Marsa 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/17/"][b]Napoved za 17. teden[/b][/url] - [b]21. - 27. april 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Hcvala Marsa, zanimiva napovrd, želim pa da gre izpodtvojih prstov v ušesa.... [color="#800080"][i]V sredini tedna si bomo tako organizirali veliko dela, opravkov in bolj ali manj krajših potovanj, družili se bomo s prijatelji, znanci in tudi tistimi, ki nas nanje vežejo poslovni in drugi odnosi.[/i][/color] ...upam, da spleljem projekt ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Oho, hvala za napoved ...na prvo žogo mi deluje kar simpatično . zanima pa me, kaj pomeni ta stavek: "številni *močni* in morda tudi usodni dogodki (tudi taki, ki bodo vplivali na velike mase ljudi oz. cele generacije)." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 [color="#000080"]Organizirani smo in metodični, radi se lotimo kakšnega gospodinjskega dela in drugih opravkov v hiši[/color] A zato sem danes imela pospravljalni napad , sem pospravila vse, celo dokumente in prckarije, ki jih tule se nisem . No je vsaj pospravljeno zdaj . Kar v redu napoved izgleda , malo bolj se je umirilo vse skup, pa malo vec vztrajnosti je prislo . Hvala Marsa Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 o marsa.....hvala za napoved..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Prav namensko šla gledat, če je že napoved in je oddahnila. Hvala zanjo Drži že kar prvi odstavek. Intenzivno sanjamo in doživljamo - drži - sanjala ponoči, da umrla mama(ful je spet boga, zdelana in res brez energije, total na psu), se objokana zbudila in hotela spati dalje, pa sem kar nadaljevanje sanjala(kot, da se ne bi nič prebudila vmes...no) rdeče rože (ker ima ona rada rdeče), pogreb, kako sva s sestro objeti tam stali..mah..da sem se raje pol kar prebudila in razjokala brez veze. Včeraj prereagirala - se pol spomnila, da polna luna v sco, ampak jezi tole ni nič pomagalo, še vedno sem jezna, ker triletnica obvladuje celo sceno in ker si frendica tole dovoli( a pedagoginja neka), najbolj me pa jezi, ker tole preizkuša pri nas..ne gre - slabo prenašam izsiljevanje frocov..nikak pravzaprav. Ja raje bom vrtičkala in take stvari. Itak imam v planu iti domov k našim in se ukvarjat z poljskim pridelovanjem - fižol, buče, neke grede bi mati rada imela na njivi..skratka..čisto bikovsko bo tole. Zmogljivejši to pa...kajti ko merkur dvel v ovnu, smo kar brezkompromisno skočili v nakup dveh aftekov..za malo keša logično..eden ok..drugi ne tako ok..ker že skoraj celo plačo gor stisnila+registracija in tako..no. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 hejjj tnx za napoved, je pa res, rože inu čiščenje so bli za vikend na sporedu, pa mal kulinaričnega izživljanja z novitetami je blo, aja pa dragi si je pospravil ohoho papir.smeti in ostalega, celo dva balkona je v red spravil res je biu priden, glih za ožent no pa jaz sem bila malo manj tečna, kot sem sicer okol luninega straufenpachta vse popucala in oprala, pa že ibungo z zelišči sem si dala opravit tale teden bo minil ck, ck, pa bojo že prvomajski, no letos bom kar lepo v službo hodila, bodo pa pol zato evrčki padal v mošnjiček. ja, pa jutr mam eno plastikus operacius na facius (lepotna znamenja), držte pesti, k zanč ste jih bolj slabo držal no, pa sej mam kirurga dobrga pa boljše zanj, da dobro opravi, k drgač bo vidu hudiča svojga eh, spet kr neky grozim You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 dvakrat prečekirala.....v pravem tednu sem... Marsa thanks Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2008 Avtor Prijavi Deli 21. april 2008 [quote name='Candle' post='963566' date='20. Apr 2008, 19:24']pričakujem dober teden...[/quote] tako se govori! [quote]bom preživela menda[/quote] ja valjda! [quote name='Audente' post='963588' date='20. Apr 2008, 20:47']...upam, da spleljem projekt[/quote] tud jaz, srecno! [quote name='enja' post='963600' date='20. Apr 2008, 22:40']"številni *močni* in morda tudi usodni dogodki (tudi taki, ki bodo vplivali na velike mase ljudi oz. cele generacije)."