Skoči na vsebino

Napoved za 15. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/15/"][b]Napoved za 15. teden[/b][/url] - [b]7. - 13. april 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 52
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Najprej HVALA MArsa....zanimiva napoved :)

[color="#9932CC"]Ne sledimo vselej in v vsaki situaciji zgolj nagonom in skušajmo vsaj za hip zavzeti nekoliko distance; če se nam zdi kakšna zadeva v točno tem trenutku zelo pomembna, pa se nekako v sebi sprašujemo, če ji morda vendarle ne posvečamo preveč pozornosti, se vprašajmo: ali je to res tako pomembno zame? Mi bo čez mesec ali leto še kaj pomenilo?[/color]

.......tole si moram vtisniti v spomin...saj se stavri izboljšujejo...verjemte x^x

Vse bomo doživljali močno in osebno in bomo težko gledali na zadeve oddaljeno ali iz kakega drugega zornega kota, hitro se bomo počutili ogroženo, skratka, vse se bo vrtelo okrog nas in se bomo temu primerno tudi obnašali, kar pa seveda ne bo vedno najbolje vplivalo na medsebojne odnose.

Spet bo več takšnih in drugačnih bojev za ozemlje in za vse svoje, kar bomo spremljali tako v bližjem, kot tudi širšem okolju, več bo tako tudi agresivnih, krvavih in eksplozivnih dogodkov.

Čimmanj se sami izpostavljajmo viharnim vrtincem dogodkov oz. iz njih čimprej izstopimo (če se bomo slučajno vendarle impulzivno zapletli vanje).

[color="#483D8B"]Tole je pa pravi izziv zame x;)x

Hvala Marsa x:)x :palec: [/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

marsa....hvala..... x:Xx

kar u toku....čistilna akcija me napadla že čez vikend......plani so skladni......pa ščitnico moram spravit spet mal u red.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

O, thanks Marsa :palec:

x;)x x:)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

whoopsi doopsi, tale merkur v ovnu je pa meni znan x:px pa res ne vem, zaka ga ne marajo :V: pa tko fletkan je :2src:

dobro, z afti se pač neomo vozli, an :inocent:

KWA, Amis, et tu :inocent: :palec: jest tko cuno pa metlo gonila, da...sm zdej čist zmatrana :switz: prouzaprou bom zdej dva dni doma ležala, k sm čist hin, tale spomladanska mene uničuje, pa ful regrata jem, pa skos se na svežem luftu šetkam...

še dobro, da mlaj ni učinkoval na MArso, tko smo napoved dobili xsuperx :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hojladrija bellissime! x:Xx x;)x :palec:

[quote name='Cookie' post='959357' date='7. Apr 2008, 11:07']še dobro, da mlaj ni učinkoval na MArso, tko smo napoved dobili xsuperx :palec:[/quote]
uh.. JE deloval....
sploh ne mroem verjet, da mi jo je ratal napisat. tle sem sedela pa gledala prazen 'list'. x:o)x
vsak stavek mi je blo tezko napisat.. :o|o:
totalen mlaj tud pr men. :o|o:
pa se mars v raku. :o|o: xrolleyesx

kdo bi si bil mislil, a ne, da sem rojena na totalen mlaj? xDDx

Uh merkur v ovnu.... :bomb:
tamal ga ma. ful se mu opazi.... nekaj ovna je pa ipak moral met, ocitno, k sem mela 3. aprila rok (pa smo se izognil ovnu, da bo bl fital, no sam tegale merkurcka smo pa fasal x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz tud mela svoje mlajevske fore čez vikend.. smilila se sama sebi pa tečna bila pa kr neki...

danes se pa zbudila čist zalimana.. še zdaj mam čist zabuhle oči pa v bistvu bi šla najrajši nazaj spat.. spila že 2 šalci čaja pa nič ne pomaga kej dost.. bo res neki mevžast začetek tedna..

sem pa vplačala letalske karte za egipt, od 20. do 1. maja.. uspela ful pocen dobit x^x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sem se tudi jaz sama sebi smilila vceraj en malo x:Ix , je pa najbolj ziher varianta, najmanj enemu se 100% smilis x:Dx x;)x

kot prvo me leva noga tko boli kot da ne bi krč pod zadnjico popustu... sem komaj pretekla progo, nato zinem preveč, gledam svoje fotke in opazujem tujko... v službi kar nekaj stvari naenkrat... ne ni moj začetek tedna, definitivno ni...
Marsa, hvala za napotke, kako pridit s čimmanj buškami čez brzice... sej kolk upoštevam in kolk bušk dobim je pa moj problem ane? xrolleyesx

x;)x

a smo al nismo.... xcivx xupx x:px

[quote name='Aliana' post='959381' date='7. Apr 2008, 11:44']jaz tud mela svoje mlajevske fore čez vikend.. smilila se sama sebi pa tečna bila pa kr neki...

