Skoči na vsebino

Napoved za 12. teden

Marsa

Recommended Posts

ockej.
bom pol pr naslednjem tendu recimo sam napisala:
Lunina napoved:
Delovanje je potrebno. x:o)x x:Dx
al pa kej tacga - jedrnatega. x:px

Verjamem, Enja, da jo mors dvakrat, cudn da ne vecX, k tok namecem not vcas... pa vcas se kej mal izkljucuje pa se nikakor ne da uravnotezit oz. se odlocit za belo ali crno. x:)x

sem se hotla vreme omenjat (da so lohk shtale), nisem si pa misla da bo sneg.
*zdej sem ze 2x poplave napovedovala, bla cist zihr, so bli pa viharji neki pa tko, tko da je vse tok pobrkan, da pr vremenu je tezko rect..
najbrz zarad MD Uran/Neptun...

Pujsa, a hinavsko izi je bil prejsnji? xDDx
men se je zdel kar kul, v bistvu....

Nc hudga, Ksenija, vcas je vseen treba mal *sceno* nardit, pa ce vsi astrologi odsvetujejo. x:o)x x;)x

*pozabla oment mocne krvavitve, ce bodo.

a zato Kironcek, amis, k je cist bogy? :D
js pa mislila kao ah tm en mini kironcek. :D
men ga tud mogoc nou nc ostal. x:o)x x:px

kaksne trapaste sanje sem mela dons spet!!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca
Marsa, blazno lepo si napisala za Merkurja, se fajn potrudila. x;)x :palec:
pišeš drugače kot prej.

ja, jaz .. spomladanska utrujenost me še vedno daje ... tek se mi počasi vrača ... imam blazno ene energije, ful hitro postorim drobne opravke brez muke in čist spretno, ampak fizično sem čist down (pa ne sam zarad slabe prehrane), ne morem hodit na daljše sprehode, prec se zadiham. včeraj sem spet pospravljala sobo ... ful sem pridna z učenjem ... no ja, fajn. x:)x

thanx! x:Xx
men se tud zdi da sem cist fajn pesnila (mal prevec nakladala, pa se hotla zbrisat del, sam pol si pa ni vec pasalo, sem pa vse pustila)..

jaz tud tko... vec apetita, tud presenetljivo nardim, sam sem pa fizicno cist zgazhena... eno bogo jogo delam (nc novega zame), pa sem pol dva dni cist sesuta, kot da bi maraton z 20kilskimi utezmi tekla. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[quote name='Marsa' post='953414' date='18. Mar 2008, 10:14']ockej.
Lunina napoved:
al pa kej tacga - jedrnatega. x:px[/quote]
haha točno veš da nisem mislila tega... ampak včasih kaj razmišljam pa berem pa mi en stavek da odgovor... sej lahko pa da naslednji teden sploh ne boš napisala napovedi... a veš, da so vse karte v tvojih rokah ;) mi smo ti lahko samo hvaležni xsrcx

ja močne krvavitve :xx!:

Guest VilaSonca
[quote name='Marsa' post='953422' date='18. Mar 2008, 10:24']thanx! x:Xx
men se tud zdi da sem cist fajn pesnila (mal prevec nakladala, pa se hotla zbrisat del, sam pol si pa ni vec pasalo, sem pa vse pustila)..

jaz tud tko... vec apetita, tud presenetljivo nardim, sam sem pa fizicno cist zgazhena... eno bogo jogo delam (nc novega zame), pa sem pol dva dni cist sesuta, kot da bi maraton z 20kilskimi utezmi tekla. x:o)x[/quote]
ne ne, čist simpatično je vse skupaj, nič ni preveč. :2src:

ja, mene pa joga nafila oz. edino, kar lahko počnem, pa da nisem pol zgažena, pač pa prebujena. sam sem pa zgažena tud z razloga, če jo zanemarim 2 dni al več. :o|o: to je pa to, ker nobene stvari ne delam redno. ma dolgcajt bi bil ...
res je pa, da mene tud kadarkoli ful osveži kopel. kadar sem fizično al psihično strta, si natočim vodo, se potopim, zaprem oči in sem potem prenovljena. nasploh mam rada vodo ... se počutim varno v njenem nežnem objemu. x:)x

