gari11 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Me zanima a kej spremljate Moto GP. Tisti k ne naj vam povem da je formula 1 pava uspavanka v primerjavi z moto GP. Vodstvo se po nekajkrat izmenja in je polno prehitevanj, čeprav je dirka ene 3 krat krajša. Pa dirkači so bistveno bolj sproščeni in za zajebancijo. Jest navijam za Rossija, sem upu da bo letos razturu sam ma res smolo, k je šeu na Bridgstone, k so ble lan boljše, no predvsem dlje so zdržale, letos je pa Michelin rasturu, ampak upam da bodo vrnl udarec, sploh zdej k pridejo bolj tople dirke, kar naj bi blo bolj za bridgstone. So se pa lani eni zavzemal da bi bil samo en opremljevalec gum, k tko se mi zdi krivično če maš slabe gume si ga res najebu, k pr motorju če nimaš res najslabšega se še da kej narest, čeprav lani je blo zanimiv k je Stoner Rossija prehitevu na ravnini s tako premočjo d aje blo že kar smešn. Letos pa Stonerju glih ne gre dobr čeprav je začel z zmago pa mu zdej ne gre najbolj. Stoner je lan res razturu, kr iz nikoder se je vzeu, baje da je vzrok njegove prerojenosti njegova punca. To se vid kaj ti lahko dobra ljubezen da, zgleda je dobu notranji mir, in je čez noč postal as. Letos bo pomoje ful izenačen, upam da Rossiju zalaufa:) Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 spremljamo, spremljamo , jst sem tut za Rossija, ker je že legenda , mu želim, da bi zmagah presegel Agostinija , čeprav mlajši prihajajo, tale Lorenzo se mi zdi precej neugoden, no bomo videli, kaj bo zdaj z bridgestonom, če bojo toplejše dirke res boljše za njih, potem bo tudi Stoner prišel nazaj v ospredje, pol je pa tukaj še Pedrosa. Eden od teh bo prvak, drugim ne dajem šans Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Stoner Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Danes je župnik zvonil , jst bom pa tut poskočil , Rossi, mu privoščim po tolkem cajtu, še mal, še mal, pa Agostini ciao Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 Podobno kot pri formuli; ne gledam, ampak približno vem, kdo je na vrhu in si ogledam intervju po tekmi. Rossi mi je simpatičen dečko, mi je bil tako smešen takrat, ko je mislil, da je zmagal, pa je bil še en krog pred njim. Pa k to pove na tak simpatičen način Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gari11 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 Evo rossi spet rasturio - dirka leta - stoner se je pa mal ustrašu valda ni navajen takšnega tesnega boja, mu je pol mehanik od Rossija reku da če bi dirku v 80tih bi bil tega deležen vsako dirko:) Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.