danes se pa zbudila čist zalimana.. še zdaj mam čist zabuhle oči pa v bistvu bi šla najrajši nazaj spat.. spila že 2 šalci čaja pa nič ne pomaga kej dost.. bo res neki mevžast začetek tedna..[/quote]
jaz tud vsa of... sam mi je caj pomagal.. (najprej sem zjutraj agrumski sok, pol eno salco mete, pol pa eno salco melise.. pa sto vod xDDx)

aajja!!!!!!! pozabla spesl poudart petersilj!
dbest za razpucavanje! xyesx x:o)x
ful gre vse ven.. ne mors verjet.
jaz ga sipam ko shus (pa ne zarad pucanja, pac vsec mi je, shizim na petersilj xDDx)

[quote]sem pa vplačala letalske karte za egipt, od 20. do 1. maja.. uspela ful pocen dobit x^x[/quote]
xsuperx

[quote name='Pujsita' post='959467' date='7. Apr 2008, 15:38']je pa najbolj ziher varianta, najmanj enemu se 100% smilis x:Dx x;)x[/quote]
x:px x:Dx

[quote name='Audente' post='959480' date='7. Apr 2008, 16:10']...pa da se nisem z drugimi, sem se sama s seboj x^x[/quote]
vcas je boljs, vcas pa slabs. xDDx xyesx x;)x

[quote name='Ksenia' post='959516' date='7. Apr 2008, 18:32']kot prvo me leva noga tko boli kot da ne bi krč pod zadnjico popustu... sem komaj pretekla progo, nato zinem preveč, gledam svoje fotke in opazujem tujko... v službi kar nekaj stvari naenkrat... ne ni moj začetek tedna, definitivno ni...
Marsa, hvala za napotke, kako pridit s čimmanj buškami čez brzice... sej kolk upoštevam in kolk bušk dobim je pa moj problem ane? xrolleyesx[/quote]
zakaj boli? :sori: kaj spregledala?

ja nc, mors pridt z nc buskami cez brzice. x:px :vragec:
(*pajade! x:Dx)

aja spekla sem se (k sem polpete ravnokar (s)pekla.
busk pa se nobenih (zaenkrat x:o)x)

xcivx

Picasso

[quote name='Marsa' post='959374' date='7. Apr 2008, 11:23']Hojladrija bellissime! x:Xx x;)x :palec:
uh.. JE deloval....
sploh ne mroem verjet, da mi jo je ratal napisat. tle sem sedela pa gledala prazen 'list'. x:o)x
vsak stavek mi je blo tezko napisat.. :o|o:
totalen mlaj tud pr men. :o|o:
pa se mars v raku. :o|o: xrolleyesx[/quote]

:palec: še več takih mlajev...kako blagohotno delujejo na Marso x8Dx ...

"težak porod, pa srčkano dete"

Hvala za napoved xDDx

peteršiljev čaj, marsa......?....a to iz svežga peteršilja al iz unga posušenga za kuhat.....?....in kako ga nardiš?.....tole bi bla men zdej ena dobra čistilna kura za spomladi.....

popihe in pobože kdor rabi..... xwizardx :detelca: xcrossfingx

Bogte amis - oba sta za kuhat, samo pri svežem je okus intenzivnejši, frišno pač.
Jaz ga tudi v enormnih količinah uporabljam, koren, zeleni del..pol pa še zeler in vse živo namečem v juhe kakšne. tudi imam v mislih, da deluje čistilno.
kot čaj ga pa še nikoli, ampak res nikoli nisem pila - bi ga mogoče pa morala s preslico probat - preslica mi za oglom raste.

Hvala za napoved.
delujemo v skladu z ovnom - zaženemo se v projekte z vso silo(jaz celo svojega saturna v biku prelisičim s čisto praktičnimi izgovori).

