Marsa 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2008/19/"][b]Napoved za 19. teden[/b][/url] - [b]5. - 11. maj 2008[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. maj 2008 Prijavi Deli 4. maj 2008 Marsa hvala Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 [color="#000080"]Izogibajmo se tudi prepirom oz. stresanju jeze, zbujanju občutka krivde pri drugih, kot tudi vlogi žrtve. [/color] Sem to ze v cetrtek in petek zrihtala , namest da bi se imela skoz nad . Je bil mix obojega [color="#000080"]Ta mlajev vpliv bo čutiti na vseh področjih; več bo kriminala, prometnih in drugih nesreč, vremenskih in drugih podobnih težav, agresivnih in eksplozivnih dogodkov itd.[/color] Spet... Bom pozorna [color="#000080"]Izogibajmo se raznim dokončnim in pomembnim dogovorom, previdni pri komuniciranju pa bodimo še zlasti z avtoritativnimi osebami oz. nadrejenimi, saj nas lahko prehitro zanese v kaj, kar bi kasneje lahko obžalovali[/color] Upam, da me ne zagrabi kaksne generalke delat, ker ko padem v to, ne znam nehat Hvala Marsa, kot kaze pester teden, ce bomo znali izkoristiti zadeve, bomo lahko marsikaj zruhtali, pa ce ne bomo v filme padali in komplicirali. v Stepija Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 marsa....hvala...... sem v slogu....lepo, da vem, da me dans daje mlaj....pa sej me že dolg ni....vsake tolk cajta me pa lahko...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 Jp Pujsa, "v filme padal in kompliciral". mah sam da se ta mars iz raka spoka! pa mi dela (v bistvu veliki) trigon, bi mi moral pasat.. pa mi ne. no vsaj da ni retro! tko da koncno gre v leva. sej to bo mel tud svoje stose , sam pac.... mars je pac energetik, je boljs da je tam, kjer se boljs pocut. jp amis, jaz tud nekam v mlajevem stosu spet po dolgem cajtu, sam sem se nalasc zbrcala telovadit (k zdaj nekaj cajta nisem), glih zato, k se mi took ni dal. se ne dam v glavnem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Hvala za napoved. Sem bolj površne sorte, tko da nisem ujela, al je dobra medplanetarna konstelacija za barvanje las s kano al ne, sam...včer se mi ni dal, dans bi pa že skor mogla; se mi je že vse dol spral in ni lepo za videt. No, pa sem spet pri vprašanju, če se mi bo danes dal packarit s kano nič se mi ne da, ama baš NIČ. Ja, pa še to me zanima; a bo kej strašno narobe, če bom sam vrhnji sloj zemlej z lončnic preč postrgala pa novo dodala? Prov presajat jih ne mislm, sta dve čist preveliki in bi jim samo na vrhu mal zemlje zamenjala You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 Cookie, na setvenega se jaz ne spoznam (zato pa tud nc ne pisem o tem oz. na LN ni tega), morda bo kaka Nat vedla.. sej ponavad uleti v napoved. kar se tice pa kaniranja, strizenja in podobnih opravkov, pa - go for it! saj jutri je se boljse kot danes oz. po mlaju to izvajas (se prav lohk tud dons popoldne, zvecer) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Oo superca k nekak si nameravam napackat pozno popoldne, že bolj proti večeru, pa čez noč imet na laseh, jutri zjutraj pa sprat tnx za ažurnost You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 malenkost (k sem tle pa vidla). upam da ti se na ono kdo odgovori cimprej (dokler si se in d mud ) ... osebno pa mislim, da bi blo sicer boljs, ce bi vse presadila, sam boljs t(k)o k nic, vsaj mal da presvezis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 Danes imam ob 15.30 "sestanek" z invalidsko komisijo, da mi določijo stopnjo invalidnosti. Upam da bo ugodna rešitev zame. Sem pa sanjala da je gorelo danes pol našega mesta, ogromen