Skoči na vsebino

VRAŽE

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

modre oči ljubijo :2src: ...juhej...nekaj zame...

Sicer pa...danes bila na ogledu ene hiše...in sin polil mošt...  x:Dx ; če drži Borisova vraža...potem.... :palec:  :palec:  :palec:

Vauuu si želim...  x:Dx

Sanjalica

Najboljši čas za nabave - zate je celo prihodnje leto (od 4. februarja naprej), pa tudi letos ampak samo v mesecu novembru (od 8. novembra do 7. decembra).

V tem času se splača kupovat - kar meniš kupit!

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Vojko...pri nas bi rekli "BOUG DAJ TVOJOJ REJČI HASEK"... od 8. novembra do 7. decembra...

Če bi bilo to...kar sem videla danes...hmm dovolj "ugodno"... bi... bila xsmx in :onfire: in xsmx xsmx

kajti...našla sem pravljico na zemlji...razen...ena malenkost...da dvoriščna stran hiše ni obrnjena na zahod ampak vzhod (bom rešila z velikim oknom v dnevnem prostoru, ki bo gledalo na zahod)....Če...Če...Če.....

(hiša ima 2 lončeni, 1 krušno in 1 kaminsko peč...OBOŽUJEM KURJENJE NA DRVA! in vonj le-teh; juhej....)

Angeli in Usoda in Vsi... držite :palec:

Boris, a samo ce bo dez, sem vabljena?

Ce bo pa sonce, pa me lahko nekaj gleda?  xDDx

Marsa,oprosti spregledal sem tvoj odgovor :sori:

V vsakem primeru si povabljena,resno.Ampak ne potem iskati izgovorov.Saj tebe rad spoznal med prvimi x!x

Kaj ti imaš rjave očke,oprosti ne morem pomagati če kateremu ne odgovarja,vem pa za tvoje ostale kvalitete tako,da se nimaš kaj sekirat...

Lp,Borism :palec:

...bi jest neki reku glede na račun barv oči- menim, da je farba oči zlo prilagojena narodu kjer živi v tistem zemeljskem pasu. se pravi, da azijca ne moreš iskat nekak z modrimi očmi, ne..

Bi pa jest tk reku, da so najbolj hudobne črne oči, rjave so tople in po svoje tut nek šarm, drekaste´zelene pa take zvite in nezaupne tut lažnive,a modre pač dinamika al pa zbeganost, srčnost,hmm.. . nobena´barva oči ni karakterno določena;zdej pa moraš bit tak, no.... po moje se je lažje orientirat po samo kontrukciji telesa x8Dx

Če vidiš ženske na kupu ki klepetajo, pol bo slabo vreme(tko da v njihovi družbi ni nobenega moškega)

-S tisto osebo v katero si se zaletel naglici, se boš tisti dan še 1x srečal

-Če je prva oseba ki jo zjutrj srečaš ženska - pomeni slab dan

-če je preva oseba ki jo zjutraj srečaš moški - pomeni dober dan

-Če je prva oseba ki jo zjutrj srečaš ženska - pomeni slab dan

-če je preva oseba ki jo zjutraj srečaš moški - pomeni dober dan

A tole velja za oba spola enako? :8):

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Pokowc prva oseba ki jo srečaš zjutri če je ženska al moški.......

A to pomen, ko se jst zraven dragega zjutri zbudim da imam vsak dan dober dan.. on pa obratno? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Haahha.. Marsa te Borism vabi na pir........ x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Meni se zdi pa julija na tisti prireditvi voden, razen tam nasproti pošte so mel konkretnega Borism... :palec:

Mushi

Mushi ne mi delat preveč reklame...sploh ne morem spit tolk pira,kot si ti mogoče predstavljaš...

Nekaj vraž o nohtih:

Pošto dobiš ali pa obleko,ko ti cvetijo,res pa je verjetno,da imaš premalo vitaminov,

Za nekatere je to znak bogastva,ki šele prihaja...

Če imaš pa na njih belkaste lise,bo gotovo denar pricurljav...

Lep dan!

..ne si strižit nohtov na dan četrtka.

ne verjamem za bele lise nohtov. to je bolj pomanjkanje vitamina in kisik,mehurček prišel v noht x:Dx Drgač jih mam kr neki ja, sam ne bi jet to povezoval za vraže, hmm

Muška-Tina: po moje velja za oba spola, je logično, sam ne pa tist ,k ga vsak dan zreš doma tko, da sam ,če pogledaš skoz okno je dovolj, da ti nakaže tist kar vraža prav;hmm

ja, hvala za trepalnice x:Dx

Pokowc,a veš jaz se jih ob petkih(baje ugodno za zobe,pa še venerin dan je menda)...

Mushi-tu pa tam en "ajmer"vendar ga razdelim z kolegi.Nimam rad točenega pira,resno.Pa še vseeno imam raje vino.

Pij malo,pij dobro!!

VRAŽA:Če dobiš/občutiš las v ustih(nekaterim je bolj grozno od črva ali polžeka)se boš tisti dan kar kakovostno s katerim skregal…

LP!

Super, da se tale tema tako fajn razvija, tudi ali pa celo predvsem po tvoji zaslugi, Boris, pa seveda tudi Pokotovi pa se katerega forumovca. :vio:

Dobro da vem, Boris, da bom imela to na umu, ko bom naslednjic kupovala bika. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Skoda, ker so tele asociacije na metulje tako neumne, vsaj ponavadi.

Vseeno pa so mi bolj vsec - se bos porocil itd.. - ceprav tudi to zelo neumno.

Potem si moram to simboliko preprosto pac izmisliti. x:)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Boris, sploh ne, sploh nic takega ne mislim, celo sem bila povrsna in spregledala 'ujeti' in itak mislila, da si mislil 'videti'.

Ampak - hocem reci - se bos porocil? :o|o: xrolleyesx

.. bos zagorel od sonca... xrolleyesx x:o)x

A ves... ni ravno zdaj to... neka simbolika, ki bi se bilo smiselno po njej ravnati... x:Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...