Sanjala tudi -spet intenzivno - danes Pujsito - madonca ženska imela neko slavnostno večerjo, jaz pa v belih gatah in črni spodnji majici na wc tam okoli šla in pol srečala sošolko z osnovne šole, obe ful zaposleni na sekretu(dobro, da mi v resnici ni ušlo, ko to delo tak v živo sanjala) in pol grem ven pa pravim Puseslavi - upam, da ne zameriš, ko ti serjema tak tu na tvoji večerji...
Da dol padeš no...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='enja' post='959582' date='7. Apr 2008, 21:42']:palec: še več takih mlajev...kako blagohotno delujejo na Marso x8Dx ...[/quote]
x:Dx
no men bi bl ustrezala drugacna blagohotnost, sam sej nimam kej dost izbire a ne. x:px

[quote name='Amis' post='959624' date='8. Apr 2008, 07:18']peteršiljev čaj, marsa......?....a to iz svežga peteršilja al iz unga posušenga za kuhat.....?....in kako ga nardiš?.....tole bi bla men zdej ena dobra čistilna kura za spomladi.....[/quote]
Sipas ga v hrano, na konc (to ves in pocnes).
In kot pravi nataly - vse je za porabit (tud semena delujejo tko, jih stisnes)
Caj pa pripravis tako, da das petersilj v vodo in tik preden zavre, odstavis (podobno kot pri tavzentrozi). in to je to.
zelo fajn pit po kaksnih prezeravanjih.

[quote name='nataly' post='959635' date='8. Apr 2008, 08:50']Bogte amis - oba sta za kuhat, samo pri svežem je okus intenzivnejši, frišno pač.
Jaz ga tudi v enormnih količinah uporabljam, koren, zeleni del..pol pa še zeler in vse živo namečem v juhe kakšne. tudi imam v mislih, da deluje čistilno.
kot čaj ga pa še nikoli, ampak res nikoli nisem pila - bi ga mogoče pa morala s preslico probat - preslica mi za oglom raste.

Hvala za napoved.
delujemo v skladu z ovnom - zaženemo se v projekte z vso silo(jaz celo svojega saturna v biku prelisičim s čisto praktičnimi izgovori).

Sanjala tudi -spet intenzivno - danes Pujsito - madonca ženska imela neko slavnostno večerjo, jaz pa v belih gatah in črni spodnji majici na wc tam okoli šla in pol srečala sošolko z osnovne šole, obe ful zaposleni na sekretu(dobro, da mi v resnici ni ušlo, ko to delo tak v živo sanjala) in pol grem ven pa pravim Puseslavi - upam, da ne zameriš, ko ti serjema tak tu na tvoji večerji...
Da dol padeš no...[/quote]
ne rabis s preslico, preslica je taka trdkasta, palicasta mal, petersilj pa je nezen...
saj ce ga ful sipas v hrano, je dost.

ampak je pa fajn pri kaksni zabuhlosti pa zastajanju vode.

aja in zelena je seveda tud fajn.

Hecne sanje. xDDx
jaz tud zadnje cajte kej tacga sanjam... zadnjic sem sanjala da je bil nekaksen javni wc, a kot v kinu - tako da so se skoljke skup drzale. x:Dx

Picasso

[quote name='Aliana' post='959381' date='7. Apr 2008, 11:44'].. spila že 2 šalci čaja pa nič ne pomaga kej dost..[/quote]
meni tut nič kaj ne pomaga.
samo še bolj zalimana sem, se mi zdi.
za egipt pa super x8Dx

[quote name='Marsa' post='959574' date='7. Apr 2008, 21:03']petersilj![/quote]
u, peteršilj. ga jem kar tako. operem ga in pol grickam x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jaz tud. xyesx xDDx

ko je recimo tko za okras zraven pr jedi, ga itak vedno zgrickam, pa se od vseh ostalih, k ga ne marajo. :8):
(a ves, kr tko po gostilni hodim pa jim ga vzamem s kroznikov :D)

Picasso

[quote name='Marsa' post='959659' date='8. Apr 2008, 11:21']jaz tud. xyesx xDDx

ko je recimo tko za okras zraven pr jedi, ga itak vedno zgrickam, pa se od vseh ostalih, k ga ne marajo. :8):
(a ves, kr tko po gostilni hodim pa jim ga vzamem s kroznikov :D)[/quote]
tudi jaz vedno od drugih poglodam peteršilj.
bi pa rada tole vidla, kak se sprehajaš po gostilni pa peteršilj nabiraš po krožnikih x:Dx x8Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

o bejbe hvala..... :palec:

vidim, da bo treba nek ukrent....včas, ko je bla mama še živa, je bil skoz peteršilj....tud pozimi.....zdej vidim, da bo treba prevzet tole tradicijo v lastne roke....in si ga posejat v kakšno posodo in jo za pozimi spravit "pod streho".....kr semi ne da več čakat, da bo na fotrovem vrtu odgnal......no punce, pa ste mi dale idejo... x:px

