zora58 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Zlata ribica prosim te čuvaj me odhajam v Avstralijo in to sploh prvič z avionom.Lahko mi verjameš,da me je kar malo strah ampak vem ,da ga je treba premagat.Še enkrat prosim malo mi stoj ob strani pa hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 vse bo ql, mal se prošeti po letalu vsake tolko cajta, bo hitro minilo. Vse skp zgleda kt vožnja v enmu ogromnemu busu, k se vozi po hudo luknjasti makadamski cesti. mene bi bl skrbele une živali, majo 40 najbolj strupenih živali tm dol, tak da...pajkov ne šlatat, pa gosenic tut ne. če pa padeš dol, je to ena izmed lepših smrti kokr je smrt sploh lah lepa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. april 2008 Prijavi Deli 8. april 2008 Na 10.000 metara, među putnike uđe pilot s padobranom i kaze:"Dragi putnici, avion se zapalio, ali vi nista ne brinite. Ja sad idem po vatrogasce." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Zlata ribica prosim te čuvaj me odhajam v Avstralijo in to sploh prvič z avionom.Lahko mi verjameš,da me je kar malo strah ampak vem ,da ga je treba premagat.Še enkrat prosim malo mi stoj ob strani pa hvala tija sej je res pizdarija. u bistwu še dobr, da ne weš u kwa se podajaš...če sam pomislm, da se nker kadit sme, pa prbit se ga preweč ne morš, namest fejst babe za sopotnico dobiš fejst zateženo, pa use na komando pa točn po urniku, pa prst ti loh tut kdo u rt utakne... kao obramba pred teroristi... ma dej... ka pa wem no... jest bi se uglaunem telih problemou kr veseliu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 Se dva policaja peljeta v Ameriko. Nad oceanom pilot sporoči, da je odpovedal en motor, da lahko varno letijo naprej brez problemov edino eno uro dalj se bodo vozili.......pa rukne en policaj drugega...a se lohk zamisliš kok časa b se vozil, če b oba motorja crknla.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
davidoff12 16. maj 2008 Prijavi Deli 16. maj 2008 no ribica ker pač ne verjamem v pravljico tokrat ti zaupam potovanje Long Beach CA, USA, v kratkem še to poletje 2 meseca, potem več, upam da za vedno ostanem tam in delam stvar ki mene veseli in pustim goro okoriščanih vampirjev za sabo za vekomaj, če mi uspe me ta deželica ne vidi več nikoli, naj se zgodi kar mi pripada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.