Skoči na vsebino

Napoved za 18. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/18/"][b]Napoved za 18. teden[/b][/url] - [b]28. april - 4. maj 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="#000080"]Naše počutje bo nekako posebno, muhasto in spremenljivo; pogosto bomo pretirano razmišljali, analizirali in se tako in drugače pretirano predpripravljali in tako morda zamudili ugodno priložnost, po drugi strani pa bomo lahko prehitro sledili impulzu, ki se kasneje ne bo izkazal za najboljšega.
Pogosto bomo tako v najrazličnejših dilemah, kot so: se vreči v val in tvegati? Slediti razumu ali intuiciji? Je ravno zdaj pravi trenutek ali je dobro počakati? Sem preveč tog-a ali sem preveč ležeren-a? Preveč hitim in vse divja mimo mene ali sem prepočasen/a in mi življenje uhaja iz rok? ipd. … [/color]

Aj aj aj :sniky: . Sem razmisljala na to temo. Vem, da sem blazna impulzivka, nic ne preracunavam pa ne tehtam kljub ASC v tehtnici. Ker ce nastudiras miljon scenarijev, se lahko zgodi miljon prvi, pa spet nisi pripravljen nanj. Sem pred kratkim naredila eno zadevo iz preracunljivosti in trpela Kristusove muke, ker sem ravnala proti temu, kar sem cutila. Nocem sploh takole razmisljat. Naredila bom tako kot jaz cutim, da hocem. Ce bo odlicen rezultat, super, ce bo manj odlicen nic hudega, vsaj vem, da sem ravnala, kot sem cutila. In ta prava zadeva se bo itak zgodila.

[color="#000080"]
Sonce je v marljivem, a tudi uživaškem Biku.
Zdaj smo torej naravnani bolj praktično in delovno in nas najbolj zanimajo zemeljske zadeve - tako posel kot tudi zabava.[/color]

Odlicno, imam namrec veliko dela s pripravami na ucenje, pa sama se ucit, kar bom ucila, pa za certifikat malo morje vsega plus se za svoje osebne stvari se moram nesteto stvari pozanimat. Sem malo bluzknila zadnje obdobje, zdaj je cajt da zmigam leno rit in da bo kaj efektov :palec: .

Bom poskusila potegnit najboljse iz vsega in se izognit kaksnim analizam. Nema, zdaj je cas za zavihat rokave, ne pa premlevat, premlevat, premlevat in premlevat. Akcija :palec:

Hvala Marsa xsrcbumx da se vsak teden potrudis za nas spisat napoved in nam prisepnit to, kar je zate simpl.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

marsa hvala.... x:Xx .....

sej bi si lohk že po vikendu mislila, da bo teden nenavaden....no, tud prav.....vsaj dolgčas ne bo..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

thanks Marsa :palec: x;)x x:)x

teden BO nenavaden..... x;)x x:Dx

p.s.

"čajčki" spet zamujajo... x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

čajčki...... :o|o: ....men je zgleda varovalke že zmetalo ven...... :sori: x^x

Amiska s tvojimi varovalkami vse ok.. x;)x
"čajki"= Aliana s svojo skodelico čaja verjetno uživa dopust.. x;)x x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

:switz: .....no hvala...sem že mislila, da ne kužim...bemtiš, to je zato k ne preberem vsega.....aja, dolgčas pa ni povezan s premal dejavnostmi...... x8Dx x;)x

Haj bejbs! :palec: x:Xx

.... upam da ste uspel spit svoje kave in cajcke v cimprijetnejsem okolju (in/ali druzbici). xDDx

Pujsa, js pa nikol nc tehtala prevec - sam udri! x:Dx :8):

[quote name='Amis' post='965873' date='28. Apr 2008, 11:43']....men je zgleda varovalke že zmetalo ven...... :sori: x^x[/quote]
x:Dx
(men tud ....)

~

se mi je pa nekaj nenavadnega zgodil oz. sem dobila neko darilo, totalno presenecenje (pozitivno).
sploh nc pricakovala, pa mi je kr na dom prislo. xokx

... in kremo sem si po dolgem cajtu naredila.... x8Dx

dons sem pa sanjala totalen drek. x:Dx xDDx
da sem ga vidla... tko velik, lep, tak popoln, skoraj kot bi bil plasticen. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D

... vcas se je dal kupit v raznih amsterdamih pa tko (zdaj je to morda v vsaki trafiki tle x:px) te razne (plasticne) dreke pa bruhanja pa taksno. :D :D

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...