Skoči na vsebino

Napoved za 19. teden

Marsa

Recommended Posts

Cookie, ti si strucko, to da ves imena :2src: :palec: , meni se sanja ne, da o raznih skodljivcih sploh ne govorim, pojma nimam. Tule imam eno ogromno alla pahljaco rozo, bogi revi sta ostala 2 lista od ene 10ih, sem uspela v 4 mesecih to spedenat xrolleyesx . Pa se ta dva lista se susita in ene bele pikice imajo.... Pojma nimam kaj je zaena roza, niti kaj jo napada, samo vem, da lepo v mojem stilu. Nimam pojma, kdaj je treba zgornji del zemlje menjat, kdaj celo, sem res totalni aberveznik :inocent: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
ma nisem noben stručko, sam za tiste rože, k mi v uč padejo, si pa kr nekak zapomnem imena :inocent:
a maš tako? Monstera imenovano?
[img]http://www.mgonlinestore.com/Monstera/monstera04.jpg[/img]
Lahko pa tut tko raste:
[img]http://www.indoor-plants.co.uk/monstera.jpg[/img]

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

uh tegale sem se pa jz skor *bala*.
je tak k clowk v prostoru...

ampak je lep (tvoj).
no sej moj/nas je bil tud, dokler je bil. x:o)x x;)x

~

a ker(a) ve, kok mora bit ph v ustih, slini?

me je nekaj pichl in sem si sla vse zivo zmert, prechekirat... skratka, kar mam na broju.. razni metri, naprave za pritisk in utrip itd. (to mi je frenda enkrat posodla in je zdaj do nadaljnjega pr men)... xDDx

tak *osebni lastni "zdravniski pregled"* xDDx xcivx

(zredila sem se xokx mam 52.5 kg x^x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok, stvar ni tko grozna.. v bistvu čist ok barva.. sam mal me je kap skor, ko sem sprala in je blo še čist mokro, sam oranžna je pa ful ven tolkla... bom kako fotko na svetlobi nardila.. definitivno je pa bolj močna barva, kot sem mislila da bo.. ampak kot je rekel moj bratec: tokrat se vsaj vid, da si se barvala...

rože.. x:o)x v telih 14 dneh, ko naju ni bilo doma in jih je sosed zalival, so čist podivjale in začele rast x:o)x se trudim in mam po vseh poličkah nekaj zelenega, ful poskušam uno 'palmo' (taka trava, ki ma palmaste liste..) pripravit do tega, da bi ogromna in močna zrasla, pa neki štrajka. bambus, ki je že skor crknil vmes, se je sprijaznil z usodo in čist lepo raste... v glavnem, sem prepričana, da se da rože udomačit in navadit, da pač ne dobijo vode glih vsakič, ko si zmislijo x:o)x edino na kar sem pa res ponosna, so pa milion bells na balkonu.. eno tako šavje s ful lepimi cvetki.. in kar raste in cveti :eek:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='967489' date='5. May 2008, 15:33'](zredila sem se xokx mam 52.5 kg x^x)[/quote]

Bajska x:o)x . Joj Marsa, a poznas ono knjigo Trska in bajsa debelajsa? Sem jo skor tolkrat kot Piko prebrala...

Cookie, ni taka, je takle sistem, samo ima ozke dolge listke, na koncu konicaste... Pojma nimam, kam bi pogledala, kaj to je zaena zver,da tebe zdaj ne maltretiram z ugibanjem...

Pa smo res danes vsi crknjeni tule, ne glede na to, da smo se izlezavali zdajle 4 dni, oz., se kako drugace sproscali :inocent: .

Pokorno javljam, da sem se eno nalogo tega tedna opravila :inocent: .

