Guest Lotus' 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Pa smo ga dobili, prvi eko brskalnik na svetu. Ustvarila ga je nadebudna ekipa mladih ustvarjalcev z podporo Mozzile in Firefoxa, oba imata namreč skupno firefoxovo jedro. Brskalnik je odlična izbira za vse, ki vas zanima oz potrebujete informacije iz eko področja, saj omogoča preglednejše in hitrejše brskanje po ekološko usmerjenih informacijah, medijih in mnenjih. Flock pa poleg tako imenovanega surfanja omogoča tudi nekatere elemente gradnje skupnosti in pa predvsem izboljšuje dostop do željenih informacij. Brskalik vam takoj ob zagonu ponudi prenos vseh osebnih nastavitev iz vašega firefoxa, tako da je prilagajanje novemu iskalniku minimalno. Seveda vam Flock nudi tudi enakovredno izkušnjo kot ostali brskalniki, če se boste odločili, da z njimi zaplujete v običajne vode. Flock vam takoj ob zagonu ponudi dostop do kultnega treehugerja, my worda, ki predstavlja vaše okno v eko svet in dostop do eko skupnosti. Kot pravijo na Flocku, sedaj lahko preko enega portala vsak dan izbirate med dnevnimi novicami, zanimivimi vsebinami in največjimi eko mediji in tako izboljšajte vaše aktivnosti v zvezi z naklonjenostjo do našega planeta. Bodite med prvimi, ki bodo spoznali enostavnost izmenjave spoznanj z prijatelji, Flock skupinami in prijatelji s Facebooka, Flickerja ter You tuba... Skupna ugotovitev pozitivcev je, da bi bilo super, če bi imeli možnost selektivnega brskanja po slovenskih eko straneh in če se bo našemu navdušenju pridružil še kdo izmed vas bralcev, bi mogoče skupaj lahko poskrbeli za slovensko verzijo. Ste za... Dobite ga na ... http://browser.flock.com/eco Zahvala za to informacijo pa gre Sabini iz People for earth ... http://www.pozitivke.net/article.php/20080429211406357 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 Pa smo ga dobili, prvi eko brskalnik na svetu. Ustvarila ga je nadebudna ekipa mladih ustvarjalcev z podporo Mozzile in Firefoxa, oba imata namreč skupno firefoxovo jedro. Ga uporabljam že dva dni... OK, zaenkrat, nisem še pregledal vseh povezav ki jih ponuja. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 1. maj 2008 Prijavi Deli 1. maj 2008 obstaja morda tudi nemška verzija? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Zaenkrat je še nism zasledu,bo pa kmalu verjtno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 2. maj 2008 Prijavi Deli 2. maj 2008 Ga uporabljam že dva dni... OK, zaenkrat, nisem še pregledal vseh povezav ki jih ponuja. In kakšni so prvi utisi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 In kakšni so prvi utisi? Pa, lahko rečem da mi je vizualno bolj všeč kot Firefox.Se tudi hitreje odpira vse.Našel enega hrošča(menda se tako reče... ) - opozorilna vrstica ki se ob določeni aktivnosti pojavi pod orodno vrstico, ne funkcionira.Lahko jo samo zapreš, nič drugega ni možno.Drugih napak nisem zasledil, zaenkrat.Zanimive povezave z eko tematiko, mogoče malo preveč reklam.To je to, za zdaj.V glavnem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Tudi jaz ga uporabljam. Mi je všeč Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 V Linux operacijskem sistemu Flock browser uporabljam nekje okvirno malo manj kot leto in pol.Imam ga za gledanje .flv videov, drugih multimedijskih online vsebin.Za dolpotege uporabljam opero. V pr. prekinjenega dolpotega se efektivno nadaljuje preko resume opcije.Za standard pregled internetnih strani pa uporabljam Mozillo Firefox. Iz navade. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HčiLune 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 meni je tut fuul všeč Citiraj http://shrani.si/f/43/XU/qoopp0D/160308hdvw.gif If you want something you never had, do something you never done... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 jst pa prvič čujem zanj jebiga pač nism čarunalničar znam pa zato skuhat fantastičen chili con carne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. maj 2008 Prijavi Deli 15. maj 2008 hm, jaz ga se nisem utegnil pogledat. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonda 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Zadnjič sem ga "slučajno" odkril in si ga instaliral.Vsekakor zanimiva zadeva.Le to je, da sem postal "odvisnik" od firefox-ovih dodatkov http://img.photobucket.com/albums/v353/SanLynnVM/hanginemo.gif in bom težko presedlal na kaj drugega...http://img17.exs.cx/img17/5507/a4rhappy2.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonda 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Za dolpotege uporabljam opero. V pr. prekinjenega dolpotega se efektivno nadaljuje preko resume opcije.Za standard pregled internetnih strani pa uporabljam Mozillo Firefox. Iz navade. ) Mimogrede, poznaš brezplačen add-on download status bar ? Nudi vse funkcije kot opera - tudi resume opcijo. Poleg tega pa ima tudi opcijo, da se download lahko nemoteno nadaljuje, tudi če zapreš sam firefox. Zelo uporabna zadeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 kul zadeva... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 aha... tudi meni se zdi da neki ne stima s tem... sicer pa drugi BUG: NE imoprtira vseh favourites iz firefoxa, temvec samo del Pa, lahko rečem da mi je vizualno bolj všeč kot Firefox.Se tudi hitreje odpira vse.Našel enega hrošča(menda se tako reče... ) - opozorilna vrstica ki se ob določeni aktivnosti pojavi pod orodno vrstico, ne funkcionira.Lahko jo samo zapreš, nič drugega ni možno.Drugih napak nisem zasledil, zaenkrat.Zanimive povezave z eko tematiko, mogoče malo preveč reklam.To je to, za zdaj.V glavnem... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lotus' 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Čudno poglej da jih ni kam skriu z explorerja mi je use preneslo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 sej jih je prenesel, toda samo kakih 10% v vecini tistih ,ki sem jih prenesel v firefox iz explorerja tako da drzi - podpora bookmarks iz explorerja, ne pa tudi v kompletu iz firefoxa =BUG! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonda 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 sej jih je prenesel, toda samo kakih 10% v vecini tistih ,ki sem jih prenesel v firefox iz explorerja tako da drzi - podpora bookmarks iz explorerja, ne pa tudi v kompletu iz firefoxa =BUG! Bo držalo. Tudi jaz sem imel isti problem. Torej je zasilna rešitev: najprej vse preneseš iz firefoxa v explorerja, nato od tam v flocka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 8. junij 2008 Prijavi Deli 8. junij 2008 Bo treba ne. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Nova verzija za Windows Flock 1.2 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.