klarus 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 men je pa to po 1 strani cudn...kajti kri mora ven iz telesa, se pravi 'navzdol'.. ko spimo, smo pa v horizontali.....se pravi kri nima te sile pa smeri za ven...tamponi npr. so sicer bad, k susijo (pa bojda so neke skodljive snovi zraven), vendar popivnajo, kri gre avtomaticno tja.tle se mi pa zdi hecn obcutek (ce pac pomislim/si predstavljam), da lezis in mas neko tako rec notri, a se pol tista kri tam rola gor pa dol al kaj. jaz mam tud mocne menstruacije, sam ponoc mam praviloma sam vlozek (razen pac izjemoma).saj me tud vlozki motijo, ti ta plasticni, grozn, sam so pa ti naravni (vir al kaj so), pac premajhni, 'prekratki'... tko da, tle se niso odkril v bistvu zadeve k bi bla cist dbest - da bi bla in telesu in okolju prijazna in da bi hkrati bla tud ucinkovita. naj bi, ja....očitno sem izjema...včasih prav slabo spim...sem probala z tamponom, pa mi je čez prebil :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 ...zato je pametno, da se o kaki zadevi prej mal pozanimamo, rpedno na vrat na nos letimo nadnujno potrebovat to. ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 zdej naj se se kdo spomne pa naredi banko menstruacije (banke sperme so menda ze), kjer zenske (female) prineso menstruacijo, le ti pa jo s posebnimi postopki filtracije scistijo, uporabijo za transfucijo ipd... ali pa naredijo se reciklazne kentejnerje za menstruacijo !? kake ideje blaznote mam... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 ja, kokr si jih predstavljamo.ce pogledamo nek ekoloski vidik; in bi dobili podatke koliko tamponov in vlozkov letno porabijo prebivalke razvitega sveta; bi moj drugi predlog zvenel zelo zelo in se enkrat zelo milo naprav rezultatom, ki pomenijo pravzaprav ogromno ekolosko katastrofo. obenem se zenske zadeve odmetava pravzarpav vsepovsod. RECIKLIRANJA ni! pa bi (vsaj po moje) moralo biti!!!Tako kot za vsak proizvod posebej, ki ga ustvari clovek ali orodje, masina, ki jo upravlja. tako moj drugi predlog pravzaprav ne zveni niti malo blazno; temvec ravno obratno -so blazne zenske, ki se vedno uporabljajo svinjarijo vsak mesec znova in znova... unicujejo svoje zdravje, kakor zdravje ostalih bitij na planetu posledicno. In kakor v mnogih drugih okoliscinah, s katerimi zivimo iz dneva v dan, si tudi pri tem clovek, najveckrat zatisnete oci (govorim splosno in ne osebno). Reklame: Kupi in uporabi!Clovek: Kupi, uporabi, ODVRZE!Dejstvo: Ce ni kupcev, ni proizvajalcev!Ce bi kupec zahteval proizvode, ki so okolju prijazni tako pri izdelavi, kakor po uporabi, bi taksne produkte tudi imeli! Dokler pa je vecini vseeno, pa tega pac ni! ---v enem od youtube videos, pravi, da lahko mooncup uporabljate cca. 10 let; kar seveda pomeni prihranek denarjam predvsem pa: ce neka zenska uporabi cca. 20 tamponov mesecno = 240 letno x 10 = 2400 v destih letih. To je cca. 120 skatlic tampomov po 20 komadov. Koliko stane skatlica? x 12 = x 10 = X EUR Kaksen je ob tem ekoloski doprinos = verjetno ogromen! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 nisem govoril v prid menstrualne posodice, kakor tudi ne v njeno nasporotanje, kakor si morda razumela. moje mnenje sem tudi ze napisal na 1 strani, da se mi zdi zadeva nenaravna vredna razmisleka in:seveda za razmislit kaj kateri odgovarja, kaj je bolj ekolosko in predvsem kaj je najbolj zdravo! po moje je zdravje je na prvem mestu! govori lsem splosno in kometiral pravzaprav (tudi svojo) izjavo "blazno".cetudi bi silikon odvrgli, ne bi bilo toliko skode kakor z vsemi tamponi, predvidevam.jaz plastike ze dolgo ne mecem kakor se mi zdi. tocno to! na to sem tudi apeliral! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Cookie, tole gre v teoriji (in praksi) lažje not, kot tamponi, tud na suho.. jaz na primer tampona na suho ne spravim not, kaj šele ven, za nič na svetu, tole je šlo pa b.p. Marsa, tole je boom samo pri nas, v tujini že ful dolgo poznajo in uporabljajo.. boom je pa pač zato, ker se je ena punca odločila, da bo zrihtala uvoz in prodajo in zraven pač paše čimveč reklame, saj ja hoče živet od tega.. pa pravi trenutek je, po moje, ker lahko igrajo na karto 'ekološke osveščenosti', ravno tako kot so začele net trgovine z 'naravnimi' kozmetikami rasti kot gobe po dežju. jaz sem imela v planu kupit tole že več kot eno leto, zdaj je bila samo fajn priložnost, ker bil olajšan nakup.. DM mam v Intersparu, kjer sem skor vsak teden enkrat..tamponi so mi vedno bolj na silo, ker šač se ne moreš na primer na motorju vozit z vložkom, ker vse tišči in žuli, vložki mi pa po dveh dneh uporabe povzročijo kako vnetje ponavad.. tko da bom tole zadevo ful z veseljem sprobala in upam, da bo delala tko, kot si predstavljam.. je pa drugač ta frendica, ki že par let uporablja, rekla, da ona kombinira, ker se včasih mal naveliča mooncupa in pol vložke uporabi.. da pa je to dejansko prva stvar, ki ji omogoča bit dokaj sproščena, ker se spomnim, da je prej vedno morala kombinirat extra tampon in extra vložek pa še vedno bit skoz pazljiva kdaj bo ven priteklo.. Free... a čmo še kondome pol direkt ne semenske banke nosit pa spraznit in pol plastiko še enkrat uporabit, da bomo ekološki Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 sej... ta bi bla tut huda!ampak, ce ti nekdo rece, da lahko npr. 100 menstruacij resi zivljenje cloveka; a bi se se sprasevala? jasno, govoriva o extremu, ki morda sploh ni mozen v sedanjosti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 kot pa, da gremo stoletje nazaj..pa naj si bo o uporabi bombažnih navadnih pleničk kot tudi o uporabi skodelc... se strinjam... sam, zakaj pa pol jes rjav riz in rukolo, beluse (plevel?) - in ne preprosto najrazlicnejsih dodatkov oz. umetne hrane?napredek je it nazaj, vcas. v tem primeru k naravi.in ce v stoletju ni boljsega materiala, kot je naravni bombaz, jebiga. bi se pa dal tud kaksno rect na one plenice (sem hotla ze prej mal nacet).recimo osebno sem mnenja, da plasticni vlozki in plenice pomagajo ustvarjat hemoroide.kot tud tangice.me zanima, kok je blo hemeroidov pred 100 leti, pa kok dons.seveda se lohk pol sami odlocmo, al bomo mel dolge stare gate al pa tangice. Mi smo skoz prisli se s tastarimi plenicami, natanko leto za tem pa so ze v porodnisnici ble pamperske, ki jih tedaj, ko sem jaz rodila, se ni bilo (kar tko na broju, moral smo furat bombazne, tko pa tko al pa tko pa tko zlozene )...Napredek je fajn (blazota tiste plenice prat), sem pa vseen zadovoljna, da smo mel se po starem.mi niso vsec vse te nabrekle vnete ritke. od tiste plastike. Rezalka - sej vem da si to mislila, mal sem se pohecala.Itak pa je brez veze tle tekmovat kdo je vec sranja spucal, ker itak gre v konketnem primeru za mojo kri, moje izlocke, tega sem pa v lajfu ze kaj spucala kot vsakdo sam za sabo, saj si sami brisemo rit, vsaj vecina..... tako da mi ni odvratna moja kri, sam mi pa ni glih, da bi si ful dajala opravka s tem tam po lavabojih. se mi zdi precej neprakticno skratka, ce hoces skrbet tko kot je treba, to pa pac mors.tud za potovanja je tecno...se pravi skoraj si ne rpedstavljam, da bi to povsem nadomestilo vlozke in tampone, ce je pa za zraven, je pa samo se ena stvar pac vec.no saj, pa pac je. kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 sej... ta bi bla tut huda!ampak, ce ti nekdo rece, da lahko npr. 100 menstruacij resi zivljenje cloveka; a bi se se sprasevala? jasno, govoriva o extremu, ki morda sploh ni mozen v sedanjosti.kar se mene tiče, tole zihr prej kot pa una konjska igla in pol litra krvi iz žile ven :OO!