Sem se s Trudijem zaklepetala po MSNju, ene 2 ure je trajalo vse skupaj, pa pravim "O shit :vragec: :eek: !"
Sledilo je vprasanje : " Kaj si zazgala x:o)x ? x:o)x "
Teflonko, sem dala vret vodo, da bo pitna in pozabila xrolleyesx . K sreci sem bila vsaj doma, da sem zavohala zadevo :inocent: , pa nekaj let zakona tudi prinese povezanost celo prek oceana x;)x . Skratka poceni lekcija :palec:

[quote name='Aliana' post='967493' date='5. May 2008, 16:40']ok, stvar ni tko grozna.. v bistvu čist ok barva.. sam mal me je kap skor, ko sem sprala in je blo še čist mokro, sam oranžna je pa ful ven tolkla... bom kako fotko na svetlobi nardila.. definitivno je pa bolj močna barva, kot sem mislila da bo.. ampak kot je rekel moj bratec: tokrat se vsaj vid, da si se barvala...

rože.. x:o)x v telih 14 dneh, ko naju ni bilo doma in jih je sosed zalival, so čist podivjale in začele rast x:o)x se trudim in mam po vseh poličkah nekaj zelenega, ful poskušam uno 'palmo' (taka trava, ki ma palmaste liste..) pripravit do tega, da bi ogromna in močna zrasla, pa neki štrajka. bambus, ki je že skor crknil vmes, se je sprijaznil z usodo in čist lepo raste... v glavnem, sem prepričana, da se da rože udomačit in navadit, da pač ne dobijo vode glih vsakič, ko si zmislijo x:o)x edino na kar sem pa res ponosna, so pa milion bells na balkonu.. eno tako šavje s ful lepimi cvetki.. in kar raste in cveti :eek:[/quote]
hejj, jst tut včer s kano Logona barvala...pa mela to čez noč na glavi z vrečko. Pa je ful temna pršla, kot zelo zažgan pivski golaž iz Guinessa. Jah nič pol, zgleda če hočm bit svetlo rdeča kot irski seter, morm očitno h frizerju na barvanje s kemijo. Pa ne bom šla zdej neky časa, mam boge lase in jih rajš mal s kano tretiram; so mi sivi lasje začel tu in tam poganjat :O: :horro-cb: (pa glih na preči bogjihnimarad)in je blo treba pobarvat. Teli sivčki ful hitreje rastejo kt navadni :vragec: bemu, takoj 4 naštela :xx!: sam pobarval so se pa u easy, pa vsi so zdej ful temni, temnejši kt moji naravni, kako je to možno :inocent:
Aliana, če teb tvoja egipt.kana ni všeč, jo rade volje odkupim xDDx a maš peščeno al rastlinsko?

Milion bells - miljnon zvončkov = krasne rožice, nezahtevne (pazi uši), pa skos cvetijo :2src: kero barvo maš? :8):

Pujsita, tut slučajno ne vem, kaj pr teb raste; a si zihr da ni z Marsa x:Dx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

O napoved,..thanks :palec: x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Cookie' post='967637' date='6. May 2008, 09:28']Aliana, če teb tvoja egipt.kana ni všeč, jo rade volje odkupim xDDx a maš peščeno al rastlinsko?

Milion bells - miljnon zvončkov = krasne rožice, nezahtevne (pazi uši), pa skos cvetijo :2src: kero barvo maš? :8):[/quote]

glede na to, da je včer par ljudi pohvalilo mojo barvo, mi je egipt. kana všeč x:o)x lahk ti jo pa vseen odstopim ene 200g, če me povabiš na kufe x;)x
peščena al rastlinska? dej to mal razlož :inocent: kupila kano, ki so jo imel tam na kile pač xnckrivx

temno rdečo in oranžno.. (sva s taščo jih skup kuple in v eno vrečo dale, je bil plan, da jaz vzamem dve rumeni in eno rdečo... na koncu so vsi rumeni pri njej pristali, rdeči pa pri meni, od kje so se oranžni znajdli mi pa itak ni jasno x:o)x )

