Skoči na vsebino

Napoved za 12. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/12/"][b]Napoved za 12. teden[/b][/url] - [b]17. - 23. marec 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Xx

:palec:

x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

o, zdej ko pa v službo hodim, bi pa lahko tole Silkijino navado prevzela :inocent: grem čaj skuhat x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ja boljs caj, da te nou raznesl. x:o)x xDDx

jaz sem ga pa ravno spila, mogoce si se meto skuham.
kave ze par mescev ne pijem. hecn, da je ne pogresam, kljub temu, da sm (bla) kofetarca.....
Caja pa ful spijem, k mi pase tale zeliscna voda. x:o)x x8Dx
sam preden je to, pa ful cajta je cist vroc pa tko, ampak ga kar vseen skoz pijem.
Vcas mi pa kamilce zapasejo... sam zadnje cajte poleg zelenih cajev najvec mete spijem.
Caj je zakon! x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='953155' date='17. Mar 2008, 11:33']ja boljs caj, da te nou raznesl. x:o)x xDDx
Caj je zakon! x8Dx[/quote]

x:Dx
men tudi,...če se kava not kuha x:px x:Dx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Hvala Marsa :palec:

[color="#9932CC"][b]Včasih je nedelovanje najboljše delovanje.
Zato prepustimo res pomembne odločitve boljšim trenutkom in ugodnejšim okoliščinam, če bo t(ak)o potrebno, zdaj pa izkoristimo dano.[/b][/color]

....tole sem si zapisala na tablo....čakam in bo kar bo :inocent: strpnost :2src:

prebrala napoved,....pismu sej je skor vse v fiškah,...sem enmal računala na tak, kako bi rekla nežno melanholičen umetniško obarvan easy teden,...pa mi bolj na "udarniškega" diši xrolleyesx
...res najbolje, da nasvet poslušam,.....preždet teden visoko na svoji frekvenci,....dol med jato pa sam z enim učem pošpegat... x:)x

thanks za napoved :palec:

kul audi. x8Dx
vcas bi si morala mroda tud jaz kaj 'napisat na tablo'. xDDx x:o)x
k se vcas sploh ne poslusam. x:px
tle lapam pa pametujem, pol pa *sama vanjo padem*. x:Dx

jp silki, zlo vodna scena, zato pa ni druge k plavat. xribax xyesx

Jjo, pozabla se VODO spesl poudart!!! :o|o:
(poleg zraka pa dihanja).
ehh.
k jo dam pa gor, pa nc vec ne dodajam.

Picasso

[quote name='Marsa' post='953167' date='17. Mar 2008, 12:06']k jo dam pa gor, pa nc vec ne dodajam.[/quote]
sm vseen dodala. x:)x :vio:

Picasso

iiiii.....tole sem iskala......kdor išče, ta najde..... xDDx ...marsa thx.... x:Xx

po filingu bo umetniška scena....kar pomeni, da bomo špilali bobne kot za stavo....konc tedna pa družabna....tole mam v planu, zdej grem pa gledat, kolk sem skladna.....pa zihr sem, da ma neptunček svoje predstave o tem tednu.....pa da se je menda vse zagužvalo v fiškah.......in tole men direkt na stelij tolče.....sam kul.......po moje da bo fajn..... x:Dx x:px

zdej grem pa res brat.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hvala za napoved:)
Tisto o nedelovanju ni slabo, o spanju tudi, nezbranosti itak - spregledala en avto danes - ful neka zamišljena bila, skoraj bi ga naložila malo. Se na srečo on umaknil no.
Tak, da se je že začelo.
Za prejšnji teden pa je kar držalo, pa magari skoraj prelepa napoved bila.
:palec: Nič nisem pokvarila.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Amis' post='953181' date='17. Mar 2008, 12:35']iiiii.....tole sem iskala......kdor išče, ta najde..... xDDx ...marsa thx.... x:Xx

.........in tole men direkt na stelij tolče.....sam kul.......po moje da bo fajn..... x:Dx x:px
zdej grem pa res brat.....[/quote]

odlično ti bo, x;)x ...men pa tud,...se bom dala na stand by,...če ne bom brez kirona ostala... :o|o: x:Dx

[quote name='silki' post='953202' date='17. Mar 2008, 13:13']odlično ti bo, x;)x ...men pa tud,...se bom dala na stand by,...če ne bom brez kirona ostala... :o|o: x:Dx[/quote]
kirončka so nama tako že čist povozili in speštali...a misliš, da še kej dihata....?....po moje sta oba že herbarijska primerka..... :inocent: x:Dx :vragec:

[quote name='silki' post='953202' date='17. Mar 2008, 13:13']...se bom dala na stand by,...če ne [b]bom brez kirona ostala[/b]... :o|o: x:Dx[/quote]
js pa brez vsega pol al kaj... oz. sebe. x:o)x
*k bojo pol sam se planeti ostal - ce pac nou nc mene.. x:o)x - planeti vs marsa: sedeminsestdesettisoc proti trinajst... x:o)x x:Dx :vragec:

no v glavnem, naj lapam kar cem (tam v napovedi), nom nobenih nasvetov pa lapanja poslusala. xDDx xyesx
Nisva zastonj *dve*... :vragec: x8Dx xyesx

x:px xcivx saj mamo tud dve ushesi: skoz enga not in skoz druzga ven. x:o)x xokx x;)x x:Dx

*sicer pa fajn jogijska dihalna vaja (zato k mamo tud dve nosnici pa to x:)x xyiyax), ki jo lohk izvajas na tisoc nacinov; sam z zrakom, s prano, z vodo, z dodano soljo...