[quote name='Ksenia' post='953424' date='18. Mar 2008, 10:25']haha točno veš da nisem mislila tega... ampak včasih kaj razmišljam pa berem pa mi en stavek da odgovor...[/quote]
saj. to je glih dbest! xyesx
mal sem se pohecala, k je tko hecn zgledal, ces un D stavk. x:o)x xDDx

ja pol mors se bl skrbet za Fe (zarad ms) - bos pa prej konc. x^x
jaz sem mela prejsnjic tooook mocno, da sem mela skor v 2 dneh konc. To je pa prednost silnih ms. Ocitno tok krvi k se ma za pretocit, spucat, se, pol pa pac.. pr enih to traja 10 dni tud lohk, enim se pa to razporedi v najvec 5 dni (recimo men... mam tole kar ze skoz bolj ali manj cist tocno, ponavad, direkt na Luno - 28 dni, to je dobr. x:)x)

[quote name='VilaSonca' post='953426' date='18. Mar 2008, 10:29']ja, mene pa joga nafila oz. edino, kar lahko počnem, pa da nisem pol zgažena, pač pa prebujena.[/quote]
saj tud jaz, pocutim se fantasticn, sam sm lohk elasticna kolkr cem, pa pol mal zapretiravam, pa se vem ne da pretiravam. x:o)x
ker delam zjutraj, zjutraj si pa se mal bl trd, pa je tud to najbrz razlog..
pa pac to, da mam v glavnem sedece delo, pa to pomen nobene kondicije.
Pol me tud joga ne more vedno spasit - no sej ce se da, se zbrcam pa grem se mal hodit.. mal zarad zraka, mal da se pretegnem, pa rada hodim, mal pa tud tko.... pac, mi je kul bit v blizini reke. xDDx

[quote name='Jeti' post='953439' date='18. Mar 2008, 10:41']bom kar tu notri čivknila xcivx

Marsa l.m. x;)x ... tam na free izračunu pri luni ne napiše v katerem znamenju je ... šele pol pokaže, ko gor klikneš x;)x

lep dan :flowers:[/quote]
Thanx!
Sicer pa vem to. :o|o:
nekak ne prideva z mitjo do tega, vedno je kaj nujnejsega, ko sva na zvezi za LN..
pol mu vcas zreferiram, pa pol pozabi na vse alinee al pa kej.
Skratka: to mora on v administraciji spedenat, jaz si tle ne upam nc kej dost prckat. x:o)x x;)x

Picasso

[quote name='Marsa' post='953414' date='18. Mar 2008, 10:14']..kaksne trapaste sanje sem mela dons spet!!![/quote]
a so ble gliste :8): :vio: x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

[quote name='Cookie' post='953516' date='18. Mar 2008, 13:28']a so ble gliste :8): :vio: x;)x[/quote]
ne. so bli pa javni wc-ji, ki so bli postavljeni kot v (kino)dvorani. x:o)x
tako da so se drzali drug drugega, pa se mal se je majalo vse skupaj (kot v kaksni -stari??- Kinoteki x:o)x). x:o)x x:Dx :8):
Tko da mi je blo ful bad it opravljat malo potrebo in sem razne sile vpela v projekt kako to izvest.. ker je blo nekak svinjsko oz. niti ne, sam mokro, pa se mi je mal grauzal... predvsem pa neprijetno in... kaj jaz vem kaksno... pa nekak ni blo papirja oz. cist mal, pa sem nekak ravno uspela obrisat tisto (da ne gazim s kaksnimi cevlji), ko so se vrata te dvorane x:o)x polne wc-jev x:o)x x:Dx odprla in je notri nekdo vstopil... in se je ravno moj del total osvetlil, okroglo, kot v filmu ali se tocneje, v risanki... x:o)x x:Dx
in ceprav je blo jasno, da je to za vse - da pac se to uporablja za wc (ker jih je blo pac ful v vrstah), je men blo nekak nerodno in sem gledala, ce bi kar nekak sla drugam in tko... in - KAM? x:o)x ce je ze to wc. x:o)x

to je bil ta tecen del.

