xyz 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Ponižnost predstavljanja osirotele poetičnosti,odročne zavoljo prekletstva nekompatibilnosti. P.P.P.S. Se veselim poduka najstrožjega članov pravičnih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Vaše pesmi Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Pogoji in pravila uporabe Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 mislm, da gre tle za eno posebno poezijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 11. april 2008 Avtor Prijavi Deli 11. april 2008 Pôjem hvalo, pesnica mi dragati za razumevanje, prijaznost. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 kdo se tu bohoti in ustvarjalnega duha motipomembno ni saj poezija pravale od večnega duha prihaja. šminka, lakira..to v sebi naj ne zatira..Zato ponos naj vzide,da umetnost v ospredje pride Pôjem hvalo, pesnica mi dragati za razumevanje, prijaznost. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 11. april 2008 Avtor Prijavi Deli 11. april 2008 http://www.smileygarden.de/smilie/Liebe/wub.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 mislm, da gre tle za eno posebno poezijo.. jawogonsko.... :xx!: x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. april 2008 Avtor Prijavi Deli 22. april 2008 Brhka izbrskanost,izposojene pomijenamrgodenost ob peskanjuplesni s kipcev. Zborovsko spoznanjedenarja žuborenjepokakanost cestišččakajoč neviht. Zbistritev bistvakaotične smelostiprepuščene na milosttraču iz časopisa. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. april 2008 Avtor Prijavi Deli 27. april 2008 Prepletanje spiralastih poti metuljevzačrtanih z nevidnim risom po ozračjusolze zlate se usipajo, znanilke srečeob edinstvenosti srečanja neponovljivega. Je bila to misel, ki je švigala kot strel svetlobeskozi zaustavljenost trenutka dveh pogledov,ki se v utrinku enem le za hip sta prepoznalakakor ena sama v vrtinec prepletenost ? XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Prepletanje spiralastih poti metuljevzačrtanih z nevidnim risom po ozračjusolze zlate se usipajo, znanilke srečeob edinstvenosti srečanja neponovljivega. Je bila to misel, ki je švigala kot strel svetlobeskozi zaustavljenost trenutka dveh pogledov,ki se v utrinku enem le za hip sta prepoznalakakor ena sama v vrtinec prepletenost ? XYZ jako všečno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 Prepletanje spiralastih poti metuljevzačrtanih z nevidnim risom po ozračjusolze zlate se usipajo, znanilke srečeob edinstvenosti srečanja neponovljivega. Je bila to misel, ki je švigala kot strel svetlobeskozi zaustavljenost trenutka dveh pogledov,ki se v utrinku enem le za hip sta prepoznalakakor ena sama v vrtinec prepletenost ? XYZ tudi meni je všeč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 28. april 2008 Avtor Prijavi Deli 28. april 2008 jako všečno tudi meni je všeč! Me dvojno veseli, da temu je tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 30. april 2008 Avtor Prijavi Deli 30. april 2008 Oaza premirjašušljanje podkupninebrezizraznost utrjene grimase. Prebledelo spoznanjeestetika zmečkaninvsebovano svojstvo otrplosti. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 DO RE MIDO MIDORE FA LALA LAFA LADO DODO DORE MIMI DOoooooooooo. ZYX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. maj 2008 Prijavi Deli 6. maj 2008 zanimivo bi blo dobr še ritem označit (npr.katera so bolj dolga in katera kratka trajanja) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 7. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2008 DO RE MI (1/3, 1/3, 1/3)DO MI (2/4, 2/4)DO (1)RE FA LA (1/3, 1/3, 1/3)LA LA (1/4,1/4...)FA LA (...1/4, 1/4)DO DO (2/4, 2/4)DO DO (1/4,1/4...)RE MI (...1/4, 1/4)MI DOoooooooooo. (1, 1) ZYX Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.