TonCa 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Ste že kaj planiral kam bi šli letos? No jaz že mal tuhtam pa me zanima če je kdo že bil kdaj na dopustu v ratečah, dovju, mojtrani, planici==> v tistem koncu... (ta konc mi je ful všeč) Bi se dalo najdit kakšno poceni varianto..npr...kamp prikolice al pa pocen privat sobe...(ja kakšne na svet bi prov prišel) hvaaalaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Ste že kaj planiral kam bi šli letos? No jaz že mal tuhtam pa me zanima če je kdo že bil kdaj na dopustu v ratečah, dovju, mojtrani, planici==> v tistem koncu... (ta konc mi je ful všeč) Bi se dalo najdit kakšno poceni varianto..npr...kamp prikolice al pa pocen privat sobe...(ja kakšne na svet bi prov prišel) hvaaalaaa nekaj linkovklikniklikniklikni Za nasvete pa naj kdo drug kaj doda. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.