[/quote] hm, da ne pisem katastrofalni, eksplozivni, ognjeni in taki vedno. pa lohk tud na osebnem nivoju mocni.. recimo ce se mickeno urezes ali mickeno opeces, je to pac nezgoda oz. tecen dogodek. Ce si pa odrezes pol prsta ali nabases opeklino, katere posledice bos mel se par let, je pa to mocen dogodek. ce pride do nesrece, kjer dva trcita, je to tragicen dogodek, ce pa do taksne, kjer cel bus folka zgrmi v prepad, je pa to (se bolj tragicen in) mocen dogodek. = na vecjo potenco dogodek. [quote name='Pujsita' post='963606' date='21. Apr 2008, 01:17']A zato sem danes imela pospravljalni napad[/quote] ne vem zakaj vsi kadar napisem pospravljanje, pospravljate, razen mene. vas mam na sumu, da sam izkoristte, k komy cakate. [quote name='silki' post='963685' date='21. Apr 2008, 10:50']dvakrat prečekirala.....v pravem tednu sem... [/quote] dobr zate. jaz pa nisem v pravem tednu zgleda?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2008 Avtor Prijavi Deli 21. april 2008 .. in se nadaljevanje (mi ni hotla vsega objavt prej) [quote name='nataly' post='963635' date='21. Apr 2008, 09:16']Intenzivno sanjamo in doživljamo - drži - sanjala ponoči, da umrla mama(ful je spet boga, zdelana in res brez energije, total na psu), se objokana zbudila in hotela spati dalje, pa sem kar nadaljevanje sanjala(kot, da se ne bi nič prebudila vmes...no) rdeče rože (ker ima ona rada rdeče), pogreb, kako sva s sestro objeti tam stali..mah..da sem se raje pol kar prebudila in razjokala brez veze.[/quote] zoprn, zalostn.... sam smrt skoraj nikol ne pomen dejanske smrti, no v tvojem primeru gre pac za skrbi in strah, kar se je zmanifestiral v sanjah, najbrz. [quote]Ja raje bom vrtičkala in take stvari. Itak imam v planu iti domov k našim in se ukvarjat z poljskim pridelovanjem - fižol, buče, neke grede bi mati rada imela na njivi..skratka..čisto bikovsko bo tole.[/quote] [quote]..... ko merkur dvel v ovnu, smo kar brezkompromisno skočili v nakup dveh aftekov..za malo keša logično..eden ok..drugi ne tako ok..ker že skoraj celo plačo gor stisnila+registracija in tako..no.[/quote] a dej! ja sej, pa se strelci! [quote name='Cookie' post='963647' date='21. Apr 2008, 09:43']hejjj tnx za napoved, je pa res, rože inu čiščenje so bli za vikend na sporedu, pa mal kulinaričnega izživljanja z novitetami je blo, aja pa dragi si je pospravil ohoho papir.smeti in ostalega, celo dva balkona je v red spravil ...... no pa jaz sem bila malo manj tečna, kot sem sicer okol luninega straufenpachta vse popucala in oprala, pa že ibungo z zelišči sem si dala opravit ....[/quote] (schtr. ) [quote]tale teden bo minil ck, ck, pa bojo že prvomajski, no letos bom kar lepo v službo hodila, bodo pa pol zato evrčki padal v mošnjiček.[/quote] mene pa skor groza tega.... (da bodo teb evrcki padal! ) [quote]ja, pa jutr mam eno plastikus operacius na facius (lepotna znamenja), držte pesti, k zanč ste jih bolj slabo držal no, pa sej mam kirurga dobrga ...[/quote] uh mas pa tajming... no v danem, vsaj da ni na sco al pa na pluton. jaz upam da bo vse OK, jasno da bo! ~ jaz tud blazno sanjala, pa mi je vse uslo iz glave, tik pred umom sem mela, pa je skoraj vidno spolzelo stran. tud nekaj cudnega.. morda se cez dan spomnim. se pa spomnim da sem sanjala sovo, vendar je letela kot... hm, kanja al pa kej... tko je prav letala, kroge delala, vsa taka, svobodna in elegantna. se mi zdi da sove ne letajo tko, nenazadnje nimajo tok aerodinamicnega trupa in nimajo tok dolgih kril. skratka, hecen prizor.. k je bla pol pa kr sova: mogoc pa zato, k mam nova ocala (od frende za darilo), ki so bolj te modernejse sorte, ful velke (kar men sicer ne pase). No te so pa glih tok velke, da se gre skoz.. k se vidjo obrvi pa t(k)o.. no in medtem k sem s prejsnjimi zgledala kot muha (me je ex tip dolocil), pravi tim, da s temi zgledam 'sovje'. no vcer ko sem jih pa mela, sem se pa pocutla ne kot muha ne kot sova, pac pa kot zaba! