Skoči na vsebino

VRAŽE

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 217
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...
....da sosed ne sliši, ker so ukradeni x:Dx  x:o)x

Ne ne...da jih na da 5 v usta in enga v pehar... x:)x x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Tole spodaj napisano,še najbolj v tole tematiko spada, pa kdo verjame prav, če ne pa tudi prav.

Praznoverjenje v zvezi z prvimi desetimi dnevi polne lune, za info, danes je tretji, da veste gledati za v prihodnje:

1. dan polne lune - primeren čas za vsa opravila, otroci rojeni na ta dan bodo v življenju uspešni in srečni; slabo se piše tistim, ki na ta dan zbolijo.

2. dan polne lune - dober dan za vse vrste transakcij, za obdelavo zemlje, za potovanje na morju.

3. dan - ne obeta nič dobrega, otroci rojeni v tem času ne bodo dočakali visoke starosti; tudi kakšnih poslov se na ta dan ni lotevati.

4. dan - je nalašč za zidanje hiše in politične dejavnosti.

5. dan - je pametno spočeti otroka in ves mesec bo takšno vreme, kot je ta dan(to bo v ponedeljek, kar pomeni, da bo naprej le bolj lepo, kot je trenutno).

6. dan - naklonjen lovcem in ribičem.

7. dan - za zaljubljanje, sklepanje novih poznanstev in utrjevanje starih.

8. dan - kdor na ta dan zboli, se lahko kar hitro pripravi na smrt( tale je bolj mračna, no nisem preverjal, niti želim).

9. dan - je potrebno paziti,da kunini žarki ne obsijejo obraza, ker to bi utegnilo iznakaziti in človeku omračiti um.

10. dan polne lune - otrok rojen na ta dan, bo morda postal klatež ali pa slaboumen.

Nekaj mi jih ni sicer všeč, napisal sem tako kot sem pred leti prebral, mogoče bo kdo lahko kaj potrdil, sicer smo pa v temi "vraže"....lp, B. x;)x

Zanimivo, Boris - kje ti vse to najdes! :eek: x^x

x8Dx Fajn, da nizas vse tole, mi je kul imeti tako 'bazico' vraz. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo, Boris - kje ti vse to najdes!  :eek:  x^x

x8Dx Fajn, da nizas vse tole, mi je kul imeti tako 'bazico' vraz.  x8Dx  :palec:

Marsa dost prebiram marsikaj kdaj, pa si zabeležim, no me veseli x^x , da tole potem delim z vami, saj drugi pa druge stvari omenijo, ki jih še ne poznam, saj se kar dobro dopolnjujemo x^x ....več ljudi več ve :eek: , lep dan in cel teden, B. x:)x :palec:

Ne vem, če spada sem, pa vseeno: "rečejo cahn" x?x

Sem v petek iskala cel dan izgovor, da ne grem pa poslovilno zabavo sodelavca, zelo dobrega in ker se nisem nič spomnila sem šla.

Približno 18,30 smo nazdravili in postavim kozarec na mizo in se mi brezveze prelomi na polovico, vsi kričijo, to je za srečo. :xx!:

Čez slabo uro se v sekundi odločim, da grem končno domov in , ko pridem do stare mame jo najdem na tleh nezavestno (zapletla se je v tepihe). :O:

Sreča, da si ni nič zlomila.

Če bi šla takrat, ko se mi je kozarec prelomil, bi bila pri njej pred tem in se ji verjetno ne bi nič zgodilo. :o|o:

LP!

Čez slabo uro se v sekundi odločim, da grem končno domov in , ko pridem do stare mame jo najdem na tleh nezavestno (zapletla se je v tepihe).  :O:

Sreča, da si ni nič zlomila.

Če bi šla takrat, ko se mi je kozarec prelomil, bi bila pri njej pred tem in se ji verjetno ne bi nič zgodilo.  :o|o:

LP!

Če se ti ne bi zlomil kozarec, bi si pa mogoče stara mama kaj zlomila x;)x .

To je tako kot napol prazen in napol poln kozarec x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...