simpatija 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Dragi moji lunarci in drage moje lunovke Pred kaksnega pol leta smo se s prijatelji odlocili posusiti na eni od internetnih "kliknem nekaj oglasov na dan in dobim denar" strani. In danes lahko vesela povem, da sem dobila nakazanih nekaj deset dolarjev na racun. Vendarle niso vse od omenjenih stvari nateg. Preden pomislite, da je to premalo za vlozen cas in da se vam ne splaca, bom rekla samo to, da nisem hotela nikogar novega "potunkat" v to stvar, dokler sama ne preverim, ali je kaj resnice na obljubah in zato je seveda trenutni zasluzek majhen. Naj vam na kratko orisem, kaj je treba narediti. Registrirate se na naslednji povezavi: http://bux.to/?r=kirhit in na dan kliknete (pogledate) okoli 10 oglasov. To je to. Nicesar ni treba placati, registracija je povsem brezplacna. Zasluzite za vsak oglas, in ce povabite se prijatelje, se za vsak njihov klik na oglas. Ker to pocnete vmes, ko brskate po spletu, berete forum, odpisujete maile, s tem ne zrtvujete nobenega dodatnega casa. Ne bom obljubljala milijonov, niti tisocakov evrov ne, razen če imate na tisoče prijateljev, ki se bodo tudi registritali. Je pa majhen dodaten zaslužek za kakšen nakup knjige, prestižno večerjo, registracijo na kaksni placljivi spletni strani, nakup vase najljubse igre... Pri čemer ni treba plačati popolnoma ničesar in vam ne vzame nobenega extra časa. Kliknite na tole povezavo http://bux.to/?r=kirhit in si sami oglejte, se prepricajte in vpisite. Hvala vsakemu, saj s tem tudi meni povečate kupček denarja. Ce so se kaksna vprasanja, pa kar na dan z njimi. In ce je kdo poskusil se kaksno drugo podobno zadevo, pa tudi dobil placano, si zelim, da bi jo delil z nami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Dragi moji lunarci in drage moje lunovke Pred kaksnega pol leta smo se s prijatelji odlocili posusiti na eni od internetnih "kliknem nekaj oglasov na dan in dobim denar" strani. In danes lahko vesela povem, da sem dobila nakazanih nekaj deset dolarjev na racun. Vendarle niso vse od omenjenih stvari nateg. Preden pomislite, da je to premalo za vlozen cas in da se vam ne splaca, bom rekla samo to, da nisem hotela nikogar novega "potunkat" v to stvar, dokler sama ne preverim, ali je kaj resnice na obljubah in zato je seveda trenutni zasluzek majhen.Naj vam na kratko orisem, kaj je treba narediti. Registrirate se na naslednji povezavi: http://bux.to/?r=kirhit in na dan kliknete (pogledate) okoli 10 oglasov. To je to. Nicesar ni treba placati, registracija je povsem brezplacna. Zasluzite za vsak oglas, in ce povabite se prijatelje, se za vsak njihov klik na oglas. Ker to pocnete vmes, ko brskate po spletu, berete forum, odpisujete maile, s tem ne zrtvujete nobenega dodatnega casa. Ne bom obljubljala milijonov, niti tisocakov evrov ne, razen če imate na tisoče prijateljev, ki se bodo tudi registritali. Je pa majhen dodaten zaslužek za kakšen nakup knjige, prestižno večerjo, registracijo na kaksni placljivi spletni strani, nakup vase najljubse igre... Pri čemer ni treba plačati popolnoma ničesar in vam ne vzame nobenega extra časa. Kliknite na tole povezavo http://bux.to/?r=kirhit in si sami oglejte, se prepricajte in vpisite. Hvala vsakemu, saj s tem tudi meni povečate kupček denarja. Ce so se kaksna vprasanja, pa kar na dan z njimi. In ce je kdo poskusil se kaksno drugo podobno zadevo, pa tudi dobil placano, si zelim, da bi jo delil z nami. In zdaj si odkrila toplo vodo... Al pa Ameriko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Na internetu imaš tega kolikor hočeš. To zadevo je še kdo pogruntal:zaslužek na internetu Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 no jaz pa tega nisem vedla ...internetno nepismena pol.. No ja, se pač giblješ v