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Hvala za tolažbo sem kar preventivno prej poklicala mamo, kako se počuti danes in ko začela na dolgo in široko tožit čez fotra, sem kar vedela, da je bolje , za ziher pa sem še frendico povprašala po njeni mami, ki nek infarkt preživela in je tudi bolje.. ko pa gospodiču razlagala svoje sanje, me je čisto po strelčevsko potolažil; kaj pa če bi vseeno par evrov prišparala, saj nikdar ne veš.... Mislim se kar razpizdit morala..nič naumo šparali..sploh pa ne za tak namen. strelci ja..in to dva pri hiši.. Jaz tudi v ponedeljek na plastiko naročena. Bom tudi dala malo pike odstranit, sploh eno imam pod nosom..ene si rišejo pike tja, meni pa je že kar motoča, pa pod joško se ena čudno obnaša - si je kar satelitek zraven naročila..tak, da ti dve sta kar za odstranit..(po mojem mnenju, kaj bojo pa rekli bomo pa videli) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 [quote name='Marsa' post='963687' date='21. Apr 2008, 10:57'].....ne vem zakaj vsi kadar napisem pospravljanje, pospravljate, razen mene. vas mam na sumu, da sam izkoristte, k komy cakate. ..[/quote] valda, vsi smo v nizkem štartu in sam čakamo, kdaj bomo lah metlo pa cune začel gonit [quote name='Marsa' post='963696' date='21. Apr 2008, 11:06'](schtr. ) mene pa skor groza tega.... (da bodo teb evrcki padal! ) [color="#FF0000"]NIČ BAT, SEJ BOJO JUTR KAR VEN IZ TOŠLA SKAKAL ENKAT MORJO TUT NOT, NE SAM VEN IT [/color] uh mas pa tajming... no v danem, vsaj da ni na sco al pa na pluton. jaz upam da bo vse OK, jasno da bo! [color="#FF0000"]KAJ PA JE NAROBE? MILSM, A JE KEJ TAZGA, NEUGODNEGA MEDPLANETARNEGA...SAM SEJ SKOR NIMAM IZBIRE. TA TERMIN JE BIL NA VOLJO, POL PA DOLGO ČASA NIČ, TKO DA NISEM IMELA KAKE BOLJŠE IZBIRE KOT "VZEMI ALI PUSTI" [/color]...[/quote] p.s. pa fala "mati" za schtr., sej sm vedla, da sm bluznila Men so pa buba mara (mušja) očala všeč sam težka so, vsaj moja in me pol zmer glava začne bolet, ker me za ušesi preveč stiska, popravit pa se ne da, ne da bi se pri tem lahko fentala očala (tak so 2×strokovno ugotovili pr dveh različnih optikih). Zgrešena investicija.press You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2008 Avtor Prijavi Deli 21. april 2008 [quote name='nataly' post='963747' date='21. Apr 2008, 12:44']in ko začela na dolgo in široko tožit čez fotra, sem kar vedela, da je bolje [/quote] ja vem - strelcevska family. fiju fiju fiju ju. a tko, da mas ti tud ful pik? to je res skorpijonsko res cist.. hecn.... velik skorpij ki poznam, ma tole.. jaz imam bolj pikce, pegice pa tko, mam pa enga na hrbtu, k se vcas popraskam in se mi zdi da sem si vse dol postrgala in odlepla! in tud jaz ga mam pod joshko. sam se nc cudn ne obnasa (shit k se pr teb , ampak sej bo, ce gres itak tja, najbrz tud kej *zmerijo*, chekirajo)... sam vcas je mal tecn k glih pascek od modrca pride tam pa ne tok da me mot, k me mot, pac pa me mot, k vem. ne maram da kaj ripsa tam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Ni šans, da uidem torej škorpiji , hja svetlo polt ful, pa temni lasje, pa kupi pik. Tale pod joško je res na nepravem mestu, prav pazit moram ja, da je ne zadanem še z modrcem. Mene je pred leti en -zdaj že pokojni zdravnik opozoril: nemoj, da diraš ovo, ostavi je na miru(tule mislil predvsem na eno cm veliko piko na trebuhu), da ne dobiješ malanom(ali nekaj takega)..umrečeš u 3 tjedna.. Ker pa nimam več samomorilskih nagnjen, bo tale pika samo šla v kontrolo, nič druga Meni euri non stop iz tošla skačejo. ni varjante, da bi se prah tam gor nabral Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 [color="#000080"]se tako zbujali neprespani oz. utrujeni.[/color] Ja res prav nenavadno, da se pol dneva zbujam, ce se ne skipam spat do polnoci, pa se potem ne morem zaspat . Se filmi me ne uspavajo, odkar sem se jih navadila gledat . Potem koncno zaspim, z muko vstanem, sem na pol akumulatorja cez dan, zvecer se pa zbudim. Sem na bioritmu morske prasicke Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.