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Aliana' post='967726' date='6. May 2008, 11:32']glede na to, da je včer par ljudi pohvalilo mojo barvo, mi je egipt. kana všeč x:o)x lahk ti jo pa vseen odstopim ene 200g, če me povabiš na [b]kufe[/b] x;)x
peščena al rastlinska? dej to mal razlož :inocent: kupila kano, ki so jo imel tam na kile pač xnckrivx

temno rdečo in oranžno.. (sva s taščo jih skup kuple in v eno vrečo dale, je bil plan, da jaz vzamem dve rumeni in eno rdečo... na koncu so vsi rumeni pri njej pristali, rdeči pa pri meni, od kje so se oranžni znajdli mi pa itak ni jasno x:o)x )[/quote]
o super, bagatela
peščena je iz zrnc peska/zemlje, barve puščave: od rumenkaste, oranžne do rdeče (kot zemlja na Primorskem)
rastlinska je iz zmletih rastlin zelene barve, smrdi po peterršilju.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

[quote name='Aliana' post='967493' date='5. May 2008, 16:40'].. sam mal me je kap skor...[/quote]
x:Dx

[quote name='Pujsita' post='967555' date='5. May 2008, 20:19']Bajska x:o)x . Joj Marsa, a poznas ono knjigo Trska in bajsa debelajsa? Sem jo skor tolkrat kot Piko prebrala...[/quote]
ja, slis se nad mal. sam sploh nisem tok suha. sploh ne zgledam da mam tok mal kil, k sem cist nekak.. dost okrogla. x:o)x
ampak to pomen da sem se skor za 3 kile zredila, to je gud.. tam med 53 in 55 je glih dbest zame.
Moznost je tud, da moja vaga manj kaze, kako kilco, sam v glavnem je blo drugje navadno kar enako.. tako ali tako se pa tle pr seb pac vagam in mam pac na to nastiman. v vsakem primeru je 3 kile gor oz. dol. xDDx

Ne, a ves da ne poznam te knjige. Cudn, ce pravs da je tok gud.

a ves na kero sem pa jaz shizila poleg pike nogavicke=
Carodejev klobuk (Tove Jansen). Tok nad dobra knjigca, cist nekaj psoebnega! xokx
pa se na mary poppins mal (predvsem ene par zgodb, recimo o gospodicni skrjancevi in njenem andrejcku (za crknit smesno - men) al pa o cetrtku, ko je mihca (ali janezka) pichilo, da bo poreden. xDDx pa se katere v Mary P.
ni pa mi bla tok nad kot Pika, ki sem jo pocez pa diagonalno pa na vse nacine rpebirala. xDDx
nenehno, ze kar na pamet vse znala, nikol se navelicala.
Kljukec s strehe me je pa jezil mal (ceprav tud shizila), k je bil tak egoist pa tak. Vedno je bratec ta kratko potegnil. xDDx x:px

[quote name='Pujsita' post='967608' date='6. May 2008, 05:43']Pokorno javljam, da sem se eno nalogo tega tedna opravila :inocent: .

Sem se s Trudijem zaklepetala po MSNju, ene 2 ure je trajalo vse skupaj, pa pravim "O shit :vragec: :eek: !"
Sledilo je vprasanje : " Kaj si zazgala x:o)x ? x:o)x "
Teflonko, sem dala vret vodo, da bo pitna in pozabila xrolleyesx . K sreci sem bila vsaj doma, da sem zavohala zadevo :inocent: , pa nekaj let zakona tudi prinese povezanost celo prek oceana x;)x . Skratka poceni lekcija :palec:[/quote]
Uh!
no se dobr da je vse ok. :switz:

*mi je pa tud mama rekla, da je lonc zazgala, ampak tud se glih pravocasno ugotovila, ukrepala.