drugih vodah. http://www.cosgan.de/images/more/schilder/008.gif Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simpatija 17. april 2008 Avtor Prijavi Deli 17. april 2008 Hehe... topla voda. Se vedno ne poznajo vsi tega, da kdorkoli za karkoli na internetu placa. Ali pa so ze slisali za en kup takih ponudb, ki pa so se koneckoncev izkazale za prevaro. Vem, marsikatera od teh stvari je prevara. Predvsem se izogibam (in izogibajte) tistih, pri katerih morate najprej nekaj placati, ali t.i. "izobraževanje" ali kaksne "programe", ki vam bodo pomagali do zasluzka, ali samo prijavo na spletno stran... Tole konkretno zadevo sem sprobala izkljucno zato, ker ne zahteva nicesar omenjenega, nobenega vnaprejsnjega placila. Pa se casa vzame 5 minut na dan vmes ko preberem novice/forum. Torej, ce ne bi nikoli dobila izplacanega denarja, sicer ne bi profitirala, ampak tudi ne bi nicesar izgubila. Se mi je pa, kar z veseljem povem, izplacalo. Se enkrat link za tiste, ki bi se zeleli pridruziti: http://bux.to/?r=kirhit Spletna stran je res prijazna za uporabo, nic ne skace gor in dol, utripa ali vam hoce odpreti se deset drugih oken. Robida, hvala za link Za nekaj od teh strani sem ze slisala, a se nisem nikoli registritala, tako da ne vem ničesar o njihovi poštenosti in držanju obljub o zaslužkih. Lahko pa za to, ki jo jaz reklamiram, potrdim, da izplačujejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Hehe... topla voda. Se vedno ne poznajo vsi tega, da kdorkoli za karkoli na internetu placa. Tole konkretno zadevo sem sprobala izkljucno zato, ker ne zahteva nicesar omenjenega, nobenega vnaprejsnjega placila. Pa se casa vzame 5 minut na dan vmes ko preberem novice/forum. Torej, ce ne bi nikoli dobila izplacanega denarja, sicer ne bi profitirala, ampak tudi ne bi nicesar izgubila. Se mi je pa, kar z veseljem povem, izplacalo. Pet minut na dan pri tem pomeni toliko kot nič, ker pravila zahtevajo da moraš na eni strani ostat določen čas.Tako da je treba to klikat kar precejkrat po "pet minut"... Nasvet - odpri več strani, vsako v svojem zavihku(tab) in potem klikaj.Gre hitreje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 zračunaj si kolko si plačana na uro, da imamo s čim primerjat zraven morš računat še amortizacijo miške in tko Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 kr se mene tiče... kamen na kamen... sta dwa kamna, pa da ga jebeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simpatija 17. april 2008 Avtor Prijavi Deli 17. april 2008 Če surfam po netu, sem plačana nič, če vmes kliknem na en link in grem naprej pocet kar ze tako ali tako pocnem, sem placana vec kot nic. Torej se mi splaca. Janko, kaj pa indukcija... (ce se je se kaj spomnis iz srednjesolske matematike) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 zračunaj si kolko si plačana na uro, da imamo s čim primerjat zraven morš računat še amortizacijo miške in tko Pa obrabo mize ali podloge za miško... Pa bolniške zaradi žulja na desnem kazalcu... Realno - običajno je en klik en cent.Nekateri plačajo, nekateri nategujejo.Nekateri pošljejo ček, pri nekaterih dobiš samo virtualni denar ki ga potem lahko zapraviš pri njih... Kakšnega bogastva ne bo, za par pirov se pa nabere... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simpatija 18. april 2008 Avtor Prijavi Deli 18. april 2008 (popravljeno) Hehe... tako kot pravi alef... Saj verjamem, da tistim, ki imate redno in dobro zaposlitev, da se vam vecinoma ne da/ne splaca. Tisti, ki pa tega nimajo ali pa so premladi, da bi lahko že imeli, pa jim takale malenkost lahko nekaj pomeni. In ce nimas kaj za izgubit, zakaj ne poskusit? Vedno lahko nehas, ce vidis, da to ni to. Popravljeno 18. april 2008 -> simpatija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.