xideax :o|o: aja jojjj!! sol sem pozabila (to mas vse v glavi in se ti zdi da si itak ze napisal.. in taksno), skratka nujno poudark v tem tednu, nad koristna in lahko se posebej ucinkovita (in prav tko glina!!)!!!!
sam evo: zdej pa res noum nc vec dodajala: naj se uporabi lastni instinkt. in domisljija. xDDx xyesx

Picasso

[quote name='Amis' post='953209' date='17. Mar 2008, 13:25']kirončka so nama tako že čist povozili in speštali...a misliš, da še kej dihata....?....po moje sta oba že herbarijska primerka..... :inocent: x:Dx :vragec:[/quote]

:wOOt: :huh: nemogoče,...al pa,....sam, hec, iz štosa so mi včeri auro slikal,...hm, je perfekt, lepša ko una na njihovem reklamnem prospektu,....pa, da to usput iz herbarija popedena,...vsaka mu čast x:Dx
ne vem, če mi tale "košarca" v ribah ustreza,...me neka "netolerantnost" prijemlje....mah, že cel dan, nak že za vikend se je začel,...nič kaj vzpodbudna obvestila od znancev poslušam... :o|o:

x:)x

[quote name='silki' post='953214' date='17. Mar 2008, 13:39']lepša ko una na njihovem reklamnem prospektu,....[/quote]
xokx xDDx

xrainbowx x;)x

[quote name='Amis' post='953209' date='17. Mar 2008, 13:25'][b]kirončka[/b] so nama tako že čist povozili in speštali...[/quote]
x:Dx hm kironCHKa! :D
komaj se lohk [i]temu[/i] tko rece. x:o)x
Moj *kironcek* je namrec (bil in je se) precej dejaven... vse se sprehaja z njim ali pa nasproti njemu... in uran, ki je glih sel cezenj, je zdaj spet na marsu... i tako dalje... to so ta moja shetkanja vanzemaljcev, k so glih *nalasc* x:px vedno nekak na *Pravih* (:o|o:) stopinjah.
... tko da pr men tud zdaj skorajda ni enga pomembnega, k ne bi pocel cesa pomembnega... (ali pa je glihkar ali pa bo ravnokar...) .... x:o)x

Picasso

[color="#000080"]Prišlo bo do raznih pomembnih premikov (tudi z na videz ali z do zdaj mrtvih točk), ne pa žal vedno tudi na bolje; prepogosto bomo namreč ravnali prenagljeno, se odzivali preveč osebno in čustveno, ukrepali in delovali na silo in si tako onemogočili boljše - naravne - poteke dogodkov.[/color]

Nic ne bo, ne trzam uopste sploh, naj se samo spackari, kar se ima za spackarit x:)x

[color="#000080"]Težko bomo razporejali svoj čas oz. usklajevali nujne dnevne opravke z vsemi ostalimi dejavnostmi, saj bomo polni načrtov in ciljev, ki pa vseh seveda ne bomo mogli opraviti (naenkrat).
Morda se bomo lotili pospravljanja in čiščenja in drugih podobnih opravkov (kar je tudi priporočljivo). [/color]

Cisto mozno, moj osebni sindrom :inocent: , imam pocitnice, v mislih pa vsak dan lekcijo Spa, vsak dan en Spa film, pripravt se za vse ure jezikov, pospravit generalno vse, joga, tect,... Zaenkrat sem izpolnila plane, ugotavljam pa, da ima dan samo 24 ur x:o)x

[color="#000080"]tako bomo zasedeni s svojimi notranjimi zadevami, da pogosto sploh ne bomo sposobni videti jasno in stvarno, pogled na celotno sliko se nam bo nekako izmikal. … [/color]

Gloh zato sem si predpisala park, soncek, akcijo, da se spackari samo, nocem spet v neke plane past, bo ze, kar je najboljs zame in za vse, se vedno je blo :2src: :palec:

[color="#000080"]Zelo priporočljiv je Lunin post![/color]
Sem se namenila tole it od cetrtka do nedelje, ze miljon let tega ne naredila, bogve kolk svinjarije je ze v meni.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jst sem pa včeri nardila totalno štalo in sam upam, da je un na uni strani tolk pameten, da ne bo tamala vmesni faktor... ker potem bo pa nekdo spoznal kaj se pravi igrat z ognjem.... bemu... pa še menstra danes pa sadni dan pa pop. služba.... grrrr ;)
sicer pa neglede na vse, lep dan je, hvala za napoved :palec:

[quote name='Marsa' post='953215' date='17. Mar 2008, 13:47']x:Dx hm kironCHKa! :D
komaj se lohk [i]temu[/i] tko rece. x:o)x[/quote]
...a misliš..... :inocent: ....hm...sam kdo ve....kaj pa nej od reveža ostane, če ga je zgazlo že vse mogoče...pol rata pa kirončk.... x:o)x ...sicer pa trenutno nč ne kaže, da bi njemu al pa meni kej škodil ves ta tranzitni promet..... x;)x

ksenia....tis pa itak carica....in to zmer bolj.... :palec:

Napoved vedno(!) preberem 2x (pa ne zato, ker sem bjonda :vragec: ).....prvi vtis je čustven in da "pointe"....drugi pa razumski, ki "popredalčka".....

Sem načrtovala bolj easy teden....

Enja meni je pa tole bolj vsec, prejsnji je izgledal hinavsko izi, pa je bil ubitacen do amena, mislim da zame najbolj v zadnjem letu. Sam tut to sem zgurala :vragec: :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...