Marsa 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Strelka - - slisi se res moderno in zdravo in vse... predstavljaj si sele, kaksna so pol 'cajna jajca' (*a ves, ko je recimo salama ali kaj je ze.. pasteta)? Vojko - poznam! Senf, shizim...Jajca sem vcasih pekla tako, da je mama rekla, spet ena tvoja svinjarija, sestra pa je rekla, sem s tem! Bilo pa je prav cudne barve.... predvsem zahvaljujoc zenfasti... Aja - sam s kruhom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Bi moral dat kuram Refošk, to bi bila dobra jajca Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 ... s se vec zeleza... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 najboljša bi bila surova, da ne zgubimo alkohola Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.