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Marsa, tole je boom samo pri nas, v tujini že ful dolgo poznajo in uporabljajo.. boom je pa pač zato, ker se je ena punca odločila, da bo zrihtala uvoz in prodajo in zraven pač paše čimveč reklame, saj ja hoče živet od tega.. pa pravi trenutek je, po moje, ker lahko igrajo na karto 'ekološke osveščenosti', ravno tako kot so začele net trgovine z 'naravnimi' kozmetikami rasti kot gobe po dežju.aha. ja, saj stekam.pol pa pr nas 100 let za casom vzigalnike przigamo. cist navduseni nad tem, kar so recimo nekje ze fural pa nehal. saj jaz sem se v zacetku cist *navdusla*, pac se mi je zdel cist super.ampak ravno zato... pol pa mal razmisljam, pa se mi zdi, da ne rabim tega tok nadnujno.in da pravzaprav bodo najverjetneje "vsi" to pac kupil, velik % pa ne tud uorabljal. tak obcutek imam.Bos sicer imel to, sam pol bo nekako vedno bolj udobno al kaksno pac si dat vlozek in ciao, kot pa vse tele kolobocije z vodo. Sej pol je pa najboljs da si krpice perejo zenske - tko kot v *starih casih*. Tampon je najbrz hujs, ja.jaz ko sem si ga dala prvic not, sem bla cist nervozna, potem mi je blo slabo in me je vse bolelo (k si ga nisem dala dobr not), skratka, potem sem za leeetaaa opustila misel na tampone. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 aha sory.no sej sicer sem pa itak cist splosno govorila... da "napredek" ni nujno vedno napredek, kot tudi nazadek ne. jp.. hvalabogu za pralne stroje.no nam je tedaj nekajkrat crknil, k so se te nitke not zarolale al kaj je ze blo.Tko da sva oba s polnim gasom prala tiste plenice skoz in vse te ibunge. ampak saj rpavim, zdaj ko je ze mimo, mi je pa vsec, ko je bilo tako. se mi zdi, da je ze prav.ceprav sem bla mal... hm, se mi je mal zamal zdel, k sem prisla frendo obiskat v porodnisnico natancno eno leto zatem, pa vidim tam cele pakete pampers. kao, blagor njim.Mi smo moral to nekak narocat, nekaj cajta v tujini kupovat, no pol so ze eni mel ena podjetja, ko so ti jih clo dostavil, potem sele je v trgovino prislo vse... no sam tedaj jih pa mi ze pravzaprav nismo vec pottebovali. hm, se mi zdi skor cist nepojmljivo.. ce se ne bi men zgodil, bi komaj verjela... 15 let, pa taka totalna, ampak totalna razlika na enih podrocjih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 ja, cas zahteva svoje. sistem ki smo ga zgradili kjer je ucinkovitost na prvem mestu! posledica je instant zivljenje. to se pozna tudi v kupovanju, produkti za enkratno uporabo. produkti, ki se jih ne izplaca popraviti, ker so novi cenejsi. http://www.zivi.si/images/058.gif---http://www.zivi.si/images/054.gifprevec! vec >>>cetudi bi jih reciklirali, pa jih v vecini ne; je se vedno zelo prevec.z reciklazo bi pridobil idel surovin nazaj, del sredstev za obnovo zemlje, pomoc 3 svetu, ki je zaradi tega najbolj prikrajsan. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 hmm..punce, eno cisto tehnicno vprasanje (mislim, da ne bom kdaj sokiran, se raje prej pozanimam...) a to se stoje ven vlaci? mislim...da se ne razlije, pa to? no, ampak cisto zares...ok, izpiranje pa to...samo, meni se kljub temu ne zdi ravno pretirano higienicno Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 ce bi vedu kaj je zenski spolni organ vsega zmozen... bi verjetno govoril drugace. (na vse prebrane poste o vstavljanju, načinih, pranju, menstrualnih problemih nasploh lahko rečem samo) res sem hvalažen, da sem moški. (pa ne mislm nič slabga s