borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Tale bi bila za v vraže.....danes zjutraj mi je razneslo žarnico(pa ne v roki, ampak na namizni svetilki) pri vklopu, Marsa bo že vedla, kaj me čaka , sicer sem jo pa, po nasvetu iz Feng Shuija takoj zamenjal .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kruh je - razen pri obedih - treba pustiti pri miru, ker takrat kruh spi. Kruha se nikoli ne sme vreči v smeti. Na novega leta dan mora samsko dekle čez ramo vreči čevelj proti izhodnim vratom. Če je špica čevlja obrnjena proti izhodnim vratom, se bo tega leta poročila/odselila, če je proti vratom obrnjena peta, bo ostala doma. Veliko pajkov v stanovanju napoveduje veliko snubcev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj pa če si že married in je vseen velik pajkov v stanovanju za posesat? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj pa če si že married in je vseen velik pajkov v stanovanju za posesat? hm.... skok čez plot, morda? sicer naj bi to veljalo bolj za samske... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Bravo Contesa! Tudi jaz tako naredim, naj živi, saj je tudi pajek bitje, pa še fini stražar na vratih, glede mrčesa mislim... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Hm, jaz imam tudi pajkce doma, ko kakšnega ulovim, ga spustim ven, nikoli ga ne ubijem ali posesam(pravijo, če ubiješ pajka iščeš nesrečo) Tudi jaz ga nikoli ne ubijem. Ampak je luštno gledat, navadno je pajek tko bolj na "slow motion", ko ga pa hočeš prijeti, kar naenkrat dobi brzino al se pa zvije v kepico ko kakšen ježek... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Kruh je - razen pri obedih - treba pustiti pri miru, ker takrat kruh spi.Kruha se nikoli ne sme vreči v smeti.Na novega leta dan mora samsko dekle čez ramo vreči čevelj proti izhodnim vratom. Če je špica čevlja obrnjena proti izhodnim vratom, se bo tega leta poročila/odselila, če je proti vratom obrnjena peta, bo ostala doma. Veliko pajkov v stanovanju napoveduje veliko snubcev.zelo zanimivo to opisuješ,res.sam tisto o kruhku pa ne bom trdil Prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Danes srečal dve mački na lokalni cesti in jaz se počasi pripeljem, da jih ne prestrašim. Pridem do njiju na 10 metrov in ena pobegne ko šus, druga se je pa še umivala in urejevela še več kot dve minuti(točno na srediču cestišča!!!, jaz pa ne morem mimo ) in potem počasi odšla naprej, jaz sem se pa počasi odpeljal naprej, sem jo raje počakal, da se je uredila, ker nisem vedel koliko življenj še ima....lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Nekoč mi je stara teta povedala, kako se znebiš bradavic, da jih zacopraš. Rekla je, da ko gre luna prvi krajec gor, greš na polje, poklekneš, narediš pest, zamahneš z roko čez ramo in rečeš: Luna gre gor, bradavica pa dol. Imela sem bradavice na roki, naredila sem tako in čez nekaj dni jih ni bilo več. Verjamete ali ne, res jih ni bilo več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 danes ko sem šla v "službo" s kolesom... mi je ravno pred sprednjo zračnico preletel kos ... črna barva... pomislim... ups. da ni to kakšno svarilo. potem pa: ma ja... zakaj bi se meni kaj slabega zgodilo . itak ne verjamem v takšne stvari kaj dosti, velikokrat so le naključja in potem lepo peljem naprej, na desni parkirani avti, tralala lepo... naenkrat trešč x!x ... en kreten odpre vrata od parkiranega avta ravno, ko se je Aira hotela peljati mimo . Aira kot je dolga in široka na tleh, kolo na njej, na cesti, en kup ljudi, vsi buljijo... vsekakor njegova krivda, lahko bi ga tožila ...priče sem imela . pa se je opravičeval in mi malo popravil kolo- "ketno". se zgodi vsakemu. malo sem potolčena, koleno malo škriplje, par odrgnin.... so mi jih popihali in polubčkali, tako da ni bilo hudega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Sedaj bo pa treba nosti s sabo polne denarnice x!x , pa ne zaradi mene, ampak zaradi prvega posluha do kukavice, saj menda veste za to vražo x!x ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Aira...če se je kaj opravičil...bi jez pozabila na štoravost...če pa ne...(da bi te še nadrl zraven)...pa takoj k odvetniku... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 ..., pa ne zaradi mene, ampak zaradi prvega posluha do kukavice, saj menda veste za to vražo ja poznam tole..si me spomnil, samo kukavce so že ven prlezle,ko so trobentice zasijale˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 danes ko sem šla v "službo" s kolesom... mi je ravno pred sprednjo zračnico preletel kos ... črna barva... pomislim... ups. da ni to kakšno svarilo. potem pa: ma ja... zakaj bi se meni kaj slabega zgodilo . itak ne verjamem v takšne stvari kaj dosti, velikokrat so le naključja in potem lepo peljem naprej, na desni parkirani avti, tralala lepo... naenkrat trešč x!x ... en kreten odpre vrata od parkiranega avta ravno, ko se je Aira hotela peljati mimo . Aira kot je dolga in široka na tleh, kolo na njej, na cesti, en kup ljudi, vsi buljijo... vsekakor njegova krivda, lahko bi ga tožila ...priče sem imela . pa se je opravičeval in mi malo popravil kolo- "ketno". se zgodi vsakemu. malo sem potolčena, koleno malo škriplje, par odrgnin.... so mi jih popihali in polubčkali, tako da ni bilo hudega... Hm, tole sele zdajle vidim, Aira - no, se dobro da je (ocitno) zdaj ze vse OK. Jaz tudi sprejemam tele 'pticje signale', tudi tako berem iz teh simbolov, veckrat se mi kaj dogaja in je kaksna povezava s ptici, ki jih ravno vidim ali kaj podobnega, ko je kaj pomembnega, pa so vedno around kaki posebni ptici (no, relativno posebni, glede na to pac, da zivim v mestu, recimo storklja ali caplja)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ja poznam tole..si me spomnil, samo kukavce so že ven prlezle,ko so trobentice zasijale˝....AMPAK JAZ JO ŠE NISEM SLIŠAL Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 si že premal odzuni kukavce pojejo sam v določen počutni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ....imaš prav, med betonom jo ni, ampak res jo še nisem slišal to pomlad, pričakujem vsak dan ta dogodek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 April je, dež pada, bot doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...jaz sem pa mislil, da sem dobil prej namig za v naravo , na, potem pa bodi pameten zdaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Danes, ko je VNEBOHOD se ne sme plezati na drevje x!x Če se boš danes narobe oblekel, boš kaj kmalu videl vse čarovnice. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 zadnji stavek je neki novega, zanimivega..bom pazil in že zvečer vse prav obrnil Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ... ...men je pa mami včesih ko sem bila majhna govorila, da mi bo lulček zrasel, če bom žvižgala... ...hi-hi, pa mi ni.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kaj je zdaj, kaj narobe zato ŽAŽA , sicer pa to menda veste, da ni v redu žvižgati v zaprtem prostoru , razen v kakšnih športnih dvoranah Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ... ...men je pa mami včesih ko sem bila majhna govorila, da mi bo lulček zrasel, če bom žvižgala... ...hi-hi, pa mi ni....hi hi Meni je pa vedno dejala: če punca žvižga, je Marija žalostna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 hjoj,tele o žvižganju so res butaste,zanimivo pa je,da ostanejo dobr zapisane v glavah Bors ,ne nevem, zakaj v zaprtem ni dobr žwižgat, a zato ,ker te nobedn ne sliš? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.