[quote name='Cookie' post='967637' date='6. May 2008, 09:28']Pa je ful temna pršla, kot zelo zažgan pivski golaž iz Guinessa. Jah nič pol, zgleda če hočm bit svetlo rdeča kot irski seter, morm očitno h frizerju na barvanje s kemijo[/quote]
oj, morda jo imas rpedolgo?
jaz sem to pr seb postekala (k sem si jo isto cez noc puscala) - da je bolj ziva in intenzivnejsa barva, ce mam kano gor MANJ casa (namest vec) - mislim da sem ugotovila da je optimalno nekako vsaj 2 uri, tja do 3.
je pa res, da imam oranzkast pigment in mi se blond na oranzno potegnejo. x:o)x

ampak preden probas s kemijo, morda probas 1x tko da pustis manj cajta.

pa se nekaj je; ce se farbas s kano, barva dostkrat ne prime oz. ne optimalno...

~

men pa po plinu smrdi (zadnjic so mi novo bombo pripeljal in je bla nekaj previsoka pa je blo treba mal mutit) in me blazno moti, se mi zdi da sem zarad tega se dodatno tezka pa utrujena in vcer me je clo glava bolela (pa me zelo zelo redko oz. skoraj nikoli).
Mam blazen voh.. se posebej ne rpenasam kemij in pa tehle organskih...
recimo radon zavoham (zdaj vem da je radon oz. mislim si da mora bit to)...
medtem ko drugi nic ne vohajo, se clo tamal, k ma dober nos, jaz vse zavoham.
sem eliminirala vse mozne dejavnike, ki bi lohk bli vzrok vonja (recimo sem odnesla smeti, vse pospravla, mimin wc spucala, vse vse)... pa je se vedno vonj.
In ce se sklonim k omarci kjer je bomba, je vse vecji in vecji smrad.
sploh ne vem, kaj naj naredim.
namrec model k mi je pripeljal mi je pozabil dati racun zraven. :o|o:
jaz pa tud pomislila nisem. xrolleyesx
pol ugotovila, k je ze sel, da ga ni zraven (k sem ga hotla not spravt, da vem, kdaj sem ga narocila).
In zdej se torej sploh pritozevat ne mroem..
sama si pa ne upam tamle kej sraufat.. za plin pa te zadeve mam mal strahu.. se mi zdi tko podtalen. zato me pa zivcno dela, ki mi tale vonj najeda *od spodaj* (tem recem *ta spodnji vvonji*).
bedast. :o|o:
in zdej se bl luftam skoz in me vcas pol zebe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mater, ne vem kaj se dogaja pr unih norcih tam gor,...sam vprašanje, če rabi kdo viška energije naj pove,... :vragec:
talam po spisku,....al pa naj kdo pove kako stran metat,... :o|o:

p.s.

kana ja, fajn :palec:
leta nazaj sem si jo tudi jaz tlačla na svojo črno grivo, ognjeno rdečo x;)x

ajd mejte se x:)x

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

[quote name='Marsa' post='967769' date='6. May 2008, 12:48']...oj, morda jo imas rpedolgo?
jaz sem to pr seb postekala (k sem si jo isto cez noc puscala) - da je bolj ziva in intenzivnejsa barva, ce mam kano gor MANJ casa (namest vec) - mislim da sem ugotovila da je optimalno nekako vsaj 2 uri, tja do 3.
je pa res, da imam oranzkast pigment in mi se blond na oranzno potegnejo. x:o)x

ampak preden probas s kemijo, morda probas 1x tko da pustis manj cajta.

pa se nekaj je; ce se farbas s kano, barva dostkrat ne prime oz. ne optimalno...

