strelka 11. september 2002 Prijavi Deli 11. september 2002 Pri nas imamo radi kruhove cmoke, ki pa sem jih redko pripravljla, saj so se mi navadno razkuhali, ali pa bili pretrdi. No, zdaj pa poznam zvijačo. Torej, zmes naredim kot vedno: v mleko namočene žemlje ali kruh, pražena čebula, jajce, sol in peteršilj, malo potresem z drobtinami. Potem pa zmes z žlico položim na alu folijo (na več manjših kosov) in zavijem kot klobaso. Tako velike, da gredo v posodo. Te klobase nato skuham, odvijem in narežem. Nič packarije, pa še cmoki so ravno prav suhi, nič pocasti. Ponavadi naredim malo več zmesi in klobasice dam kar v skrinjo. Potem je pa itak hitro skuhano! Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.