joga pa na kolo se bom spravla, do službe in nazaj, ko bo mal sonca. ja, sem že na 48 nazaj, v 14 dneh WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2008 [quote name='Mystica' post='950542' date='9. Mar 2008, 20:05']slab jamr je tole .... cccc[/quote] [quote name='Aliana' post='950546' date='9. Mar 2008, 20:07']o kilah.. po unem ležanju v postli in gripi sem na 45,7 pristala sva pa z bratcem zdaj se spet resno lotila 'rejenja'.. jeva normalno tri obroke pa zraven 1x ali 2x un šejk za športnike z beljakovinami in OH.. da dobiš dodaten konkreten obrok, brez da se mučiš.. mava oba tale problem.. da veva, da bi blo fajn jest.. sam se nama sploh ne je pol pa oba še vsaj 2x na teden mal športanja zraven, tamal pridno sklece dela in kolo goni, jaz pa jahanje pa joga pa na kolo se bom spravla, do službe in nazaj, ko bo mal sonca. ja, sem že na 48 nazaj, v 14 dneh [/quote] ja, sem se spomnila na vaju (k si odprla uno temo) in si res zlo suha. to je res nad mini mini. sam tebe je pol manj, tud sicer, k si drobizek, zame je pa ze 52, 51 zlo mal, no 50 se pa ne spomnim kdaj sem mela nazadnje. manj pa sploh ne (morda v puberteti ) vcas je dobr met mal zaloge (ravno zato, ce pride kaj tacga - kaksna bolezen, izredni pogoji - kot so recimo selitve razne itd.) ja, saj jaz tud zdaj zajtrk jem!!!! sam pol pa zlo tezko se kej. sam po drugi strani sem pa par tednov nazaj (ko so bla ona prezheravanja) skoz jedla, zvecer, clo marmelade pa tak in drug sladkaraj (cesar sploh ne jem). Tko da, pac pride tko. ja sej sem jaz ze tud na kej atcga pomislila - tele napitke... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 [quote name='Marsa' post='950530' date='9. Mar 2008, 19:56']ampak upam da noute razocarane, sama si namrec prav nic ne verjamem. mogoce bo pa vse res. [/quote] Hvala za mal manj zatezeno napoved , sem vidla vmes malo manj fajn stvari, ampak generalno zgleda fajn Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Thanks Marsa pa,...lepo se bere tale napoved glede kil pa,...so mi v petek rekli, da sem kumrna,...pa, da se za moja leta nekak ne spodob biti brez viška par kilc,...jh, pajade sem si mislila, vi jih kr noste......sam v soboto bi jih pa tudi jaz z veseljem nosila, sem celo dopoldne zmrzovala,...jim nekaj ogrevanje zatajilo,...prišla domov čist podhlajena,..pa s povišano temperaturo, tak da danes lepo ždim doma na toplem, pa se nikakor ne morem znebiti občutka "kocke ledu"; ....sam zredit se, je vsaj zame cel projekt, pa čeprav samo za kilo ali dve. Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2008 bom *kratka*.... k se tok slis tale tapkanje. [quote name='Pujsita' post='950572' date='9. Mar 2008, 21:45']sem vidla vmes malo manj fajn stvari[/quote] kak' ne! [quote name='silki' post='950582' date='9. Mar 2008, 22:07']glede kil pa,...so mi v petek rekli, da sem kumrna,...pa, da se za moja leta nekak ne spodob biti brez viška par kilc,...jh, pajade sem si mislila, vi jih kr noste......sam v soboto bi jih pa tudi jaz z veseljem nosila, sem celo dopoldne zmrzovala,...jim nekaj ogrevanje zatajilo,...prišla domov čist podhlajena,..pa s povišano temperaturo, tak da danes lepo ždim doma na toplem, pa se nikakor ne morem znebiti občutka "kocke ledu"; ....sam zredit se, je vsaj zame cel projekt, pa čeprav samo za kilo ali dve. [/quote] silki ko sem zagledala da je tvoj zadnji komentar, sem crknila od smeha, k pomislila, ojojoj, ne mi zdej zacet ze!!!! s kavami namrec! te raznese do jutri do 12h! jp, sem tud nate pomislila prej, da mava podobn s tem apetitom pa tem, da sva pa sicer crvtsi oz. dost enrgy (razen da je mene v zadnjem casu mal zmanjkal) a ne? zadnjic s fredno ugotavljali da valjda!