požar, stanovanja so gorela kot da bi bilo vse iz samega lesa... v domovih mojih bližnjih in v mojem pa ni. Upam da ni slabo sporočilo. http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 sej jst tut rajš vse presadim in tko, sam mam en velik oleander, pa v večjo posodo ga ne milsim presajat, je pretežek, pa tut placa za večjo posodo na balkonu nimam. Za tadrugo pa je ona stara zemlja še čist dobra, ker sem lansko leto predimenzionirala in je spodaj zemlja še čist gut (rastlina še spolh do dna ni pršla), zgoraj je pa znucana (šotna) zemlja. Letos sem bla blazno pridna in sem že nabrala zemljo iz krtin, tko da tole je res taprava zemlja, ne pa una wouldbe kupljena šotna, k ni za nikamor. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='ale`74' post='967405' date='5. May 2008, 12:41']Danes imam ob 15.30 "sestanek" z invalidsko komisijo, da mi določijo stopnjo invalidnosti. Upam da bo ugodna rešitev zame. Sem pa sanjala da je gorelo danes pol našega mesta, ogromen požar, stanovanja so gorela kot da bi bilo vse iz samega lesa... v domovih mojih bližnjih in v mojem pa ni. Upam da ni slabo sporočilo.[/quote] mislim da bi taksna zadeva pa lohk bla ugodno resena. vsekakor upam da bo! mislim da ni slabo sporocilo. ogenj je energija, lohk gledas pa tud kot (duhovno) prenovo.. nova rast pa to.. seveda je zal pac majhna moznost tudi, da se zgodi kak pozar oz. da si pac slutla, nekako *predvidla* kak tak dogodek, sam ponavad se take stvari drugace izrazajo.... bodi pa seveda previdna z ognjem, ker dejansko je moznost pozarov in taksnih dogodkov zdaj. lahko je samo opozorilo. vendar, kot sem rekla, mislim da ti nekaj drugega sporocajo tele sanje. [quote name='Cookie' post='967407' date='5. May 2008, 12:44']sej jst tut rajš vse presadim in tko, sam mam en velik oleander, pa v večjo posodo ga ne milsim presajat, je pretežek, pa tut placa za večjo posodo na balkonu nimam. Za tadrugo pa je ona stara zemlja še čist dobra, ker sem lansko leto predimenzionirala in je spodaj zemlja še čist gut (rastlina še spolh do dna ni pršla), zgoraj je pa znucana (šotna) zemlja. Letos sem bla blazno pridna in sem že nabrala zemljo iz krtin, tko da tole je res taprava zemlja, ne pa una wouldbe kupljena šotna, k ni za nikamor.[/quote] mater ste pridne ene punce! vas prav obcudujem! jaz pa totalen stor in aberveznik za roze. razen benjota sem nekak rihtala vec kot 15 let, selil ga 7x itd., pa se je drzal. tle pa niti placa nimam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 evo, jaz mam tud kano napackano gor.. privlekla iz egipta in morala takoj sprobat... bomo čez kako uro videli kaj je nastalo.. pa postrižt bi se tud šla, ker moram fotke it delat za vozniško.. drugač pa... bi mal želvo igrala danes... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 aloha! a tko, kano? no ja, sej ti bo pasala. a to ta rdeco? jaz morm tud k frizotu. nadnujno, mam tok dolge (zase) in nikakve. sam... niso okoliscine naklonjene. sej bo(m). zelva? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 potegneš se vase in ne mrdaš sam s svojimi milsimi (no, vsaj jst, kadar želvarim) You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 želva - skrit se in ne migat sploh (pa z deko se pokrit po možnosti, jao, kje je unih 42 stopinj ) ja, rdečo. zanč sem probala z uno rjavo iz mullerja pa je kar dobro izpadlo, sam itak men kao rdeča paše, tko da sem se odločla kar original probat.. (mi je ful všeč blo, ker se je vsakič, ko sem lase oprala, mal drugač svetilo, ampak svetilo se je pa skoz, nič bleda barva tko kot od teh kemijskih..) [quote name='Cookie' post='967425' date='5. May 2008, 13:35']potegneš se vase in ne mrdaš sam s svojimi milsimi (no, vsaj jst, kadar želvarim)[/quote] si me prehitela.