tem) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 hm, dbk, a potem se ti zdijo tamponi ali pa vložki bolj higienični? pravzaprav...ja...mogoce ne ravno najboljsa primerjava, ampak tu nekje...kako bi recimo zgledalo, da bi kondome spirali pred ponovno uporabo? :xx!: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2008 Avtor Prijavi Deli 13. april 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 hmm..punce, eno cisto tehnicno vprasanje (mislim, da ne bom kdaj sokiran, se raje prej pozanimam...)a to se stoje ven vlaci? mislim...da se ne razlije, pa to? no, ampak cisto zares...ok, izpiranje pa to...samo, meni se kljub temu ne zdi ravno pretirano higienicno stoje, sede, leže.....kakor keri odgovarja, no resno - najlaži je stoje oz. če sem bolj natančna, stoje z mal pokrčenimi nogami, ker se takrat pač nožnica bolj razširi a ne - kot sm pa že napisala - krvi ni na litre, da bi se to na veliko polivalo...namesto plastenke vode, pa obstajajo dezinfekcijske krpice - najprej obrišeš s papirjem, potem s to krpico in nazaj vstaviš - brez problema nisem prebrala vseh komentarjev zdele, nekej sm pa jih in morm rečt, da preveč komplicirate (sploh tiste, ki je še niste probale-kar je po eni strani razumljivo) - jst ne morm prehvalt skodelice, super je! :palec: že zaradi tega, ker ni potrebno tok pogosto menjavanje, je super....prav tako zaradi tega, ker če jo imaš dlje notri, te ne začne bolet vse.....in pa sploh ne veš da imaš kaj notri....za vstavljanje je potrebno malo več vaje, odstranjevanje je easy....ma u glavnm - same pohvale Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 maricka ste se razpisali , se pravi , da je to aktualno, v pozitivnem ali negativnem smislu ...skratka, res se mi zdi, da clovek cisto prevec komplicira ( pa kupuje, pa poje, pa se kaj bi se naslo )...tale skodelica je sigurno cisto ok, sploh ce ti ni vseeno za naravo... saj je vmes nekaj napisanega ( ni se mi dalo klikat in kopy vseh postov ) glede ton tamponov ali vlozkov, ki se nabirajo na smetiscih :xx!: ... o tamponih samo toliko... za poizkus dajte tampon v kozarec z vodo.Pa pocakajte nekaj casa in boste videle, kaj se zgodi z njim.Razpade!!! :xx!: ... in po vodi plavajo nitke iz tampona.No to se godi v nasem telesu... nitke se izlocijo in se vsedejo na sluznico.. tam pa zacne epitelij nitke prerascat, ce se do 100% ne izlocijo iz telesa.pa se sigurno ne, saj bi si drugace trebalo izprati noznico ... glede plenic sem dosti pisala ze v eni drugi temi... mi uporabljamo bombazne plenice in tukaj ni primerjave z plasticnimi.Tudi njih uporaba je v danasnjem casu precej bolj enostavna, saj ni potrebno dveh plenic in paseka zlagat za eno previjanje ampak se na ritko da ena sama plenica... drekec se vsipa v wc, kamor izlocki tudi spadajo... in ne v smetnjak .... najvecja pogruntavscina trgovcev pa je naprava za zavijanje plenic ...izgleda kao kos za smeti, kamor odvrzes plenico in ti jo samodejno zavije v plastiko ... verjetno se nobeden ni vprasal, kako dolgo potem plastika z drekom zavita v plastiko na smetiscu razpada in kaksni so razpadli produkti le tega... ja, pa o dioksinu, s katerim belijo plenice in vlozke tudi ze vrabci na strehi civkajo torej, nekomu ki se zaveda, ni tezko uporabiti necesa, s cimer bo vsaj malo prispeval k cistosti narave... ja, pa nismo zamazani in nasi izlocki tudi niso nekaj negnusnega, kar nas trgovci nenehno prepricujejo... samo malo poslusajte...... Lenor objem ljubezni ... ja, pa to je moje mnenje Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 niti nisem preveč navdušena nad tole skodelico ...enostavno mi ni všeč ideja, da imaš enostavno nekaj not v telesu ure in ure, 5 dni zaporedoma, čeprav se naj