samomama 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Lep pozdrav, že nekaj časa berem a prvič sprašujem. Imam hčerko, ki bo kmalu prišla v puberteto in me zanima kdaj ste vi prvič hčerki dovolili ali seznanili s tangicami, dekolteji in bikiniji? Hvala za odgovore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Lep pozdrav, že nekaj časa berem a prvič sprašujem. Imam hčerko, ki bo kmalu prišla v puberteto in me zanima kdaj ste vi prvič hčerki dovolili ali seznanili s tangicami, dekolteji in bikiniji? Hvala za odgovore. Ko sta tangice začeli nositi. Tako pri mojih dveh... Sicer omejevanje nošenja tangic pri pubertetniških dekletih doseže kontra učinek. Če jih prepoveš, jih bodo nosile skrivaj. Pa saj tudi ni nič narobe, da jih nosijo.... zakaj bi pa bilo? Much ado about nothing.Bikini je tako in tako najboljši - manj ko je mokrih flik na telesu, boljše je....Teženj po dekoltejih pa pri nas nikoli ni bilo..... Sicer pa moje mnenje.... da večinoma starši dodamo spolno noto v oblačilih najstnic, ki spolnost šele odkrivajo. S tem prav vcepimo to negativno energijo, da je to nekaj slabega in grdega. Dekletom pa je seveda (poleg prepovedi) sladko neznano in hočejo odkriti učinke dekolteja na lastni koži s svojimi izkušnjami. Mislim, da nobena prepoved, omejevanje ali časovni tajming v smislu 'od katerega leta se lahko nosijo tange...?' ni sprejemljivo, ker ne zori vsak najstnik v skladu z leti, ampak v skladu s svojimi izkušnjami in miselnostjo. Bolje je o tem se pogovoriti z razumevanjem, čeprav okoli tangic nikoli nisem delala rompompoma. Starejša jih je začela nositi nekje pri 14ih, mlajša pa je to takoj povzela po svoji starejši sestri. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2008 Prijavi Deli 29. marec 2008 Naša starejša tudi nekaj takega, ta mlajša pa jih ne nosi rada, ker se ji zdi, da ji nekam lezejo in prisega pri svojih 14 letih na klasični kroj ali boksarice. No, zadnjič si je komplet kupila in vsa žalostna tangice gledala.S starejšo sva ginekologa prvič obiskali pri njenih 12.tih letih zaradi krčev, zaščito je nabavila pri 16-tih(preventivno), pri 18-tih in pol je pripeljala fanta domov pokazat in zdaj je reden gost pri nas. Uspela celo požreti, da parkrat prespal pri nas - zdaj je že čez 19 let stara.Ko prvič šla starejša ven - pri 15-tih in zamudila dogovorjeno uro, sva šla za njo. In jo hotla potem kap, ko naju je v diskaču zagledala(ona s čikom in pivom v roki). Nikdar več ni zamudila dogovorjene ure.Celo se zgodilo, da poklicala prej naj pridemo po njo, ker brez veze.Jaz sama sem prav bolana na skrivanje ledvic in žal - goli trebuhi pridejo v poštev samo poleti - tule ne odstopim niti za korak. Zato tudi ne poznata vnetij - ker tudi težim z debelimi zokni pozimi, spodnjimi majicami in takimi fajnimi praktičnimi rečmi. Eh..čim manj komplicirat.Čeprav nas naša vodnarka - mlajša - že pridno šola - probala se zlagat nekaj, pa sem tudi šla za njo in jo ujela na kraju zločina Nema laži..ma, da pove kaj dogaja, ker se še vedno da kaj rešit...ima strašen jezik zadnje čase - predvsem do gospodiča, ker jaz sem si bolj red naredila in pri meni ve, da z izsiljevanjem ne doseže nič - prej kontra in si zafrkne še tiste ugodnosti, ki jih ima...ampak pri gospodiču pa si brusi jezik..samo čakam kdaj bo po strelčevsko hotel v enem dnevu vse rešit.. Bo veselo potem:))In fajn je, da starša skup držita..da se podpreta pri kakšnih odločitvah, pa magari se mi zdijo brezvezne..sicer froc takoj zlorabi položaj. Tudi preverjeno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.