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='Cookie' post='967425' date='5. May 2008, 13:35']potegneš se vase in ne mrdaš sam s svojimi milsimi (no, vsaj jst, kadar želvarim)[/quote] aja thanx saj se mi je zdelo, sam sem misla, da je kaka spesl fora - al pa clo kaka igra. (k jaz se nc ne spoznam na razne te igre in vse zive te ene stvari ) [quote name='Aliana' post='967426' date='5. May 2008, 13:36']želva - skrit se in ne migat sploh (pa z deko se pokrit po možnosti, jao, kje je unih 42 stopinj ) ja, rdečo. zanč sem probala z uno rjavo iz mullerja pa je kar dobro izpadlo, sam itak men kao rdeča paše, tko da sem se odločla kar original probat.. (mi je ful všeč blo, ker se je vsakič, ko sem lase oprala, mal drugač svetilo, ampak svetilo se je pa skoz, nič bleda barva tko kot od teh kemijskih..) si me prehitela..[/quote] aha no.. zdaj smo *razjasnil* zelvo. aha, teb vse barve pasejo (tko k men), razen crne. fajn je tud rjava, ja, rdeca tud, sej nou fluorescentna. (kakrsna je bla pr men 1x, korencek totalen, k sem si na ful bliond ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='Marsa' post='967417' date='5. May 2008, 12:16']mater ste pridne ene punce! vas prav obcudujem! jaz pa totalen stor in aberveznik za roze. razen benjota sem nekak rihtala vec kot 15 let, selil ga 7x itd., pa se je drzal. tle pa niti placa nimam. [/quote] Jaz sem totalni les za roze, ce nobenemu drugemu ne crkne, meni ziher. Edini, ki je uspel prezivet moje tretmaje je bil en kaktus . Tule sta tudi bili v stanovanju dve ogromni loncnici, vsaka je zaenkrat uspela zadrzat po 2 lista . Da o telovadbi sploh ne izgubljam besed.... Se dobro da hodim v sluzbo, ce ne se najbrz ne bi cist nic premikala... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='Pujsita' post='967435' date='5. May 2008, 13:56']Jaz sem totalni les za roze, ce nobenemu drugemu ne crkne, meni ziher.[/quote] pr men tud tko, ja. [quote]Da o telovadbi sploh ne izgubljam besed.... Se dobro da hodim v sluzbo, ce ne se najbrz ne bi cist nic premikala...[/quote] vish to pa jaz ne... od nekdaj bla *sporten* tip. sicer lenuh v bistvu, isto sedim pa tko, nikamor me ne zmuvas, sam se zmuvam sama. rada mam gibanje pa tko, da cutim telo pa to. ne res. recimo ce vidim une kroge, se ne morem upret da se ne zavihtim nanje (zato pa poleti v mostecu minice niso prisle v postev , sam kratke hlace )... tko kot ce vidim vodo. bi kar not skakala. se ob ljubljanici razmisljam, da skoda, k ni cista, k mam svojo plazho. kar not bi skocil clowk. me vabi voda. al pa ples.. ne mors mi dat muzkice dobre, pa da ne migam. ma sam da muva! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 AAAAAA!!!! Oranžna je!!! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 sej se bo normaliziral.. mal reakcij.. sonce, gor dol.. par spiranj.. pa bo glih pravsnja... najbrz... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='Marsa' post='967417' date='5. May 2008, 13:16']mislim da bi taksna zadeva pa lohk bla ugodno resena. vsekakor upam da bo! mislim da ni slabo sporocilo. ogenj je energija, lohk gledas pa tud kot (duhovno) prenovo.. nova rast pa to.. seveda je zal pac majhna moznost tudi, da se zgodi kak pozar oz. da si pac slutla, nekako *predvidla* kak tak dogodek, sam ponavad se take stvari drugace izrazajo.... bodi pa seveda previdna z ognjem, ker dejansko je moznost pozarov in taksnih dogodkov zdaj. lahko je samo opozorilo. vendar, kot sem