[color="#FF0000"]HEJJ.
JP, CELO NOČ JO MAM NA LASEH, DA SPLOH KAJ PRIME. POD 3 URAM MI ŠE NIKOL NI PRIJELA OZ. SPLOH NI VIDNEGA REZULTATA (ŠE MEN NE, KAJ ŠELE DRUGIM).[/color]
~

men pa po plinu smrdi ...[/quote]
A si zmešana :vragec: x:o)x takoj poklič Butanplin (predvidevam, da tam naročaš), povej kakšna je situacija, da žal nimaš računa, če si naročala po tel., itak snemajo in majo zabeležen kdaj je kdo kam klical/naročal. Poleg tega imajo zih dnevnik dostave - iz tam se da razbrat a so ti dostavil plin al ne. Jebela cesta pa požare maš napovedane v napovedi (al clo ekspodlozije al kaj mam v glavi). TAKOJ naj pridejo in poštimajo al te bom gledala pr Dnevniku oz Svetu na Kanalu A kako je nek v Štepiju razneslo plinsko jeklenko pa da sumijo na samomor. :vragec: xrolleyesx
aja, pa itak so oni v prekršku k ti niso računa dal (tržna, davčna inšp.)

btw, jst naročam pr Butanplinu x:o)x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a tko. thanx! :8):

ves k vcas men smrdi, enim pa nc... pa *se bojim*, da bodo rekl sej nc ne smrdi in me odpravl kot zmesano babo k se je neki ufurala. :o|o:

Mogoc pa res poklicem kljub ne-racunu. xscratchx

Thanx! :kiss:

a tko? nc ti ne prime, ce mas 'sam' par urc gor? :8):
odstekano.

[quote name='silki' post='967778' date='6. May 2008, 12:56']Mater, ne vem kaj se dogaja pr unih norcih tam gor,...sam vprašanje, če rabi kdo viška energije naj pove,... :vragec:
talam po spisku,....al pa naj kdo pove kako stran metat,... :o|o:

p.s.

kana ja, fajn :palec:
leta nazaj sem si jo tudi jaz tlačla na svojo črno grivo, ognjeno rdečo x;)x

ajd mejte se x:)x[/quote]
blagorcek (za energy). xokx
no sej js sm tud dons ze bl energeticna. x:px

a ti je kej prjel?
sej po mojem bi znal bit gud, rdece crna, nekak. x8Dx

Picasso

Ja, Marsa, poklič pa nej zrihtajo! Ej, če po plinu smrdi, se ni za hecat, no...

Cookie, jaz jo mela 3 ure gor pa je ful prijela.. a daš kaj limone/kisa zraven :inocent: jaz kar vinski kis dodala, ene 3 žlice, ker ne najdla drugega.. pa prebrala (in se držim tega) da mora bit čim bolj toplo, tko da sem si v tistih 3 urah hodila na vsake pol ure s ful vročim fenom lase segrevat... probi še tko, če še nisi...

loesje

Spet nazaj -

[quote name='Marsa' post='967807' date='6. May 2008, 13:35']a tko. thanx! :8):

ves k vcas men smrdi, enim pa nc... pa *se bojim*, da bodo rekl sej nc ne smrdi in me odpravl kot zmesano babo k se je neki ufurala. :o|o:

Mogoc pa res poklicem kljub ne-racunu. xscratchx

Thanx! :kiss:

a tko? nc ti ne prime, ce mas 'sam' par urc gor? :8):
odstekano.
blagorcek (za energy). xokx
no sej js sm tud dons ze bl energeticna. x:px

a ti je kej prjel?
sej po mojem bi znal bit gud, rdece crna, nekak. x8Dx[/quote]

Pismu Marsa, plinarno poklič, pa tudi. če se ti sam "zdi" .....tovrstne zadeve se ti lohka samo enkrat v lifu "samo zdijo"...no,..
kana mi je prijela, sem si pa vedno dajala vročo gor, pa polivinilasto kapo,....pa pod sonce, ali fen,...pa celo noč gor,...aja pa v kano sem jest dajala namesto vode kavo,...sam tole ni joke, resno brez heca! prime bolj na temno rdečo... x:Dx

mm, a kavo za temno rdečo? jaz sem črni čaj dajala... pa ni glih.. temno rdeča...

