Boji Stone 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Mene pa zanima kako se čistijo omenjeni kamni in ali čiščenje z vodo škodi tem kamnom?Hvala za odgovore Lep dan Robi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 čiščenje kristalov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boji Stone 1. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2008 Hvala ampak bi vseeno od nekoga poznavalca rad odgovor za Moqui Marbles kamne! Na uni temi tam se pol kr mal zaide na druge teme tko da ..., hvala vseen! Lep dan Robi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 samo čiščenje z vodo ne velja....mogoče v razstopini s sodo al pa soljo...ampak tu je pa vprašanje, če nebi sol razjedla kristal...tak da najboljši način je z nihalom...boš mogel počakat na nosoroga, bo no bolš povedal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Mene pa zanima kako se čistijo omenjeni kamni in ali čiščenje z vodo škodi tem kamnom?Hvala za odgovore Lep dan Robi Glede na to, da tile kamenčki vsebujejo limonit / getit+lepidokrokit/ , ki nastaja s preperevanjem železovih mineralov, bi vsekakor odsvetoval uporabo slane vode. Samo čiščenje z vodo pa ne bo dalo rezultatov. Torej ti ostane čiščenje na bakreni plošči, ali pa seveda z mentalnim ukazom / z nihalom ali pa tudi drugače/ transformacija škodljivih energij, avrične sluzi v nevtralne energije. Če to ne poznaš, napiši in boš dobil popolna navodila. lepo bodiMatjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boji Stone 2. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2008 Ne ne poznam Bogdan bi blo lepo dobit navodila, če jih imaš, HVALA!Kaj pa, če kamen dam samo v sol, jim bo kaj škodovalo, recimo čez noč!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Ne ne poznam Bogdan bi blo lepo dobit navodila, če jih imaš, HVALA!Kaj pa, če kamen dam samo v sol, jim bo kaj škodovalo, recimo čez noč!? Kot sem napisal- bi dejal, da jim dolgoročno in kratkoročno tudi -bo škodovalo....ostalo ti pa pošljem po OS-u... Lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.