ne bi čutilo. in kri mora ven.sploh mam pa minimalne menstruacije in ne vem, kaj bi s tem po 2. dnevu menstre ...razmišljam pa tudi o ukinitivni tistih plastičnih vložkov raznih ... :xx!: in nabavi Štorkljinih bombažnih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 morm rečt, da preveč komplicirate (sploh tiste, ki je še niste probale- ... mi uporabljamo bombazne plenice in tukaj ni primerjave z plasticnimi.Tudi njih uporaba je v danasnjem casu precej bolj enostavna, saj ni potrebno dveh plenic in paseka zlagat za eno previjanje ampak se na ritko da ena sama plenica... drekec se vsipa v wc, kamor izlocki tudi spadajo... in ne v smetnjak .... najvecja pogruntavscina trgovcev pa je naprava za zavijanje plenic ...izgleda kao kos za smeti, kamor odvrzes plenico in ti jo samodejno zavije v plastiko ....ja.najbrz bodo izumil kak tak lijak, skodelco, whatever, ki jo bos vtaknil tamalemu v ritko, pa bo lepo drek pospravljen, nobenega onesnazevanja, pa bo.Cist simple in nad ekolosko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 razmišljam pa tudi o ukinitivni tistih plastičnih vložkov raznih ... :xx!: in nabavi Štorkljinih bombažnih. ... sprobano, preverjeno fantasticno Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 ja, tudi brez plenic otroci obstajajo...blizu nas ( ne v kaki Ugandi )..... majo hrvatice celi forum o tem... meni se zdi zanimiva fora .... ampak nisem in zaenkrat ne bom probala... mogoce pri naslednjem otroku ..http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=25582 uzivajteMojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. april 2008 Avtor Prijavi Deli 14. april 2008 .... Lenor objem ljubezni ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Lia -že pa si brisala Meni pa gre vedno bolj na jetra vse kar ima proizvok zraven - biološko in ne onesnažuje okolja. Ne maram, da mi kdo zbuja slabo vest, ker bom si vložke med noge vtaknila.Klinc - naj se giganti vsi ti in ostali občani najprej po sebi ozrejo. Kakšne enormne količine strupa spuščajo v zrak, pa kaj vse v vodo, pa kaj vse odlagajo kam.In ne le giganti - vsak posameznik konec koncev.Naj pač ravna po svoji vesti. In kot pravi Marsa - zdaj bodo še lijake za dojenčke izmislili. Ekološko in udobno in sploh. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Zadnjič sem se srečala z navdušenkami mooncupa, vse prisegajo da je d best of, uporabno celo med tekom. Poleg tega seveda uporabljajo **naravne vložke** ko je sila, če je seveda. Vse je sila bojda preprosto, vstavljanje, nošenje in jemanje ven prav tako. Da sploh ni taka packarija. Ne vem, nekako še nisem v tem štosu, da bi poskusila s tem. Mal mi je čudno še vse skupaj, čeprav mogoče poskusim enkrat.Po moje je to zelo individualna zadeva odvisna seveda tudi od količine izločene krvi. Če jo imaš na hektolitre in si uporabljala že prej otroške plenice+ 3 dnevno ležanje najbrž mooncup ni ravno rešitev. To je po moje bolj primerno za manj obilne krvavitve. Poleg tega me moti tudi malo higienski vidik praznjenja na javnih mestih. Ok saj se da, pa mal vode, pa robčki itd... Meni je to še vedno malo nesprejemljiv vidik, ker sem malce mikrofoba, sploh se pa na javnih sekretih ne dotikam ničesar in me je groza ob uporabi le teh.In če bi katera zraven mene prala svoj mooncup mi po moje ne bi bilo ravno za gledati Glede ekoloških-bioloških plenic, pa ne bi....zadnjič zasledim napis 100% biologish in razgradljivo in lalaal napisano na vrečki od plenic. Potem pa le malce bolje pogledam in s svojo ne baš izvrstno šwabiš razberem, da je 100% biologiš razgradljiva vrečka v katere so plenice zapakirane. Čisto zavajanje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.