loesje

Spet nazaj -

razmisljam ravno, da ste fajn, bejbe! xsrcx
super da *vas mam*. xokx

Picasso

[quote name='Aliana' post='967808' date='6. May 2008, 13:39']Cookie, jaz jo mela 3 ure gor pa je ful prijela.. a daš kaj limone/kisa zraven :inocent: jaz kar vinski kis dodala, ene 3 žlice, ker ne najdla drugega.. pa prebrala (in se držim tega) da mora bit čim bolj toplo, tko da sem si v tistih 3 urah hodila na vsake pol ure s ful vročim fenom lase segrevat... probi še tko, če še nisi...[/quote]
nope, kisa nič, razen v vodo za zadnje izpiranje las. Sm pa fenirala, ja. Mah, jst mam očitno tak pigment, k na temno povleče - sej ni slabo, sam idealno pa tut ne. Je pa optimalno xDDx
bom pa drugič še mal kisa dala v kano. Ja, pa vroče nanašam, sam mam dolge lase (skor do niplov) pa se kana prej shladi, predno jo celo nanesem na lase.

[quote name='silki' post='967820' date='6. May 2008, 14:18']Pismu Marsa, plinarno poklič, pa tudi. če se ti sam "zdi" .....[b]tovrstne zadeve se ti lohka samo enkrat v lifu "samo zdijo"...[/b]no,..
kana mi je prijela, sem si pa vedno dajala vročo gor, pa polivinilasto kapo,....pa pod sonce, ali fen,...pa celo noč gor,...aja pa v kano sem jest dajala namesto vode kavo,...sam tole ni joke, resno brez heca! prime bolj na temno rdečo... x:Dx[/quote]
točno tko!
Marsa a si že poklicala :8):

Alianč, prava kava (močna turško skuhana) potemni lase - preverjeno :palec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

[color="#000080"]bomo pogosto zanemarili oz. spregledali prava sporočila.Slednja se nam utegnejo pojaviti v sanjah, saj bo močno dejavno naše sanjanje.[/color]

Evo. Skenslana ANG zjutraj in sem sla se 2 uri spat zjutraj, kar sicer nikoli ne naredim. Sem zacela brat knjigo, postekala, da se samo po vrsticah premikam in sklenila, da boljs, da se mal odspim.

Sanjalo se mi je pa, da spim, tam kjer sem v resnici - v dnevni na sedezni, da sem bila pokrita z deko, s katero sem bila in da je po zraku prifrcal velik skorpijon. Bil je pa take barve kot zmaji na zmajskem mostu. Poskusila sem se pokriti z deko cez glavo, pa sem bila prepocasna, tako da se je sparkiral na lase. Poskusala sem biti mirna in nepremicna.Potem so me pa obiskali Conti in njeni starsi. Sem rekla, u, super, da si tule, sem te glih po mailu hotela vprasat, kaj tele sanje pomenijo. Pa mi je razlozila, da sem ravno stran pogledala, ko sta se z mami spogledali - ces jasno, da pomeni, da moram biti trdna in notranje mirna na svoji poti.

Ima kdo od sanjeznalcev kaksen komentar, kaj bi tole lahko pomenilo :inocent: . Sem pa semle nalimala, ker so sanje omenjene v napovedi.

Marsa, kaj si zrihtala s plinom?

Oona, hi :2src: :palec:

Vidim, da obvladate tudi kano, ne samo roze....