¨ce nimam nc mesa na kosteh, da me je tok zazebl k sva bli zun.... sam hecn pa je, k sploh ne zgledam TOK suha. po mojem mi noben ne bi verjel da mam 50. aja prejle sla na vaoo in mela 52! ćsam v trenerki in debelem puloverju, tko da recmo 51. () ouk, neham.. lep teden! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 iiiiii....napoved....marsa thx.... men je bil pa prejšnji teden zlo všeč....presenetljivo na izi....čeprav skoz v laufu....mal paradoks, sam je blo res tako.........ta teden bodo spet pretežno vaje......od pogostosti me mal prsti bolijo....pa sej nč čudnega, če skor vsak dan neusmiljeno tolčemo po bobnih....in to 2 uri.....še en nastop mamo.....kaj bo pa še ostalga, bom vidla sproti........strašansko se mi spi......to je zihr zato, ker je nebesni ples nekam hudo umirjen......kljub urančku....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 [quote name='Amis' post='950634' date='10. Mar 2008, 07:38']iiiiii....napoved....marsa thx.... men je bil pa prejšnji teden zlo všeč....presenetljivo na izi....čeprav skoz v laufu....mal paradoks, sam je blo res tako.........ta teden bodo spet pretežno vaje......od pogostosti me mal prsti bolijo....pa sej nč čudnega, če skor vsak dan neusmiljeno tolčemo po bobnih....in to 2 uri.....še en nastop mamo.....kaj bo pa še ostalga, bom vidla sproti........[color="#FF0000"][b]strašansko se mi spi.[/b][/color].....to je zihr zato, ker je nebesni ples nekam hudo umirjen......kljub urančku....... [/quote] ...meni tudi...šele zdaj grem v službo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 [quote name='Marsa' post='950530' date='9. Mar 2008, 19:56']madonca, vmes ko sem popravla 'mroebitije' ze 4 komentarji! thanx za fidbek! ampak upam da noute razocarane, sama si namrec prav nic ne verjamem. [/quote] No današnji dan je res brez kakšnega kvadrata, sami dobri aspekti, zato naj ne bi bilo težav. Navsezgodaj luna v sekstilu z neptunom (daje navdih, intuicijo), potem mal kasnej luna v sesktilu z merkurjem (skladni dogovori). Okrog poldneva luna v sekstilu z venero, super za ljubezen in prijateljske vezi. Od cca 12 do 17 ure luna v praznem teku, zato v tem času ne kupujte stvari, da vam ne obležijo na policah. Po 18 uri luna v trigonu s plutkotom, superca za povečano odločnost, malo zatem luna v sekstilu z marsom, kar prinese magnetizem in super za fizično delo. Malo pred polnočjo pa še luna v trigonu s saturnom, kar je taka resna in dosledna luna za urejanje uradnih in poslovnih stvari, vendar je prepozna ura, zato jo bomo prespali. Preživite današnji ponedeljek s samimi ugodnimi tranziti lune, kar najbolj lepo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2008 O Lunca!! [quote name='lunca' post='950660' date='10. Mar 2008, 10:05']Malo pred polnočjo pa še luna v trigonu s saturnom, kar je taka resna in dosledna luna za urejanje uradnih in poslovnih stvari, vendar je prepozna ura, zato jo bomo prespali.[/quote] saj... zato se potem navadno skoncentriram splosneje, ker je xx-krat, da je kak nad ugoden aspekt za buiznis al pa kej recimo v soboto zvecer al pa v nedeljo zjutraj (ko redki se grejo biznis, no eni ze ).. al pa tko kej... pa te tko prsti srbijo da bi napisal, pa je b.v. Thanx za pomoc mal zraven in za lepe zelje, tud jaz zelim enako (vsem): cim lepsi teden! ~ amis, dbest za vaje in koncert!!! verjamem da boli, ce nazigas ko shus! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 o lunca........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 [quote name='Marsa' post='950530' date='9. Mar 2008, 19:56']ampak upam da noute razocarane, sama si namrec prav nic ne verjamem. [/quote] Mi je ze jasno zakaj ne , ze imela en drekec pekec, no zdaj delajo na tem da se zrihta, uradniska zadeva . Ampak ma da se zrihta Najboljs prav Lunca, da bi sla okol polnoci to stimat . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 [quote name='Pujsita' post='950916' date='10. Mar 2008, 19:56']Mi je ze jasno zakaj ne , ze imela en drekec pekec, no zdaj delajo na tem da se zrihta, uradniska zadeva . Ampak ma da se zrihta Najboljs prav Lunca,[b] da bi sla okol polnoci to stimat [/b] .[/quote] če bi bila v Sloveniji ... tako je pa verjetno malo drugače, ko si v Mehiki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Po mojem bom pa casovno razliko izkoristla, pri vas ob polnoci je pri nas ob 5h, se zmeri cajt Fajn, da si navdusena nad birokracijo v Sloveniji, jaz sem vsako stvar mogla po 3-4 x it urejat preden sem sla . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 [quote name='lunca' post='950660' date='10. Mar 2008, 10:05']No današnji dan je res brez kakšnega kvadrata, sami dobri aspekti, zato naj ne bi bilo težav. Navsezgodaj luna v sekstilu z neptunom (daje navdih, intuicijo), potem mal kasnej luna v sesktilu z merkurjem (skladni dogovori). Okrog poldneva luna v sekstilu z venero, super za ljubezen in prijateljske vezi. Od cca 12 do 17 ure luna v praznem teku, zato v tem času ne kupujte stvari, da vam ne obležijo na policah. Po 18 uri luna v trigonu s plutkotom, superca za povečano odločnost, malo zatem luna v sekstilu z marsom, kar prinese magnetizem in super za fizično delo. Malo pred polnočjo pa še luna v trigonu s saturnom, kar je taka resna in dosledna luna za urejanje uradnih in poslovnih stvari, vendar je prepozna ura, zato jo bomo prespali. [color="#FF0000"][b]Preživite današnji ponedeljek s samimi ugodnimi tranziti lune, kar najbolj lepo.[/b][/color][/quote] je blo lepo, včasih presenetijo taki, za kater bi mislu, da ne bodo nikol ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 jst (spet) nič ne štekam, ampak zihr je ql jst si bom tole kr po svoje uredila in zrihtala, popizditis sm mela včeri, mrbit si ga kaj še za konec tedna prišparam, no morda pa tudi ne, kdo bi vedel (jaz zanesljivo ne ) pa UPAM, da zdej pa že res KONČNO pridm do REGRATA, k sm že rahlo naveličana brat, kako ga vsi drugi mlatijo (samo jaz ne). Očitno ga bom mogla kr sama nabrat, spucat, ampak veste kaj, tut požrla ga bom sama sam dež mora nehat padat hja You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 [quote name='Jeti' post='950919' date='10. Mar 2008, 20:17'] če bi bila v Sloveniji ... tako je pa verjetno malo drugače, ko si v Mehiki [/quote] ja valjda, v mehiki je vse cist drugac. a si vedla, da tam folk sploh nima calcija, zeleza, cinka, da o natriju in jodu sploh ne govorimo! kamoli selenu! mi smo tle cist eni vesoljci, marsovci. [quote name='Cookie' post='951170' date='11. Mar 2008, 15:29']Očitno ga bom mogla kr sama nabrat, spucat, ampak veste kaj, tut požrla ga bom sama [/quote] To stara! zdej mamo pa dost! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 [quote name='Marsa' post='951193' date='11. Mar 2008, 16:16']ja valjda, v mehiki je vse cist drugac. a si vedla, da tam folk sploh nima calcija, zeleza, cinka, da o natriju in jodu sploh ne govorimo! kamoli selenu! mi smo tle cist eni vesoljci, marsovci. [/quote] Ja res, cist druga je. Zadnjic sem srecala enega, ki je hodil zadenjski, z eno nogo po plocniku, z drugo po cesti . Pa jajc ne jejo, ampak jih nosijo na glavi , zato pa niso plesasti. Lupita je pa decembra lani Juan Carlosa nahrulila, ker ni hotel pojesti pticjega gnezda in ker revez ni nicesar drugega dobil, dokler ni pojedel gnezda, je glih vceraj skozi okno poletela lastovka . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2008 jaz sem pa srecala enga, k se je sel mance. karkoli ze to pac pomeni. (zadnjic si nekje pisala pa sem pozabla kje sem vidla in taksno pa ne komentirala. no v glavnem - zdaj komentiram. jaz tud ne vem kaj so mance .... sam majica in se ful folka pa ne ve kaj je schtraufenpacht! no zdaj v bistvu ve.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.