rekla, mislim da ti nekaj drugega sporocajo tele sanje. [/quote] Oooo Marsa, thanks za tole!!! ma ja, sej jst mislim tudi da je bolj v šifrah vse skupaj, mogoče pa kurim preteklost in razčiščujem še stare zadeve, ki so ostale v moji podravesti, imam kar intenzivne sanje vsako noč, pa folk in prijatelji, družba iz preteklosti, s katerimi zdaj nimam več stikov, ker sem šla svojo pot naprej. Mogoče kurim vezi. (ampak na to možnost sm se pa šele zdej spomnla ) http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2008 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='ale`74' post='967452' date='5. May 2008, 14:45']Oooo Marsa, thanks za tole!!! [/quote] () [quote]ma ja, sej jst mislim tudi da je bolj v šifrah vse skupaj, mogoče pa kurim preteklost in razčiščujem še stare zadeve, ki so ostale v moji podravesti, imam kar intenzivne sanje vsako noč, pa folk in prijatelji, družba iz preteklosti, s katerimi zdaj nimam več stikov, ker sem šla svojo pot naprej. Mogoče kurim vezi. (ampak na to možnost sm se pa šele zdej spomnla )[/quote] (kaj tacga sm bl mislila, ja) Bravo za dober poshtek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 rože...hja, sej men tut ne ratajo/jejo zmer. Npr. orhideje so mi zmer dobr delale/rastle doma (v službi pa ne), no letos je pa ravno obratno. Domače štrajkajo, službena pa krasno cveti. Pa vsako leto se borim najprej z ušmi (listnimi), pol so pršice (vse sorte), dotolčejo me pa une beme mušice (jebemjimmateropokvarjeno ), tko da morm večino sezonskih rož stran pometat Pa najprej se še hecam z bio strupi, sam k ne pomaga, morm posežt po tazaresnih strupih, letos sm si pa kr Biokill ubodla, uši sm že frderbala z njim sam zdej morm pa na karenco pazit (so mi napadle drobnjak, sm pošpricala pa fejst porezala, zdej pa čakam, da strup razpade na svetlobi, pa da nova stebelčka poženejo) Meliso rečmo mi te bele mušice vsako leto zjebejo in morm vsako leto novosadiko kupovat (k je stara tok kilava ) Provzaprov če dobro premilsim, mi še najboljše uspeva sobni "bršljan/plezalka", ta je pa res hvaležna roža bl jo režem (spomladi), bl raste, pol jo mam, pa kr na štrikih za perilo na balkonu sušit, navešeno tko, da mam zeleni strop. Ja, fuksija je tut zguba časa Surfinije pa miljno zvončkov so pa srčki vse raste vse cveti tja do oktobra. Pelargonije so tut zakon sta mi dve preživeli od lasnkega leta, pa celo zimo sta cveteli (mam zastekljen balkon), smrdljička se tut obnese (sam če vam rečejo, da odganaj uši, mušice - LAŽEJO pesjani vrtnarski, nič ni res!!) Sam listje je pa lepo pisano Aliana, oranžna je lepa barva jst bi rada oranžno, sam mam zmer temno rdečo-golaž temno - pa še to če mam srečo You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. maj 2008 Prijavi Deli 5. maj 2008 [quote name='Marsa' post='967456' date='5. May 2008, 14:56'] () (kaj tacga sm bl mislila, ja) Bravo za dober poshtek! [/quote] heh... glej tole!!! Odprem Audijin blog in... glej kaj me tam čaka: [color="#0000FF"]ALE'74 ANGEL PRIJATELJSTVA Si v fazi, komoraš narediti inventuro v življenju in se odmakniti od prijateljev, ki te ne podprirajo. Naši prijatelji so tudi naša refleksija, zato razmisli o svojih motivih in začni spreminjati samega sebe. Razmisli, ali brezpogojno ljubiš in podpiraš svoje prijatelj, začni jih izbirati po tehtnem premisleku...Tukaj sem zato, da ti pomagam izbrati prave prijatelje. Vedi, kar saš, to tudi prejmeš. Afirmacija: JAZ SEM ODLIČEN PRIJATELJ SAMEMU SEBI IN DRUGIM. IMAM ZELO DOBRE PRIJATELJE.[/color] Kako je vse povezano!!! http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.