[quote name='Cookie' post='967833' date='6. May 2008, 14:32']Marsa a si že poklicala :8):[/quote]
sm. :o|o:
nc uredila skratka, mislim sem - un je prisel pogledat, sam mi je dal cifro servisa, so skratka prelozil vsako odgovornost, cim kao ni blo to. ne pusca bomba, kao, in jih vec ne zanima.
sem rekla, a ni cudno, da je to se glih zdaj zgodilo, ko je bla druga bomba in je un storasto sharil?
je rekel, da je prekratka cev, sem rekla, sej ste mi jo vi tko nastimal!
je rekel, da on dela od novembra lani in ga ne zanima, skratka naj se obrnem na koga druzga v zvezi s tem.
in da je staro, da ma rok 2 leti. In to je glih kao zdej. oz. se ni cist. ne poznam nobenga k bi mu manj kot 2 let tole delal (nova bomba na novo nashtelana, kajti prejsnji najemnik plina ni uporabljal).
skratka, nc nisem dosegla oz. uredila.
mam zaprt ventil zdej, ki ga mal odprem, ce si kej skuham. x:o)x
in je najbrz pac stedilnik oz. napeljava zadaj.

potem pa me caka... hm, kaka debata z gazdo al pa kej.

[quote name='oona' post='967861' date='6. May 2008, 15:35']Živjo punce! :palec: xwizardx[/quote]
O haj Oona!! x:Xx
kako si kej?
te je kej izmucil mlaj?
in kako ti sede mars v raku? morda je teb gud (ce ga mas recimo okol sonca oz. si ga imela)
skratka, lepo ko priletis! x8Dx

[quote name='Pujsita' post='968263' date='7. May 2008, 17:32']...
Sanjalo se mi je pa, da spim, tam kjer sem v resnici - v dnevni na sedezni, da sem bila pokrita z deko, s katero sem bila in da je po zraku prifrcal velik skorpijon. Bil je pa take barve kot zmaji na zmajskem mostu. Poskusila sem se pokriti z deko cez glavo, pa sem bila prepocasna, tako da se je sparkiral na lase. Poskusala sem biti mirna in nepremicna.Potem so me pa obiskali Conti in njeni starsi. Sem rekla, u, super, da si tule, sem te glih po mailu hotela vprasat, kaj tele sanje pomenijo. Pa mi je razlozila, da sem ravno stran pogledala, ko sta se z mami spogledali - ces jasno, da pomeni, da moram biti trdna in notranje mirna na svoji poti.

Ima kdo od sanjeznalcev kaksen komentar, kaj bi tole lahko pomenilo :inocent: . Sem pa semle nalimala, ker so sanje omenjene v napovedi.

Marsa, kaj si zrihtala s plinom?[/quote]
hvala za skrb (sem zgoraj ze povedala)

tud tvoje sanje najbrz pomenijo zgolj spremembe - skorpijon pa se zmaj (oz. si dobila tako asociacijo).
da si pa sanjala se conti, pa je mozno pac, da se ti potrdi, ker je ona tud sco, si pa mislim, da je bolj nek vtis iz 'domovine' itd., neka vez, ki ti jo predstavlja.... Mogoce pogresas kaksno zensko osebo (oz. pac malo take druzbe), ki govori isti jezik in pozna naso kulturo, fore, stose...
mogoce te bo pa picil zmajevski skorpijon. x:o)x x;)x

[quote name='Melodie' post='968373' date='8. May 2008, 06:38']Ta teden je pa res naporen in zmeden. :xx!:[/quote]
o haj, melodie! :palec:

jp, mal tecen, a saj so bli kateri ze hujsi, pa smo se tle. xokx x;)x

Picasso

plin....bemtiš in majstre :vragec: ....marsa, gazdo za vrat takoj....preden poteče tisti 2 leti garancije......k pol se mu zna še manj ukvarjat s tem.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[i]Teden bomo (predvsem zaradi mlaja, pa tudi zaradi nekaterih drugih dejavnikov) začeli utrujeni, težki in izmučeni, pa četudi smo med prazniki lenarili oz. počivali.
Zdelo se nam bo, da se nam je nakopičilo ogromno dela in opravkov in kar ne bomo vedeli, kje naj začnemo, kako naj se vsega lotimo. Zato utegnemo postati malodušni, črnogledi in nekako stisnjeni v kot, brez prave motivacije, elana in energije.[/i]

kak res xrolleyesx
tu še dodatm kvadrat saturna na asc

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...