[i]Vse počnemo vneto in zagnano, a s preveliko naglico in tudi nestrpnostjo, tako tak položaj ni preveč naklonjen prometu in bomo tudi zdaj beležili več prometnih [/i]

....ja aj ajačisto prehitro sem parkirala na npravem mestu in glej opsa, pajek odpeljal avto in sem bila ob 75 eur :C: :C: :C: :C: moram se skulirat x^x

Audi, štala, ampak veš kaj, bodi vesela, da imaš teh 75 eurčkov da lahko plačaš ;) le stvar pogleda spremeniš pa je ;)

Marsa, zadnje čase spet ful tečem... in me je včeraj že na začetku ob hoji tko zagrabilo v nogi, da sem prav šantala... verjamem v to, da mišice niso navajene ter da se ne vrača išias ;) danes ko je takšno vreme bom čisto anrahlo na tekaški stezi srečo preizkušala :2src:
ja peteršilj.. obstaja ena zgodbica, sestra je rabila do tekme izgubit kg pa pol (tekmovala v disciplini do 60 kg) pa pravi kaj naj (čez noč je moralo dol)... jst pa peteršiljevo juho... pa si je skuhala peteršilj, pila to juho, jedla tist peteršilj, no ja zgubila je 2 kg ;) pravi da o okusu pa raje ne bi...

[quote name='nataly' post='959635' date='8. Apr 2008, 07:50']Sanjala tudi -spet intenzivno - danes Pujsito - madonca ženska imela neko slavnostno večerjo, jaz pa v belih gatah in črni spodnji majici na wc tam okoli šla in pol srečala sošolko z osnovne šole, obe ful zaposleni na sekretu(dobro, da mi v resnici ni ušlo, ko to delo tak v živo sanjala) in pol grem ven pa pravim Puseslavi - upam, da ne zameriš, ko ti serjema tak tu na tvoji večerji...
Da dol padeš no...[/quote]

x:Dx xDDx x:px
Nataly, briga me, kako si oblecena, pa ce serjes na zabavi al pa ne x:o)x , sem te vedno vesela :2src: :palec:

Jaz imam tudi odtsekane sanje xrolleyesx . Ne maram pridiganja in posiljevanja kako spreminjat lajf ipd, ampak mi je ena deklica rekla, da si zeli VW Pasata, pa sem ji rekla, naj ga vizualizira vsak vecer preden zaspi in da ga bo imela x:o)x :inocent: , mater sem daviteljica, se v sanjah ne dam mira x;)x .

Glede petersilja pa, se spomnim Marsa, da si svetovala enkrat, ko smo se ustrasili, da so Trudiju ledvice odpovedale, oz. da so zelo zelo boge in je nekaj dni pil caj, dokler ga nisem shecala, da je sel na pregled v bolnico. Kaksen je ucinek, tezko recem, ker je bil problem drugje in bolj kompleksen, definitivno pa okus ni bil slab, sem ga poskusila tudi jaz. Danes sem na trznici poskilila za petersilj tule, pa ga nisem opazila, moram se v trgovini pogledat, kaksne zadeve se malo tezje dobi.

Novi projekti ja, idej imam za znoret, vse bi, vse nekaj zacnem, se moram zbrcat, da tudi nadaljujem in dejansko sprovedem. Na mio podrocjih, dejansko nisem plansko bitje ampak blazni impulzivec in ko cutim, da nekaj moram, moram, me ne spusti zadeva in takrat pac druge zadeve pocakajo.

Se eno off topic vprasanje imam, pa sigurno je kje ze napisano :inocent: , ampak ne vem, kam tocno bi poskilila. Odkar sem tule moram zaradi onesnazenosti in klime umivati lase vsak dan (to pocnejo vsi, ni moja osebna kaprica). Pojavila se mi je pa ena hecna zadeva. Cel lajf sem imela mastne lase, zdaj imam pa suhe in slamaste in ce ne bi dala vsakic balzama gor jih verjetno se razcesat ne bi mogla. Kaj naj pocnem z njimi, da bodo malo manj izsuseni? Olivc pa jajce ali kaksna druga zadeva?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...