borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ...ne to, vleče nesrečo v prostor in pristotne v njem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ej, ko so tuki prebral˝,so takoj začel žwižgat...men se zdi res nesmisel, zato sm tak se spodtaknil˝v to... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 "Tko pjeva zlo ne misli" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ko sem bila majhna so mi rekli, da bo Gargamel prisel, ce ne bom pridna. Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 hjoj,tele o žvižganju so res butasteEvo eno praktično o žvižganju: Kdor tre orehe, mora ob tem žvižgati Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ....da sosed ne sliši, ker so ukradeni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Nikar ne stopi pod hrast, vanj udari strela, ker je pod njim vrag počival. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ....da sosed ne sliši, ker so ukradeni Ne ne...da jih na da 5 v usta in enga v pehar... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ...in pogoltne, potem pa začne "škripati" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pozdravljeni! Tole spodaj napisano,še najbolj v tole tematiko spada, pa kdo verjame prav, če ne pa tudi prav. Praznoverjenje v zvezi z prvimi desetimi dnevi polne lune, za info, danes je tretji, da veste gledati za v prihodnje: 1. dan polne lune - primeren čas za vsa opravila, otroci rojeni na ta dan bodo v življenju uspešni in srečni; slabo se piše tistim, ki na ta dan zbolijo. 2. dan polne lune - dober dan za vse vrste transakcij, za obdelavo zemlje, za potovanje na morju. 3. dan - ne obeta nič dobrega, otroci rojeni v tem času ne bodo dočakali visoke starosti; tudi kakšnih poslov se na ta dan ni lotevati. 4. dan - je nalašč za zidanje hiše in politične dejavnosti. 5. dan - je pametno spočeti otroka in ves mesec bo takšno vreme, kot je ta dan(to bo v ponedeljek, kar pomeni, da bo naprej le bolj lepo, kot je trenutno). 6. dan - naklonjen lovcem in ribičem. 7. dan - za zaljubljanje, sklepanje novih poznanstev in utrjevanje starih. 8. dan - kdor na ta dan zboli, se lahko kar hitro pripravi na smrt( tale je bolj mračna, no nisem preverjal, niti želim). 9. dan - je potrebno paziti,da kunini žarki ne obsijejo obraza, ker to bi utegnilo iznakaziti in človeku omračiti um. 10. dan polne lune - otrok rojen na ta dan, bo morda postal klatež ali pa slaboumen. Nekaj mi jih ni sicer všeč, napisal sem tako kot sem pred leti prebral, mogoče bo kdo lahko kaj potrdil, sicer smo pa v temi "vraže"....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 hj, a to velja prav do dneva nekak natančno? si je pole treba pisat kr na koledar?..... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ...bo treba, ja... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Zanimivo, Boris - kje ti vse to najdes! Fajn, da nizas vse tole, mi je kul imeti tako 'bazico' vraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Zanimivo, Boris - kje ti vse to najdes! Fajn, da nizas vse tole, mi je kul imeti tako 'bazico' vraz. Marsa dost prebiram marsikaj kdaj, pa si zabeležim, no me veseli , da tole potem delim z vami, saj drugi pa druge stvari omenijo, ki jih še ne poznam, saj se kar dobro dopolnjujemo ....več ljudi več ve , lep dan in cel teden, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ne vem, če spada sem, pa vseeno: "rečejo cahn" Sem v petek iskala cel dan izgovor, da ne grem pa poslovilno zabavo sodelavca, zelo dobrega in ker se nisem nič spomnila sem šla. Približno 18,30 smo nazdravili in postavim kozarec na mizo in se mi brezveze prelomi na polovico, vsi kričijo, to je za srečo. :xx!: Čez slabo uro se v sekundi odločim, da grem končno domov in , ko pridem do stare mame jo najdem na tleh nezavestno (zapletla se je v tepihe). Sreča, da si ni nič zlomila. Če bi šla takrat, ko se mi je kozarec prelomil, bi bila pri njej pred tem in se ji verjetno ne bi nič zgodilo. :o|o: LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Približno 18,30 smo nazdravili in postavim kozarec na mizo in se mi brezveze prelomi na polovico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ja se strinjam s teboj Bobnar vendar nisem bila nalita ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ..zadosti, če si bila opita... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Čez slabo uro se v sekundi odločim, da grem končno domov in , ko pridem do stare mame jo najdem na tleh nezavestno (zapletla se je v tepihe). Sreča, da si ni nič zlomila. Če bi šla takrat, ko se mi je kozarec prelomil, bi bila pri njej pred tem in se ji verjetno ne bi nič zgodilo. :o|o: LP!Če se ti ne bi zlomil kozarec, bi si pa mogoče stara mama kaj zlomila . To je tako kot napol prazen in napol poln kozarec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Pa vseeno ne toliko, da bi drobila kozarce no, presneto ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Če se na pustni torek ne naješ kislega zelja, te komarji opikajo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 V Angliji, če najdeš na cesti gumb, lahko pričakuješ, da boš dobil prijatelja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 zanimivo. a sam u Angliji?potem uvozi ti Bors v slo. deželo, priredi pa bo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Pod drevesom je dobro pustiti jabolko ali dve na tleh, ker s tem osrečiš kakšnega duha. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.