FixMinze 28. april 2008 Prijavi Deli 28. april 2008 mah jaz sem zele itak dojel, da sta mantis in mayam dve osebi tak, da srečno kekec ... : d Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Sreca zate, ves, jaz sm vsako jutro ob 5.00 v stali, pa zvecer ob 18. sem tudi v stali... Tako da ja, srecno Kekec (nimamo smeska, ki maha) Kje si mayan ti, tacas? Tukaj ali tudi v stalim kaj delas v tem casu in kaj si po podznaku? Tud nekaj podobnega kot štala je, ja. Kuvrtat... pa sem ti še mislila reči, da si me najbrž zamenjal, pa bi blo skor preveč, če bi še eno porcijo dobila, da me kao nisi.. No, in potem nisem. Adijo, kekec. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 ja sej vem kaj si hotu povedat, jaz sam pravm, da ni glih tko men je nesmiselnost kristalno jasna, ampak res kristalno pa ne morem trdit, da sem se spoznal iz duhovnega vidika je skoraj bolj pomembno spoznanje kaj za vraga tle sploh počnem - takrat se nesmiselnost spremeni v jasen smiselče si dovolj pozoren, lahko opaziš, da kjerkoli in kadarkoli si, vedno nekomu ali nečemu služiš. taka je naša narava. če zavestno in naklonjeno služiš Boga, se ti vse ostale oblike služenja zdijo nesmiselne oz. smiselne le za indirektno definicijo smiselne ljubezni do Boga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Cudovito Hvala da si me spomnil na to, nasel si cisto pravi izraz Tako kratko zivimo in ves ta cas, da bi se mucili s seboj in svojo samopmembnostjo.. ni vredno. Ali priznas, da kaj pa si ti vec ali manj na tem svetu in se odpres visjemu od sebe in si s tem osvobodis zelo veliko vsega hudega ali pa pac do smrti postavljas oltar omejitvam svojega jaza in zivis za zmage, potrditve in zadoscenja sebi.. In še vedno lahk tud kot vernik skrbis sam zase, za materialno plat in vse, ni treba klecat ali molit (skoz), ni se treba navzven afnat drugim... Ce kdo dela tkao, ocitno dela to zase, da bi se dvignil nad druge, se prikazal kot boljsi od njih...ja, naš pravi-jaz je onkraj omejitev začasnega. si od Boga in Zanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 spoznanje, da v resnic nisi niti svoje telo niti psiha, ampak le njun opazovalec ali upravljalec, je spoznanje ene strani kovanca tvoje prave identitete. Nitai Gouranga.v celoti se spoznaš, ko opaziš, da nisi Absolutno neodvisni opazovalec ali upravljalec svojega telesa in psihe, ki v resnic sploh nista tvoja, kot tudi ti sam nisi svoj ti si od Boga, vse je od Boga, v Njem in Zanj. Radha Madhav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 XYZ, mene pa ti ful zabavas s tvojim rahlocutnim, finim, vljudnim, a vseeno total pronicljivim humorjem vceraj sm se ful rezala, ko si rekel, kam da smo prisli v sfere 'bozanske' in je zvenelo tako zabavno Jaz pa se drugac (sicer sama pri sebi) norca delam iz ene, ki ima v podpisu, da bodmo še naprej po bozansko , ja kaj morem, ce pa mi je smesno. Smeh je ena od zdravilnih plati forumov. : ) : ) : ) : ) če si dovolj pozoren, lahko opaziš, da kjerkoli in kadarkoli si, vedno nekomu ali nečemu služiš. To vidiš pa tako le zato, ker poiskušaš ti podeliti videnemu smisel. Poudarek je na TI (v 3. osebi ednine), ker je smisel "(i)zmisel" (izmislek). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 To vidiš pa tako le zato, ker poiskušaš ti podeliti videnemu smisel. Poudarek je na TI (v 3. osebi ednine), ker je smisel "(i)zmisel" (izmislek).aja, sej res vse dobro ti želim brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 xyz - lahko je izmislek lahko pa ni 50/50 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Namen človeka je, po besedah "nekaterih", služiti bogu,po drugi strani je namen človeka, da nahrani črve oz. pognoji zemljo,pa, da ohranja svojo vrsto s tem, da je "podvržen" razmnoževanjuin in in... vse to bi bil lahko teoretično namen, v tem primeru človeka. To sem menil s smislom (in predvsem z izmislekom), a morda ne dovolj jasno povedal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 ja ampak lahko, da tvoj izmislek sam po sebi izmislek vseeno je šansa vedno 50/50 znotraj racionalnega a veš ti lahko misliš, da je smisel tisto kar iščeš in sam povezuješ znotraj videnega, lahko si razlagaš, da je to stvar tvoje osmislitve - logična funkcija pač ampak v resnici je lahko ravno obratno, osmislitev je že dana ti jo samo opaziš in v lastnem dvomu nato dojemaš kot izmislek oz. razlagaš kot tvoj logični procespa je resnici ravno obratno50/50 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbs 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 bojan25 verjetno si receptor = pobereš vsa čustva ljudi okoli tebe popolnoma pozabiš na lasten jaz v bližini drugega, kot da ne obstajaš ko se boš naučil ločevati lasten jaz od percepcije čustev drugih ti bo lažje nima veze z depresijo, da ne bo pomote nisi edini ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 bojan25 verjetno si receptor = pobereš vsa čustva ljudi okoli tebe popolnoma pozabiš na lasten jaz v bližini drugega, kot da ne obstajaš ko se boš naučil ločevati lasten jaz od percepcije čustev drugih ti bo lažje nima veze z depresijo, da ne bo pomote nisi edini ... tud jst sm mu to rekla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.