krensem 17. marec 2008 Prijavi Deli 17. marec 2008 Bogdej! A kdo pozna kkšno kletvico? Jaz zelo rad prekljinjam, najlažje pa užališ človeka, če mu rečeš da je Žirovec. Vi ste žirovci! Ste začutili, kako vas nekaj v srčku zbada ob misli na to? Vic o žirovcih: Zakaj imajo dolenci cigane, mi pa žirovce?Pričakujem odgovor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krensem 17. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2008 A kdo ve odgovor???????????????Žirovci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 O: ker vsak ubog na duhu raj ko kepo zlata, poišče enga druzga revčka, pa iz tega nardi svoje osebno razsvetlenje? Žirovci...ne morš verjet. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krensem 19. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2008 Ne, ampak ker so oni prvi zbiral A si žirovc? Upam, da ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. marec 2008 Prijavi Deli 25. marec 2008 Bogdej! A kdo pozna kkšno kletvico? Jaz zelo rad prekljinjam, najlažje pa užališ človeka, če mu rečeš da je Žirovec. Vi ste žirovci! Ste začutili, kako vas nekaj v srčku zbada ob misli na to? Vic o žirovcih: Zakaj imajo dolenci cigane, mi pa žirovce? Pričakujem odgovor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zato ker so vsi cigani pobegnili na Dolenjsko ko so Žirovce srečal... Samo... ...pojdi ti ta vic v Žiri povedat... Boš dobil klaftre za malico... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.