Skoči na vsebino

Moto GP

gari11

Recommended Posts

Me zanima a kej spremljate Moto GP. Tisti k ne naj vam povem da je formula 1 pava uspavanka v primerjavi z moto GP. Vodstvo se po nekajkrat izmenja in je polno prehitevanj, čeprav je dirka ene 3 krat krajša. Pa dirkači so bistveno bolj sproščeni in za zajebancijo. Jest navijam za Rossija, sem upu da bo letos razturu sam ma res smolo, k je šeu na Bridgstone, k so ble lan boljše, no predvsem dlje so zdržale, letos je pa Michelin rasturu, ampak upam da bodo vrnl udarec, sploh zdej k pridejo bolj tople dirke, kar naj bi blo bolj za bridgstone. So se pa lani eni zavzemal da bi bil samo en opremljevalec gum, k tko se mi zdi krivično če maš slabe gume si ga res najebu, k pr motorju če nimaš res najslabšega se še da kej narest, čeprav lani je blo zanimiv k je Stoner Rossija prehitevu na ravnini s tako premočjo d aje blo že kar smešn. Letos pa Stonerju glih ne gre dobr čeprav je začel z zmago pa mu zdej ne gre najbolj. Stoner je lan res razturu, kr iz nikoder se je vzeu, baje da je vzrok njegove prerojenosti njegova punca. To se vid kaj ti lahko dobra ljubezen da, zgleda je dobu notranji mir, in je čez noč postal as. Letos bo pomoje ful izenačen, upam da Rossiju zalaufa:)
Deli na socialnih omrežjih

spremljamo, spremljamo x:px, jst sem tut za Rossija, ker je že legenda :vio:, mu želim, da bi zmagah presegel Agostinija x;)x, čeprav mlajši prihajajo, tale Lorenzo se mi zdi precej neugoden, no bomo videli, kaj bo zdaj z bridgestonom, če bojo toplejše dirke res boljše za njih, potem bo tudi Stoner prišel nazaj v ospredje, pol je pa tukaj še Pedrosa. Eden od teh bo prvak, drugim ne dajem šans x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

• 3 weeks later...
Danes je župnik zvonil xcivx, jst bom pa tut poskočil :hepko:, Rossi, mu privoščim po tolkem cajtu, še mal, še mal, pa Agostini ciao x;)x
Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Podobno kot pri formuli; ne gledam, ampak približno vem, kdo je na vrhu in si ogledam intervju po tekmi.

Rossi mi je simpatičen dečko, mi je bil tako smešen takrat, ko je mislil, da je zmagal, pa je bil še en krog pred njim. Pa k to pove na tak simpatičen način x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...