potem pa sem sanjala, da sem bla kakih 300 - 700 metrov na ozki brvi nad nekaksno neskoncno vodo, bazenasto in turkizno....
potem pa (preklop, kot je v sanjah mozen) nekam nekako *zaidem*, grem za nekaksen *vogal*, tam pa strmo, blazotno tekmovalno smucisce, kamor ravno pripizdevajo ful hudi smucarji, tko, da se sneg... hm.... da zaprshi.... shpljasssss, v ovinku, elegantno... xDDx

(*no potem se zbudim zjutraj in dejansko skor *smucisce* x;)x x:Dx)

Picasso

[quote name='Pujsita' post='953334' date='18. Mar 2008, 02:00']Enja meni je pa tole bolj vsec, prejsnji je izgledal hinavsko izi, pa je bil ubitacen do amena, mislim da zame najbolj v zadnjem letu. Sam tut to sem zgurala :vragec: :palec:[/quote]
Pomembno je, da si zgurala. :palec: .....hm, si pomislila, da bi bil teden lahko še veliko slabši in si imela srečo, da so bili planeti "prijazni s teboj" x:o)x

[quote name='Marsa' post='953414' date='18. Mar 2008, 10:14']ockej.
Lunina napoved:
al pa kej tacga - jedrnatega. x:px

Verjamem, Enja, da jo mors dvakrat, cudn da ne vecX, k tok namecem not vcas... pa vcas se kej mal izkljucuje pa se nikakor ne da uravnotezit oz. se odlocit za belo ali crno. x:)x

sem se hotla vreme omenjat (da so lohk shtale), nisem si pa misla da bo sneg.
*zdej sem ze 2x poplave napovedovala, bla cist zihr, so bli pa viharji neki pa tko, tko da je vse tok pobrkan, da pr vremenu je tezko rect..
najbrz zarad MD Uran/Neptun...[/quote]

Ali pa napišeš:

Vreme bo!....kratko in jedernato x;)x

[quote name='enja' post='953588' date='18. Mar 2008, 17:09']Ali pa napišeš:

Vreme bo!....kratko in jedernato x;)x[/quote]
:D :palec:

Picasso

Se pravi Straufenpacht bo x:Dx :O: x;)x

Nasvet :
Ne trzajte na vse Straufenpachte okol sebe, vse mine, vse smo ze dali skozi, ce pa ne boste, se pa itak ne boste vec sekirali x:px .

Evo, pa mas frej vikend, mogoce sam se kaksno misel gor butnes x:o)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='Pujsita' post='953602' date='18. Mar 2008, 17:40']Se pravi Straufenpacht bo x:Dx :O: x;)x

Nasvet :
[b]Ne trzajte na vse Straufenpachte okol sebe, vse mine, vse smo ze dali skozi, ce pa ne boste, se pa itak ne boste vec sekirali x:px .[/b]
Evo, pa mas frej vikend, mogoce sam se kaksno misel gor butnes x:o)x[/quote]
evo, tale je pa zame :palec: in to za cel vikend x:o)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest VilaSonca
končno sem se naspala, končno mam fizično energijo, tek se mi je vrnil.
alkohol mi diši. :sori: x:Dx
mam malce pavze s cigareti sicer ...
ni mi do druženja. :2src:

kakšno verižno trčenje včeraj :eek: :sori:
men pa tale luna tokrat ne prizanaša... pa nimam moči, da grem ven iz filma... si bom dovolila takšno počutje še uro ali dve, potem ma da se zbrcam... ker sem vredna več

Jaz sem imela tudi trapaste sanje, da so mi diabetes odkrili, pa da mi scitnica ne dela pa se eno zadevo, se je ne spomnim, so mi dali vrecko tablet in injekcije, pa nic rekli kako uporabljat, pa ce ze ipd in sem rekla, da ne bom kemije, da bom to sama drugac zrihtala. Pa se zobe sem imela cudne, enke, obe pocene, nekaj znotraj gnile, to vem da ni dobro.

Pa pokojna babica je imela obiske, zlahto po ocetovi strani, pa je vihala nos kot takrat, ko je se bila ziva, je komaj cakala, da gredo.

Mah, sam da sem se zbudila in da nic ni res :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...