loonanai 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Živ! Zanima me nekaj (upam, da ta tema ni že kje odprta).... In sicer sem na astro.com naletela tudi na karte sveta in na planete, ki z elipsami rišejo krožnice po teh zemljevidih. Mene zanima sledeče... 1. zanima me, kaj naj bi pomenil ascendent na Neptunu direktno čez kraj (zelo bližnja okolica), kjer sem rojena? Jaz ga imam direktno čez zahodno Gorenjsko, kar je lokacija mojega kraja rojstva (Jesenice). Fant recimo je rojen v Kranju, pa mu črta ascendenta ne gre niti čez Slovenijo (mu gre nekje preko Bolgarije)... Zanimivo je to, da gre nekemu mojemu "znancu", za kogar sem že spraševala, če se iz kart vidi karmična povezanost, ascendent v soncu ravno preko točke mojega ascendenta na Neptunu. Se pravi se najini dve črti ascendenta (moja v Neptunu, njegova v Soncu) srečata v mojem rojstnem kraju? 2. prav tako me zanima, kaj naj bi pomenil MC na Plutonu v tej karti? Kakšna je povezava med mano in tem določenim krajem, ki spada v to določeno elipso? V oziru, da bi na tej elipsi živela? Upam, da nisem totalno zakomplicirala zastavljenega vprašanja in da vsaj nekdo od vas pozna odgovore tudi na tako vrsto astrologije. Sicer ste pa sami strokovnjaki, tako, da sploh ne dvomim Veliko sončka! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 19. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2008 No, v bistvu sem pozabila povedat, da gre moj MC v Plutonu čez njegovo rojstno mesto, njegov ASC v soncu pa čez moje rojstno mesto.. Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 21. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2008 že kar nekaj ogledov, pa nibenega odgovora... vseeno, hvala za "branje" :LP Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 mislim, da govoriš o grafih, ki označujejo planete oz. točke horoskopa, postavljene na določenih geografskih črtahvendar v povezavi s tvojo natalno karto. Bo držalo? O tem tudi jaz ne vem dosti. Kar vem je to, da grafi nakazujejo mesta ,kraje .... sveta, v katerih se boš počutila varno, saj se 'ujemajo' z določenimi aspekti tvoje natane krte.Kjer je črna črta oz.Pluton bi rekla, da dopustovanje ne bo ravno prijetno. Črta, označena kot ascendent govori o tem, da si se odločila prav. V primeru, da greš sklepati neke posle, odpiraš svojo podružnico .... boš izbrala črto Jupitra ali Venere (program je v povezavi s tvojo natalno karto to že izračunal) Torej če povzameva, vse je odvisno od namena potovanja. Nekaj podobnega opisuje tudi osnovni parameter ' orintacije v prostoru', ki pravi, da štiri strani neba karakterno odgovarjajo štirim elementom. Ognjena znamenja nakazujejo VZHOD;Vodna znamenja .................. SEVERZračna znamenja................... ZAPADZemeljska znamenja.............. JUG Oven ................................... VZHODLev .................................... smer VZHOD SEVER;Strelec.................................. smer VZHOD proti JUGU vodna znamenja: RAK ..................................... SEVERŠKORPIJON .......................... SEVER proti VZHODURIBE ....................................SEVER proti ZAGODU zračna znamenja :TEHTNICA.............................ZAHODVODNAR .............................. ZAHOD proti SEVERUDVOJČKI ............................. ZAHOD proti JUGU zemejska znamenja: KOZOROG ............................ JUGBIK ..................................... JUG proti VZHODUDEVICA................................ JUG proti ZAHODU Naj opozorim, da nisem pisala jugozahod oz. severozahod in podobno zato ker je pomembnejša glavna smer neba, ki palahko nakazuje tudi smer proti.... v bistvu gre za 30* od ekzaktne strani neba.V povezavi s hišami (ntalnimi) je orientacija enostavnejša..ASC je vedno VZHODDESC .......... ZAHODMC .............. JUGIC ............... SEVER Druga hiša predstavlja severovzhod ( bolj sever kot vzhod ... 30*)Tretja hiša ..........sever- severovzhodČetrta hiša .........severPeta hiša ........... sever - severozapadŠesta hiša ..........zahod - severozahodSedma hiša.........zahodOsma hiša ......... zahod- jugozahodDeveta hiša ....... jug - jugozahodDeseta hiša ....... jugEnajsta hiša ....... jug - jugovzhodDvanajsta hiša ... vzhod- jugovzhodV primeru, da gledaš kam boš (velja za nas vse) potovala poglej v katero hišo je odšel vladar 9. hiše ( potovanja)...npr. ,da je odšel v 6. hišose odločaš (ali pa tudi ne ) za severozahod oz. bolj za sever kot zahod ( upoštevaš 30*)Znamenje v kateri se ta hiša nahaja bo povedalo državo za katero se je, v primeru, da gornje upoštevaš, pametno odločiti.Po domače bi temu rekli, da ti je ta država ' pisana na kožo'Tega še nisem prakticirala tako, da težko rečem kako deluje.(poznati moraš astro signe, za posamezne države) Ne vem koliko sem ti pomagala. Morda si vsaj malo bližje odgovoru na zastavljeno vprašanje.Lepo bi bilo , da še kdo kaj doda oz odvzame lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 22. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2008 mislim, da govoriš o grafih, ki označujejo planete oz. točke horoskopa, postavljene na določenih geografskih črtahvendar v povezavi s tvojo natalno karto. Bo držalo? O tem tudi jaz ne vem dosti. Kar vem je to, da grafi nakazujejo mesta ,kraje .... sveta, v katerih se boš počutila varno, saj se 'ujemajo' z določenimi aspekti tvoje natane krte.Kjer je črna črta oz.Pluton bi rekla, da dopustovanje ne bo ravno prijetno. Črta, označena kot ascendent govori o tem, da si se odločila prav. V primeru, da greš sklepati neke posle, odpiraš svojo podružnico .... boš izbrala črto Jupitra ali Venere (program je v povezavi s tvojo natalno karto to že izračunal) Torej če povzameva, vse je odvisno od namena potovanja. Ja, to mislim. Na strani astro.com je pod astro travel. Jaz si teh stvari res ne znam razlagati in še kako prav pride kakšno vaše mnenje na forumu. Očitno sem se rodila v pravi konec sveta, glede na črto ascendenta Zanimivo mi je to, da se vse črte stikajo v Sibiriji, prav tako kot "mojemu prijatelju". Mogoče sva bila v kakšnem prejšnjem življenju šamana HEHE:In fascinira me tudi to, da gre moj MC Pluton čez njegovo rojstno mesto, njegov ACS v soncu pa čez moje rojstno mesto. Na celem svetu sva si "izbrala" ravno te pozicije, ni zanimivo? (off topic - čveka: sem si prebrala tisto knjigo, ki si mi jo predlagala, stvari so napisane TOČNO tako, kot se dogaja meni, vključno z disleksijo, zanimivo.... Kasneje sem tudi izvedela, da njega vleče k meni, da je vse to namenjeno zaradi njega in njegovega trpljenja in želje po razčiščevanju. Kaj pa vem, nekaj v zvezi z mojim naptunom in njegovo luno, ki se prekrivata). Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 ne zahtevaj od mene preveč Njegova pozicija je zate vsekakor boljša kot tvoja zanj. Tako, da v zvezi s kariero razmisli kje jo boš razvijala oz.kasneje nadaljevala. MC konj Pl na njegovem rojstnem mestu ni ravno dobrodošel. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.